|

ایجاد اشتغال پایدار برای زنان کاهش فقر

عضو هیئت‌مدیره مجمع کارآفرینی زنان ارزش‌آفرین با تأکید بر اینکه باید در لایحه بودجه سال آینده توجه ویژه‌ای به اشتغال زنان شود، گفت: ایجاد اشتغال پایدار برای بانوان منجر به کاهش فقر و بهبود کیفیت زندگی جامعه و رشد اقتصادی می‌شود.

ایجاد اشتغال پایدار برای زنان کاهش فقر

ایرنا: عضو هیئت‌مدیره مجمع کارآفرینی زنان ارزش‌آفرین با تأکید بر اینکه باید در لایحه بودجه سال آینده توجه ویژه‌ای به اشتغال زنان شود، گفت: ایجاد اشتغال پایدار برای بانوان منجر به کاهش فقر و بهبود کیفیت زندگی جامعه و رشد اقتصادی می‌شود.

او با اشاره به برخی موضوعات و مسائلی که قشر بانوان با آن روبه‌رو هستند، بر ضرورت توجه به موضوع آموزش و توانمندسازی حوزه زنان تأکید کرد و افزود: حمایت از بانوان در قالب ارائه آموزش‌های مختلف و با هدف توانمندسازی این قشر عظیم جامعه در بودجه باید مورد توجه باشد تا در پی این آموزش‌ها فرصت‌های شغلی جدید برای بانوان ایجاد شود.

عضو هیئت‌مدیره مجمع کارآفرینی زنان ارزش‌آفرین تأکید کرد: ایجاد اشتغال پایدار برای بانوان از موضوعات بسیار مهمی است که باید در بودجه سالانه دیده شود؛ زیرا آثار خود را در کاهش فقر، بهبود کیفیت زندگی خانواده و رشد اقتصادی کشور نشان خواهد داد. از ‌این‌رو ضرورت دارد لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ بر ایجاد اشتغال پایدار برای بانوان به عنوان کلید توسعه پایدار کشور توجه داشته باشد.

خضری، رفع مشکلات حوزه اشتغال و اقتصاد بانوان را کلید توسعه پایدار کشور عنوان کرد و افزود: توجه به موضوعات اقتصادی خانواده‌ها که زنان از ارکان آن هستند، می‌تواند به عنوان کلید باز‌کردن قفل‌های اقتصادی کشور عمل کند و موفقیت طرح‌ها و برنامه‌های عمومی و اختصاصی را افزایش دهد.

به گفته او، آسیب‌شناسی برنامه‌های بودجه سال‌های گذشته برای رفع اشکالات لایحه بودجه‌ای که به مجلس ارائه شده‌ راهگشا‌ست و در این زمینه معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در حوزه توانمندسازی زنان مسئولیت دارند، می‌توانند قوی‌تر عمل کنند.

کارآفرین برتر کشور با بیان اینکه برخی مسائل حوزه زنان نیز باید از سوی قوه قضائیه، وزارتخانه‌های آموزش‌و‌پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بازنگری شود، اظهار کرد: در حوزه زنان باید از کارهای جزیره‌ای اجتناب و با مشارکت بانوان و ذی‌نفعان در این حوزه مشکلات بانوان را به دست خودشان رفع کرد.

بر ‌اساس آخرین اطلاعات منتشرشده از سوی مرکز آمار ایران، نرخ مشارکت اقتصادی زنان در بهار امسال به ۱۴.۳ درصد رسیده است. این شاخص که بیانگر فرصت‌های حضور زنان در بازار کار است، برای زنان گروه سنی ۱۵ تا ۲۴ سال ۸.۸ درصد و برای گروه سنی ۲۵ تا ۲۹ سال ۲۶.۴ درصد و گروه سنی ۳۰‌ساله و بیشتر ۱۴.۳ درصد اعلام شده است.

 

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها