برخی منابع آگاه تاکید کردند صدای شنیده شده مربوط به تست پدافندی است و درگیری با هدف متخاصم گزارش نشده است.
قطر برای میانجیگری میان ایران و ایالاتمتحده آماده به نظر میرسد. روز دوشنبه ماجد الانصاری سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که قطر در تلاشها برای دستیابی به توافق میان آمریکا و ایران و همچنین پایان دادن به تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه نقش دارد.
در حملاتی که پیش از طلوع سیزدهم ژوئن رخ داد، شبکه دانشمندان هستهای ایران هدف قرار گرفت و تعدادی از کلیدیترین چهرههای این برنامه کشته شدند. این عملیات، ضربهای جدی به توان ایران برای حرکت سریع احتمالی به سمت تولید تسلیحات هستهای وارد کرد.
ندا رفیعی پارسا، استاد دانشگاه و یکی از مدیران شرکت توانیر، دوم تیرماه در محل کارش بود که در اثر موج انفجار جان باخت. او حدود ۴۲ سال سن داشت و مقاطع تحصیلی از لیسانس تا دکترا را در رشته مهندسی GIS و آمار در دانشگاه امیرکبیر گذرانده بود. همکارانش در شرکت توانیر، برای «شرق» از روز انفجار میگویند.
قبل از حرکت، جمعى از مردم عشایر جمع شدند و درخواست کمک و رفع مشکلات داشتند. به سوى خوزستان حرکت کردیم. از ساحل رودخانه عظیم بازُفت در جاده جدید در حال احداث عبور کردیم.
تجاوزات ۱۲روزه آمریکا و اسرائیل به ایران یک نکته مثبت اگر داشت، همانا تحکیم همبستگی بین مردم و همراهی آنها با نظام سیاسی و نیروهای مسلح علیه دشمن متجاوز با وجود همه ملاحظات بود.