|

جمعی از مقامات ارشد کشور در بیست‌و‌نهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از نقش شرکت پتروشیمی خلیج فارس در ارزآوری برای کشور تمجید کردند

غرفه پتروشیمی خلیج فارس در کانون نگاه‌ها

بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی 1404، با حضور بیش از دو‌هزار‌و ۲۰۰ شرکت برگزار شد و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در این نمایشگاه میزبان چهره‌های برجسته مانند مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری، وزیر نفت و مشاوران و دستیاران او بود.


غرفه پتروشیمی خلیج فارس در کانون نگاه‌ها

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی 1404، با حضور بیش از دو‌هزار‌و ۲۰۰ شرکت برگزار شد و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در این نمایشگاه میزبان چهره‌های برجسته مانند مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری، وزیر نفت و مشاوران و دستیاران او بود. در این دیدارها مقامات ارشد سیاست‌گذاری کشور از نقش برجسته شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در ارزآوری برای کشور تمجید کردند.

در نمایشگاه

بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، با حضور بیش از دوهزارو 200 شرکت از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد.

در این دوره از نمایشگاه، بیش از دوهزارو 200 شرکت ایرانی و خارجی، از‌جمله ۱۵۰ نمایندگی از ۱۴ کشور جهان، در فضایی به وسعت بیش از ۴۰ هزار متر‌مربع حضور یافتند. شعار نمایشگاه امسال «سرمایه‌گذاری در صنعت نفت؛ ضامن رشد و توسعه اقتصادی» بود که نشان‌دهنده تمرکز جدی برگزارکنندگان بر جذب سرمایه و ارتقای همکاری‌های فناورانه در این حوزه راهبردی است.

یکی از محورهای برجسته این دوره، حضور پررنگ شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور بود که محصولات و دستاوردهای خود را در قالب غرفه‌های تخصصی عرضه کردند. همچنین، با اضافه‌شدن پنج سالن جدید، فضای نمایشگاهی در مقایسه با دوره‌های قبل گسترش درخور‌توجهی یافت.

این رویداد با بازدید و حمایت مقامات ارشد کشور از‌جمله مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، و مدیران ارشد صنعت نفت همراه بود. رئیس‌جمهور در جریان بازدید از سالن‌های نمایشگاه، بر ضرورت پیوند صنعت با دانشگاه و حمایت از تولید داخلی تأکید کرد و خواستار ایفای مسئولیت‌های اجتماعی از سوی شرکت‌های نفت، گاز و پتروشیمی شد.

بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت و گاز، علاوه بر معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی، فرصتی مناسب برای توسعه همکاری‌های بین‌المللی، انعقاد قراردادها، تبادل فناوری و تعامل مستقیم میان فعالان این صنعت فراهم آورد.

خلیج فارس میزبان مقامات ارشد کشور

در‌این‌میان شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس هم در این نمایشگاه حضور پررنگی داشت. در بیست‌و‌نهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس با حضوری متفاوت و پررنگ، به یکی از کانون‌های اصلی رویداد بدل شد. غرفه این مجموعه به‌عنوان یکی از فعال‌ترین بخش‌های نمایشگاه، میزبان مدیران ارشد صنعت، سرمایه‌گذاران خارجی، بانک‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان بود.

در جریان بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشور، با حضور در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، از آخرین دستاوردها و توانمندی‌های شرکت‌های فعال در این صنعت بازدید کرد. او ضمن گفت‌وگو با مدیران و کارشناسان شرکت‌ها، بر ضرورت پیوند عمیق و کاربردی میان صنعت نفت و گاز با دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور تأکید کرد.

پزشکیان این تعامل را یک فرصت برد-برد برای هر دو طرف دانست و گفت: «اگر بتوانیم حلقه‌های مختلف این زنجیره را به‌درستی به هم متصل کنیم، ساختاری شکل خواهد گرفت که منجر به توسعه سریع‌تر، تولید بهتر و ایجاد ارزش افزوده بالاتر در کشور می‌شود».

او افزود که این نوع هم‌افزایی نه‌تنها موجب حل چالش‌های صنعت خواهد شد، بلکه به نخبگان دانشگاهی فرصت می‌دهد با مسائل واقعی آشنا شده و در مسیر پیشرفت ملی نقش‌آفرینی کنند.

رئیس‌جمهور همچنین حمایت دولت از توسعه صنعت نفت و گاز را مورد تأکید قرار داد و اظهار کرد: «نمایشگاه‌های تخصصی نظیر این رویداد، فرصت مغتنمی برای آشنایی با توانمندی‌ها و همچنین شناسایی موانع موجود است. ما تلاش خواهیم کرد با سازوکارهای کارآمد، از ظرفیت این شرکت‌ها برای تحقق منافع ملی بهره‌برداری کنیم».

در حاشیه بازدید، پزشکیان با رویکردی مردمی و بی‌پیرایه در میان غرفه‌داران حضور یافت و از نزدیک با فعالیت‌ها و دغدغه‌های آنان آشنا شد.

او همچنین بر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌های نفت، گاز و پتروشیمی تأکید ویژه‌ای داشت و خواستار توجه جدی به توسعه فضاهای آموزشی و تجهیز مدارس در مناطق محروم شد.

همچنین مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری، که برای افتتاح این نمایشگاه رفته بود، به همراه وزیر نفت در غرفه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس حاضر شد. رئیس‌جمهور با حضور در غرفه گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، با محمد شریعتمداری، مدیرعامل این هلدینگ، به گفت‌وگو پرداخت.

در اولین روز برگزاری نمایشگاه، بهروز نعمتی، مشاور وزیر نفت در امور اجرائی، از غرفه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس دیدن کرد و شرکت خلیج‌ فارس را پیشران توسعه صنعت پتروشیمی کشور دانست و تأکید کرد: این هلدینگ نقش بسزایی در ارزآوری و گره‌گشایی در کشور دارد و در سال‌های گذشته گره‌گشای مشکلات درخورتوجهی بوده است. هرچند امروز صنعت پتروشیمی دچار ناترازی‌ها و چالش‌های مختلف ازجمله خوراک است، اما با توجه به ظرفیت‌ها و توانایی‌های هلدینگ خلیج‌ فارس به نقش‌آفرینی ویژه این هلدینگ به‌ویژه در صنایع پایین‌دست امیدواریم و با اتکا به این ظرفیت‌ها و تجربه‌های مدیریتی، امیدواریم شاهد عایدی بیشتر کشور از ارزش‌ افزوده و اشتغال‌زایی از سوی هلدینگ خلیج‌ فارس باشیم.

دستیار وزیر نفت در حوزه پتروشیمی، دیگر میهمان غرفه شرکت بود. «مرضیه جدا» به توسعه زیرساخت‌های صنعت پتروشیمی کشور در سه دهه اخیر اشاره و بر تکمیل زنجیره ارزش تأکید کرد. او در بازدید از غرفه این شرکت در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی، با اشاره به اینکه صنعت پتروشیمی در سه دهه گذشته جهش‌های مختلفی در توسعه زیرساخت‌های کشور داشته است، بیان کرد: هرچند در برخی دوره‌ها در صنعت پتروشیمی با رکود روبه‌رو بوده‌ایم، اما باید به سمت توسعه زنجیره ارزش محصولات در قسمت پایین‌دستی حرکت کنیم.

جدا هلدینگ خلیج‌ فارس را با وجود تحریم‌های ظالمانه، یکی از بهترین شرکت‌ها در خاورمیانه برشمرد و افزود: با توجه به انگیزه بالا و نیروی انسانی توانمند و برنامه‌ریزی دقیق و منسجم مدیران، امیدوارم هلدینگ خلیج‌ فارس جایگاه خود را در کشور و خاورمیانه ارتقا دهد.

دستیار وزیر نفت یادآور شد: خوشبختانه هلدینگ طرح‌های خوبی به‌ویژه در حوزه پایین‌دستی دارد که با تحقق این اهداف، محصولاتی با ارزش افزوده بالا تولید می‌شود.

در جریان نمایشگاه، همچنین معاون برنامه‌ریزی و توسعه کسب‌‌وکار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، با تشریح مسیر هشت‌‌ساله این هلدینگ در ورود به زنجیره بالادستی نفت و گاز، از برنامه‌های جدید برای توسعه متوازن، اصلاح ساختاری در فرایندها و ورود به میادین نفت و گاز کشور خبر داد.

محمود امین‌نژاد در نشستی خبری در حاشیه بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، گفت: با اتخاذ سیاست‌‌های اولویت‌محور، پروژه‌‌های زودبازده و ارزش‌آفرین در دستور کار قرار گرفته‌اند و اصلاحات مهمی با مشارکت نخبگان بازار سرمایه در حال انجام است.

