|

محسنی‌اژه‌ای:

جای هیچ‌گونه مماشاتی با خیانت‌کاران نیست

رئیس قوه قضائیه با تأکید بر اینکه اکنون جای هیچ‌گونه مماشاتی با خیانت‌کاران نیست؛ گفت: نباید با کسانی که بازار کشور را ملتهب کرده و فرهنگ و ارزش‌های مردمی را زیر پا می‌گذارند و وحدت ملی را مخدوش می‌کنند، با مدارا و تسامح برخورد کرد.

جای هیچ‌گونه مماشاتی با خیانت‌کاران نیست

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

رئیس قوه قضائیه با تأکید بر اینکه اکنون جای هیچ‌گونه مماشاتی با خیانت‌کاران نیست؛ گفت: نباید با کسانی که بازار کشور را ملتهب کرده و فرهنگ و ارزش‌های مردمی را زیر پا می‌گذارند و وحدت ملی را مخدوش می‌کنند، با مدارا و تسامح برخورد کرد. محسنی‌اژه‌ای ادامه داد: با کسانی که در این شرایط بخواهند با عملیات روانی، روحیه مردم را تضعیف کنند و در مردم ایجاد نگرانی و ترس و رعب کنند، قطعا برخورد قانونی خواهد شد. همچنین با کسانی که یا از روی منفعت‌طلبی و غفلت یا به‌عنوان وابسته و عامل دشمن، بخواهند در بازارِ اقلامِ مورد نیاز مردم، اختلال و احتکار و گران‌فروشی کنند، نیز وفق قانون، برخورد قاطعانه و بدون اغماض انجام خواهد گرفت.

‎رئیس قوه قضائیه اظهار کرد: در جریان جنگ تحمیلی ۱۲روزه، کسانی بودند که به دشمن گرا می‌دادند و در‌حالی‌که همه جهانیان، متجاوزان به ایران اسلامی را محکوم می‌کردند، آنها به نحوی مدعی بودند که مقصر خودِ ایران است! در‌واقع آنها با این موضع‌گیری خود، در حال تضعیف جبهه داخلی بودند، اما ادعا می‌کردند که زبان ناصحانه دارند! آیا معنای زبان ناصحانه آن است که وقتی کشور شما مورد تجاوز دشمن قرار گرفته، به تقویت جبهه دشمن و تضعیف جبهه داخل بپردازید؟ مگر ندیدید و نشنیدید که دنیا نیز متجاوزان به ایران را نکوهش و محکوم کرد؟! مگر ندانستید که کشورتان وقتی در حال مذاکره غیرمستقیم با هدف اتمام حجت بود، مورد تجاوز قرار گرفت؟!

‎رئیس دستگاه قضا با اشاره به آمادگی بالای جوانان ایران اسلامی برای دفاع از مرزهای جغرافیایی و فرهنگی و ارزشی کشور، تصریح کرد: به ضرس‌ قاطع می‌گویم که اگر امروز نیز جنگی بر کشور ما تحمیل شود، جوانان ما با اراده و ایمانی راسخ‌تر از ایام دفاع مقدس هشت‌ساله به میدان خواهند آمد. همگان گوشه‌ای از جهاد و جان‌فشانی این جوانان را در جنگ ۱۲‌روزه به نظاره نشستیم. این جوانان، امروز ایمانی راسخ‌تر، آگاهی بیشتر و تجهیزاتی به‌روزتر دارند و برای دفاع از کیان ایران اسلامی در آمادگی کامل به سر می‌برند.

‎محسنی‌اژه‌ای گفت: عملیات ثامن‌الائمه یا همان عملیات شکست حصر آبادان در مهرماه سال ۶۰ را به یاد آورید؛ مگر آن عملیات سلحشورانه را در لبیک به فرمان امام امت، جوانان آن روز ترتیب ندادند. مطمئن باشید جوانان امروز همان اراده و ایمان و ولایت‌مداری جوانان دیروز را دارند و چه‌بسا از جهاتی، این ارزش‌ها در جوانان امروز تقویت نیز شده است.

‎محسنی‌اژه‌ای ادامه داد: با کسانی که در این شرایط بخواهند با عملیات روانی، روحیه مردم را تضعیف کنند و در مردم ایجاد نگرانی و ترس و رعب کنند، قطعا برخورد قانونی خواهد شد همچنین با کسانی که یا از روی منفعت‌طلبی و غفلت یا به‌عنوان وابسته و عامل دشمن، بخواهند در بازارِ اقلامِ مورد نیاز مردم، اختلال و احتکار و گران‌فروشی کنند، نیز وفق قانون، برخورد قاطعانه و بدون اغماض انجام خواهد گرفت.

 

آخرین مطالب منتشر شده در روزنامه شرق را از طریق این لینک پیگیری کنید.