|

دیدارهای حساس برای مدعیان در هفته پنجم لیگ‌ برتر

از قطار بحران پیاده شو

هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر امروز و فردا در شهرهای مختلف کشور برگزار می‌شود. با گذشت چهار هفته از این مسابقات، تیم تراکتور با برتری مقابل سپاهان در آخرین لحظات و در خانه حریف نشان داد که امسال هم یکی از مدعیان جدی فتح جام است و استقلال، پرسپولیس و سپاهان برای اینکه بتوانند به این جایگاه برسند همچنان راه دشواری در پیش دارند.

از قطار بحران پیاده شو

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

شرق: هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر امروز و فردا در شهرهای مختلف کشور برگزار می‌شود. با گذشت چهار هفته از این مسابقات، تیم تراکتور با برتری مقابل سپاهان در آخرین لحظات و در خانه حریف نشان داد که امسال هم یکی از مدعیان جدی فتح جام است و استقلال، پرسپولیس و سپاهان برای اینکه بتوانند به این جایگاه برسند همچنان راه دشواری در پیش دارند. در اولین دیدار این هفته، تراکتور ساعت 17 امروز در ورزشگاه بنیان‌دیزل میزبان فجر سپاسی است. موعود بنیادی‌فر قضاوت این مسابقه را به عهده دارد. هر دو تیم هفته گذشته مقابل حریفان خود با دست پر از زمین مسابقه خارج شده‌اند. تراکتور، 2 بر یک سپاهان را مغلوب کرد و فجر سپاسی هم ذوب‌آهن را از پیش‌رو برداشت. دراگان اسکوچیچ در نشست خبری قبل از مسابقه گفت: «تیم حریف، تیم خوبی است و شروع قدرتمندی داشته است. احترام زیادی برایشان قائل هستیم. در بازی‌هایشان بسیار موفق عمل کردند، اما ما هم تراکتور هستیم. قهرمانی هستیم که در خانه و در زمین خودمان بازی می‌کنیم و انتظار داریم این بازی را با برد پشت سر بگذاریم. بازیکنان هم آگاه هستند که اگر در این دیدار نتیجه مطلوبی نگیریم، ارزش برد برابر سپاهان هم از دست می‌رود. بازی سختی است اما می‌خواهیم نتیجه را به نفع خودمان تمام کنیم». یکی از مشکلاتی که این روزها تراکتور با آن دست به گریبان است مصدومیت مهدی ترابی است. بازیکنی که گفته می‌شود از ناحیه همسترینگ آسیب دیده و احتمالا در هفته‌های آینده هم غایب خواهد بود. اما فجر سپاسی هم تیم دست و پا بسته‌ای تا اینجای لیگ نبوده و نشان داده که این فصل می‌تواند یقه تیم‌های مدعی را بگیرد. کسب تساوی برای شاگردان پیروز قربانی در تبریز و گرفتن یک امتیاز می‌تواند بهترین دستاورد باشد.

در دومین بازی امروز، پرسپولیس میزبان ملوان است. این مسابقه از ساعت 19 با قضاوت امیر عرب‌براقی در شهر قدس برگزار می‌شود و هواداران تیم پایتخت امیدوارند چهره بهتری از پرسپولیس ببینند. در بازی قبلی قرمزها که توفیق اجباری و یک میزبانی بادآورده محسوب می‌شد، بازیکنان این تیم مقابل شاگردان سعید اخباری دو امتیاز حیاتی را از دست دادند تا در انتهای مسابقه تماشاگران و هواداران قرمز با شعار معروف «حیا کن، رها کن» هاشمیان را به سمت رختکن بدرقه کنند. اما این فقط پایان خشم قرمزها نبود. آنها پا را فراتر گذاشته و با پرتاب بطری‌های آب به سمت او نشان دادند که این پرسپولیس، پرسپولیس دوست‌داشتنی آنها نیست. وحید هاشمیان در نشست خبری قبل از دیدار مقابل ملوان گفت: «ملوان تیم خوبی است، بازیکنان و مربی خوبی دارند. در طول هفته با اینکه استراحت کمی داشتیم تمرینات را انجام دادیم، تعدادی مصدوم داریم و امیدوارم به جمع ما از هفته آینده اضافه شوند. درباره موضوعاتی باید صحبت کنم و هواداران باید بدانند که هدف کادر فنی برد و پیروزی است. من باید این تیم را به موفقیت برسانم و آبروی خودم مهم است. دو ماه بود که لیگ ایران تمام شده بود و بازیکنان خوب جذب شده بودند. از روز سوم اردوی ترکیه بازیکنان را آنالیز کردیم و دیدیم که برای برخی پست‌ها نیاز به جذب بازیکن داریم. دفاع راست، دفاع چپ و هافبک دفاعی بود که نیاز به جذب داشتیم. بالای ۵۰ بازیکن را بررسی کردیم و بسیاری از آنها فیلم بازی‌شان را دیدیم. سرژ اوریه، ابرقویی و باکیچ را جذب کردیم». اما مثل اینکه باز هم یک مهاجم هلندی مدنظر سرمربی بوده که باشگاه نتوانسته آن را به خدمت بگیرد. هاشمیان همان حرف همیشگی را زد: «بازیکنان به ایران نمی‌آیند». طبق گفته‌های او رگیلون هم پیشنهاد قرمزها را رد کرده و در بازی امروز کنعانی و اورونوف مصدوم هستند. هاشمیان گفت که احتمالا از هفته آینده اوریه را بازی دهد.