او درباره اقدامات این هلدینگ در حوزه زنجیره‌ تکمیل توضیح داد: این شرکت با توجه به نوع فعالیت‌های خود، از سال‌ها پیش به این حوزه ورود کرده و اکنون تجربه‌های مهمی در این زمینه دارد. هشت سال پیش، این گروه وارد بخش بالادستی صنعت نفت شد؛ موضوعی که امروز بسیاری از هلدینگ‌ها در تلاش برای ورود به آن هستند. ما در آن زمان با سرمایه‌گذاری و کسب مدیریت پالایشگاه گاز بیدبلند خلیج فارس این مسیر را آغاز کردیم.

امین‌نژاد ادامه داد: همچنین در پالایشگاه گاز هویزه خلیج فارس، اقدامات درخور‌توجهی در حوزه جمع‌آوری گازهای مشعل و احداث پالایشگاه‌ها انجام شده است. این تجربیات ارزشمند باعث شد که هلدینگ خلیج فارس به‌عنوان یکی از پیشگامان ورود به بخش بالادستی صنعت نفت شناخته شود.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه کسب‌وکار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس گفت: در ادامه این مسیر، اکنون بحث ناترازی انرژی و چالش تأمین خوراک و گاز کشور مطرح است. بسیاری از شرکت‌های فولادی و پتروشیمی وارد تعامل با شرکت ملی نفت شده‌اند و گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس نیز برنامه‌های ویژه‌ای در این زمینه دارد. به‌زودی خبرهای خوبی درباره ورود این گروه به برخی میادین نفتی منتشر خواهد شد.

امین‌نژاد با اشاره به چالش‌های توسعه نامتوازن در پروژه‌ها تأکید کرد: در مسیر توسعه زنجیره ارزش، یکی از چالش‌های ما توسعه نامتوازن در پروژه‌های سرمایه‌گذاری بوده است. به‌عنوان نمونه، زنجیره اتان در بیدبلند خلیج فارس، با وجود سرمایه‌گذاری در جمع‌آوری گاز مشعل و تولید اتان، در پایین‌دست به دلیل مشکلات موجود در پتروشیمی گچساران با موانعی مواجه شده است. این مسئله باعث تأخیر در بهره‌برداری پروژه‌ها و کاهش اثربخشی زنجیره ارزش شده است.

امین‌نژاد ادامه داد: در دوره مدیریت جدید تصمیم بر این است که برای تحقق سودآوری متوازن، اولویت‌بندی دقیقی برای اجرای طرح‌ها انجام شود. این اقدام با هدف تخصیص بهینه منابع و حداکثرسازی سود سهامداران انجام شده است.

امین‌نژاد با تأکید بر اهمیت نظام اولویت‌بندی پروژه‌ها گفت: در شرایطی که منابع مالی محدود هستند، سرعت اجرای طرح‌های توسعه‌ای به چالش کشیده شده است اما گروه خلیج فارس با اجرای نظام اولویت‌بندی طرح‌ها، منابع خود را به پروژه‌هایی اختصاص داده که اثربخشی و سودآوری بیشتری دارند.

او افزود: در‌حال‌حاضر چهار تا پنج پروژه اولویت‌دار شامل پتروشیمی دهدشت، توسعه پلیمرهای بهداشتی، پروژه گازهای مشعل بیدبلند، فاز دوم هویزه خلیج فارس و پتروشیمی صدف در دستور کار هستند. به‌عنوان مثال، پتروشیمی صدف سال‌هاست مطرح است، اما اکنون با تخصیص منابع حاصل از واگذاری سهام شرکت ارزش ماندگار خلیج فارس، امکان اجرای آن به‌ صورت واقعی فراهم شده است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه کسب‌وکار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس درباره سیاست‌های جدید در بهره‌برداری از پروژه‌ها توضیح داد: سیاست گروه خلیج فارس بر این است که منابع، صرف پروژه‌هایی شود که در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری می‌رسند و از خواب سرمایه جلوگیری می‌کنند. برای مثال، با یک سرمایه‌گذاری ۳۰ میلیون‌دلاری در پالایشگاه هویزه، می‌توان ظرفیت آن را افزایش داد و خوراک مورد نیاز بندر امام را تأمین کرد که در نهایت سودآوری مجموعه را بالا می‌برد.

او ادامه داد: در پروژه پلیمرهای بهداشتی نیز، با تکمیل زنجیره تولید اتیلن تا پلی‌اتیلن، امکان بهره‌گیری از خوراک اتان فراهم شده و ارزش‌آفرینی بیشتری صورت می‌گیرد.

امین‌نژاد در پایان به رویکرد اصلاحی در سطح ساختارهای سازمانی و فرایندها اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از سیاست‌های کلیدی گروه، شفاف‌سازی فرایندهاست. همان‌طور که دکتر شریعتمداری تأکید کرده‌اند، ما به‌ جای پرداختن به مصادیق جزئی، به دنبال اصلاح ساختاری و فرایندی هستیم.

او افزود: در همین راستا، کمیته‌هایی متشکل از نخبگان بازار سرمایه، حقوقی و پولی تشکیل شده تا آیین‌نامه‌های معاملات، فروش و دیگر فرایندها بازبینی و اصلاح شوند. ما می‌خواهیم شفاف‌سازی نه در حد شعار، بلکه در قالب فرایندهای مشخص و اجرائی محقق شود تا سهامداران به این اطمینان برسند که مدیران گروه امانت‌داران خوبی برای سرمایه‌های آنها هستند.

 

نیروی انسانی متخصص، عامل موفقیت هلدینگ خلیج فارس

دستیار سابق وزیر نفت در حوزه پتروشیمی، هلدینگ خلیج‌فارس را یکی از موفق‌ترین شرکت‌های خاورمیانه علی‌رغم تحریم‌های ظالمانه دانست و گفت که انگیزه بالا، نیروی انسانی متخصص و برنامه‌ریزی دقیق سه عامل موفقیت این هلدینگ است. مرضیه جدا در جریان بازدید از غرفه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی گفت: صنعت پتروشیمی در سه دهه گذشته جهش‌های مختلفی به سمت توسعه زیرساخت‌های کشور داشته است. هرچند در برخی دوره‌ها در صنعت پتروشیمی با رکود مواجه بوده‌ایم، اما اگر بتوانیم در قسمت پایین‌دستی زنجیره ارزش محصول را تکمیل کنیم، می‌توانیم ظرفیت کنونی پتروشیمی‌ها که تقریبا با ۷۰ درصد توان خود فعالیت می‌کنند را با ۳۰ درصد افزایش به ظرفیت صد درصدی برسانیم. او در ادامه هلدینگ خلیج فارس را با وجود تحریم‌های ظالمانه یکی از بهترین شرکت‌ها در خاورمیانه برشمرد و افزود: با توجه به انگیزه بالا و نیروی انسانی توانمند و برنامه‌ریزی دقیق و منسجم مدیران امیدوارم هلدینگ خلیج فارس جایگاه خود در کشور و خاورمیانه را ارتقا دهد. دستیار سابق وزیر نفت خاطرنشان کرد: خوشبختانه هلدینگ طرح‌های خوبی به‌ویژه در حوزه پایین‌دستی دارد که انشاءالله با تحقق این اهداف، محصولاتی با ارزش افزوده بالا تولید خواهند شد.

 

توسعه مکران و چابهار با همکاری هلدینگ‌های خلیج‌ فارس و شستان

افشار بازیار، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری شستان با اشاره به جایگاه هلدینگ خلیج‌ فارس در صنعت پتروشیمی، از همکاری دو هلدینگ شستان و خلیج‌ فارس برای توسعه مکران و چابهار خبر داد.

افشار بازیار در حاشیه بازدید از غرفه گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌ فارس در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی، گفت: هلدینگ خلیج‌ فارس به‌عنوان بزرگ‌ترین مجموعه پتروشیمی کشور، قصد دارد با توجه به اهمیت و جایگاه ویژه منطقه چابهار و مکران در توسعه آتی کشور و همچنین با همکاری گروه شستان نقش پیش‌گامی در توسعه این منطقه ایفا کند. او با تأکید بر اینکه این همکاری شامل توسعه پروژه‌ها و تولید محصولات پتروشیمی و صنایع پایین‌دستی پتروشیمی در منطقه چابهار خواهد بود، گفت: هلدینگ خلیج‌ فارس به‌عنوان بزرگ‌ترین مجموعه پتروشیمی کشور با داشتن نیروهای متخصص و جایگاه ویژه در توسعه صنعت، ارزآوری و فرهنگ مدیریت صنعت پتروشیمی، نقش مهمی در توسعه کشور ایفا می‌کند و این همکاری در راستای همین اهداف صورت می‌گیرد.