در مهم‌ترین بازی‌های فردا دیدار شمس‌آذر و استقلال که ساعت 19 آغاز می‌شود، می‌تواند تعیین‌کننده اتفاقات آینده در تیم تهرانی باشد. استقلال که این روزها با بحران‌های پرشماری روبه‌روست، در دیدار مقابل پیکان با یک پنالتی مشکوک، یک امتیاز گرفت تا شعله‌های آتش درون این تیم همچنان شعله‌ور باقی بماند. نکته مهم اینکه عارف آقاسی، یک روز بعد از خداحافظی‌ غیررسمی‌اش از جمع آبی‌ها، پشیمان شد و اعلام کرد که استقلال خانه اوست و جایی به غیر از استقلال نخواهد رفت. گرچه احتمال نیمکت‌نشینی او در این بازی زیاد است. در بازی مقابل شمس‌آذر، رامین رضاییان با حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال محروم است و احتمالا بار دیگر از آنتونیو آدان درون دروازه استفاده خواهد شد. نمایش حبیب فرعباسی چندان امیدبخش نبود و ثابت شد که مدیران باشگاه استقلال در ابتدای فصل چقدر احساسی سیدحسین حسینی را از دست داده‌اند. رستم آشورماتف، مدافع استقلال که در اردوی ترکیه مصدوم شده بود، بالاخره رضایت داد که زانوی خود را به تیغ جراحی بسپارد. کمبود در خط دفاعی یکی از مشکلات این فصل استقلال است. به غیر از اتفاقات داخلی اظهارنظرهای قدیمی‌های این تیم هم به مذاق مدیر و مربی و سرپرست خوش نمی‌آید. آنها فعلا دوست دارند همه از ایشان تعریف کنند بلکه سرپوشی بر مشکلات باشد. در دیگر دیدار مهم فردا، خیبر خرم‌آباد از ساعت 17 میزبان سپاهان است. سپاهانی که بعد از شکست مقابل تراکتور زبانه‌های آتش اختلافات سرمربی و مدیریت این تیم مشخص شد. محرم نویدکیا نه در لیگ ایران و نه در آسیا نتوانسته با زردپوشان به پیروزی دست یابد و امیدوار است که با شکست خیبر خرم‌آباد بتواند ناکامی‌های هفته‌های اخیر را جبران کند. او بعد از مسابقه مقابل تراکتور از اینکه مدیریت باشگاه توجهی به شرایط تیم ندارد، گله کرد و از آنها خواست تحت هیچ شرایطی پایشان را در رختکن تیم نگذارند. اما از آنجایی که نویدکیا همچنان توانسته شخصیت محترمی برای خود حفظ کند، عذرخواهی کرد و گفت که باید بیشتر متوجه رفتارش باشد.

گل‌گهر و فولاد هم در سیرجان به دیدار یکدیگر می‌روند. یحیی گل‌محمدی به دنبال تکرار نتایج فصل قبل است و امید دارد که از ضعف تیم‌های مدعی نهایت استفاده را ببرد. البته که کار سختی مقابل تیم دوم جدول دارد. ذوب‌آهن در اصفهان با آلومینیوم دیدار می‌کند و استقلال خوزستان هم با مس رفسنجان روبه‌رو می‌شود. در آخرین بازی این هفته هم شنبه پیکان و چادرملو به مصاف هم می‌روند. نگاهی به جدول رده‌بندی و دیدن جایگاه سپاهان در رتبه چهاردهم این پیام را می‌دهد که در هفته‌های آتی، لیگ برتر آبستن حوادث بسیاری خواهد بود. البته نه فقط در انتهای جدول، در بخشی که استقلال و پرسپولیس هم جا خوش کرده‌اند، التهاب و اضطرار دیده می‌شود.

 

آخرین مطالب منتشر شده در روزنامه شرق را از طریق این لینک پیگیری کنید.