 

هلدینگ خلیج‌فارس عامل بهبود معیشت

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی با تأکید بر نقش کلیدی هلدینگ خلیج‌ فارس در توسعه زنجیره ارزش گفت: موفقیت مجموعه بزرگ هلدینگ خلیج‌ فارس به معنای موفقیت کشور در زمینه‌های مختلف از جمله افزایش درآمد سرانه، بهبود معیشت و ایجاد اشتغال است. محمد بهرامی، نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در حاشیه بازدید از غرفه گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس گفت: هلدینگ خلیج‌ فارس به‌عنوان یک مجموعه جامع، از پتانسیل بسیار بالایی برخوردار است و می‌تواند در موضوع مهم جلوگیری از خام‌فروشی و توسعه زنجیره ارزش در کشور نقش کلیدی ایفا کند. همچنین با حضور دکتر شریعتمداری و تیم جدید، امیدواری‌ها برای توسعه این زنجیره افزایش‌ یافته است. او ادامه داد: در گذشته، برخی از صنایع مرتبط با این زنجیره، چه در داخل هلدینگ خلیج‌ فارس و چه در هلدینگ‌های دیگر، دچار مشکل شده بودند. جلساتی با حضور نمایندگان هلدینگ خلیج‌ فارس و تاپیکو در کمیسیون انرژی برگزار شده و اقدامات مثبتی در حال انجام است. بهرامی با تأکید بر همکاری کمیسیون انرژی با هلدینگ خلیج‌ فارس، تصریح کرد: موفقیت مجموعه بزرگ هلدینگ خلیج‌ فارس به معنای موفقیت کشور در زمینه‌های مختلف از جمله افزایش درآمد سرانه، بهبود معیشت و ایجاد اشتغال است. او خاطرنشان کرد: امیدواریم با تلاش و همکاری، هلدینگ خلیج‌ فارس بتواند در این مسیر موفق عمل کند و کمیسیون نیز آمادگی دارد در زمینه‌های مختلف از این هلدینگ حمایت و به موفقیت بیشتر آن کمک کند.

 

حضور رئیس‌جمهوری در غرفه هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس

بعد از افتتاح بیست‌ونهمین نمایشگاه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، مسعود پزشکیان به همراه وزیر نفت از غرفه‌های این نمایشگاه بازدید کردند. در نخستین روز بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، پاویون گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در سالن ۳۸B از شلوغ‌ترین غرفه‌های این نمایشگاه بود و رئیس‌جمهور و وزیر نفت ازجمله میهمانان ویژه غرفه برترین شرکت صادراتی ایران بودند. مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور و محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت ازجمله میهمانان ویژه پاویون هلدینگ خلیج فارس بودند.

بهروز نعمتی، مشاور وزیر نفت در امور اجرایی و عضو شورای معاونین وزارت نفت، مرضیه جدا دستیار وزیر نفت در امور پتروشیمی، حسن عباس‌زاده مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، محمدرضا نعمت‌زاده وزیر سابق صنعت، معدن و تجارت، مهدی صادقی مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌ترانسفو ضمن بازدید از غرفه برترین شرکت صادراتی ایران به گفت‌وگو با مدیران ارشد هلدینگ نشستند. همچنین مدیران شرکت‌های تابعه با حضور در غرفه‌های سازندگان داخلی و همچنین میزبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان به بحث و گفت‌وگو درباره توسعه همکاری‌ها پرداختند.

این نمایشگاه از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برپا بود.

 

هلدینگ خلیج‌ فارس، پیشران توسعه صنعت پتروشیمی کشور است

مشاور وزیر نفت در امور اجرایی، هلدینگ خلیج‌ فارس را پیشران توسعه صنعت پتروشیمی کشور دانست و تأکید کرد: هر زمانی که مجموعه هلدینگ خلیج فارس حرکت کرده، صنعت پتروشیمی هم حرکت مثبت و رو به جلو داشته است. بهروز نعمتی در بازدید از غرفه هلدینگ خلیج فارس در سالن 38B بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی، گفت: گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس نقش مهمی در ارزآوری برای کشور دارد و در سال‌های گذشته گره‌گشای مشکلات قابل توجهی در کشور بوده است.

عضو شورای معاونین وزارت نفت تصریح کرد: هرچند امروز صنعت پتروشیمی خود دچار ناترازی‌ها و چالش‌های مختلف از جمله خوراک است، اما با توجه به ظرفیت‌ها و توانایی‌های هلدینگ خلیج فارس به نقش‌آفرینی ویژه این هلدینگ به خصوص در صنایع پایین‌دست امیدوار هستیم. نعمتی با اشاره به تجارب مثبت و ارزنده محمد شریعتمداری در وزارت صمت و کار، خاطرنشان کرد: با اتکا به این ظرفیت‌ها و تجارب مدیریتی انشاءالله شاهد عایدی بیشتر کشور از ارزش‌افزوده و اشتغالزایی از سوی هلدینگ خلیج‌ فارس خواهیم بود.

 

 هلدینگ خلیج فارس پیشرو تکمیل زنجیره ارزش افزوده

غرفه گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در دومین روز نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی میزبان رئیس صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، اعضای هیئت‌رئیسه مجلس، مسئولان داخلی، اصحاب رسانه و هیئت‌های تجاری خارجی بود. حسین حسین‌زاده رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت‌رئیسه مجلس، حجت‌الاسلام سیدجواد حسینی‌کیا نایب‌رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، ابراهیم شیخ معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، محمد جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و علیرضا افشاری‌فر رئیس دانشگاه شیراز، میهمانان ویژه غرفه هلدینگ خلیج‌فارس بودند. حسین حسین‌زاده، رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با حضور در غرفه هلدینگ خلیج‌ فارس، ضمن قدردانی از تلاش‌ها و نقش این شرکت در ارتقای صنعت پتروشیمی کشور بر نقش پررنگ این هلدینگ در ارزآوری کشور و تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی تأکید کرد و گفت: هلدینگ خلیج فارس یکی از بزرگ‌ترین هلدینگ‌های پتروشیمی در زمینه صنایع بالادست و پایین‌دست و تکمیل زنجیره ارزش و مسئولیت‌های اجتماعی و منشأ خیر در کشور است.

او با بیان اینکه هلدینگ خلیج فارس جزو شرکت‌هایی است که ارزآوری بسیاری برای کشور دارد، گفت: تیم مدیریتی جدید هلدینگ خلیج فارس با برنامه‌ریزی‌های مناسب، روند روبه‌رشدی را در پیش گرفته‌اند. رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، مهم‌ترین اقدامات هلدینگ خلیج فارس را این‌گونه عنوان کرد: مهم‌ترین اقدامات این هلدینگ برنامه‌هایی است که برای تکمیل زنجیره ارزش در پایین‌دست اجرا کرده‌اند. همچنین برخی طرح‌های این مجموعه که در راستای برنامه هفتم توسعه و پیشرفت است یکی از اقدامات ویژه و افتخارآمیز هلدینگ خلیج فارس محسوب می‌شود. مسئولان داخلی و هیئت‌های تجاری-اقتصادی متعددی از کشورهای خارجی اعم از چین، ترکیه و هند و اصحاب رسانه در غرفه هلدینگ خلیج فارس حضور یافتند.

 

روزهای خوب و درخشان خلیج فارس نزدیک است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران با اشاره به تعامل بسیار خوب ایجادشده میان این شرکت و هلدینگ خلیج فارس، رویکرد گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در خصوص اولویت‌بندی و تمرکز بر طرح‌هایی که به‌سرعت به بهره‌برداری می‌رسد را مثبت و با نتایج درخشان ارزیابی کرد.

حسن عباس‌زاده در بازدید از غرفه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی با اشاره به نقش پررنگ این هلدینگ در صنعت پتروشیمی گفت: تقریبا یک‌سوم ظرفیت صنعت پتروشیمی در هلدینگ خلیج فارس متمرکز شده است. خوشبختانه با رویکرد نو و هوشمندانه مدیرعامل هلدینگ رابطه و تعامل بسیار خوبی میان این شرکت و شرکت صنایع ملی برقرار  شده است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: هلدینگ خلیج فارس همچنین نقش خوبی در توسعه زنجیره ارزش دارد و طرح‌های زیادی در این مجموعه تعریف شده است. عباس‌زاده خاطرنشان کرد: الحمدلله با اقدام مناسب آقای شریعتمداری این طرح‌ها اولویت‌بندی شده و خوشبختانه تمرکز روی طرح‌هایی است که به‌سرعت به بهره‌برداری می‌رسند. به نظر می‌رسد با تحقق این سلسله اقدامات در آینده‌ای نزدیک باید منتظر روزهای خوب و درخشانی در هلدینگ خلیج فارس باشیم.

 

 

 

 

 

 

آخرین اخبار ویژه نامه را از طریق این لینک پیگیری کنید.