|

خوابگاه‌های دانشجویی باید 2 برابر شود

وزیر بهداشت‌ با بیان اینکه تأمین خوابگاه استاندارد، پیش‌نیاز تربیت کادر سلامت آینده است، گفت: «ظرفیت فعلی خوابگاه‌ها ۹۶ هزار تخت است، در‌حالی‌که به بیش از دو برابر این میزان نیاز داریم». محمدرضا ظفرقندی در آیین رونمایی از پویش «خوابگاه، اتاقی به وسعت آینده»، بر اهمیت محیط خوابگاهی در فرایند آموزش و رشد اجتماعی دانشجویان علوم پزشکی تأکید کرد و افزود: «خوابگاه فقط یک محل اقامت نیست، بلکه محیطی برای آرامش تحصیلی، زیست سالم و شکل‌گیری شخصیت اجتماعی دانشجویان است.

ایرنا: وزیر بهداشت‌ با بیان اینکه تأمین خوابگاه استاندارد، پیش‌نیاز تربیت کادر سلامت آینده است، گفت: «ظرفیت فعلی خوابگاه‌ها ۹۶ هزار تخت است، در‌حالی‌که به بیش از دو برابر این میزان نیاز داریم». محمدرضا ظفرقندی در آیین رونمایی از پویش «خوابگاه، اتاقی به وسعت آینده»، بر اهمیت محیط خوابگاهی در فرایند آموزش و رشد اجتماعی دانشجویان علوم پزشکی تأکید کرد و افزود: «خوابگاه فقط یک محل اقامت نیست، بلکه محیطی برای آرامش تحصیلی، زیست سالم و شکل‌گیری شخصیت اجتماعی دانشجویان است.

 

برای آموزش در حوزه سلامت نیازمند این هستیم تا دانشجویان، به‌ویژه دانشجویان رشته‌های پزشکی، پرستاری و دیگر اعضای کادر درمان، در محیطی مناسب، امن و آرام رشد کنند تا بتوانند با تمرکز کامل به تحصیل بپردازند». او با اشاره به افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در سال‌های اخیر و عقب‌ماندگی در توسعه زیرساخت‌های رفاهی‌ ادامه داد: «طبیعی است که با این شرایط‌ باید از همه ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم؛ هم امکانات دولتی و قانونی و هم کمک‌ها و مشارکت‌های خیرین سلامت که دغدغه آینده کشور را دارند».

 

او گفت: «آنچه ما به‌ دنبال آن هستیم، صرفا ساخت خوابگاه نیست، بلکه ایجاد فضاهایی استاندارد، مجهز و متناسب با شأن دانشجویان علوم ‌پزشکی است؛ فضاهایی که هم برای تحصیل و هم برای زندگی و شکل‌گیری هویت حرفه‌ای و اجتماعی آینده‌سازان نظام سلامت کشور مناسب باشد». او بر اهمیت ساخت خوابگاه‌های ویژه متأهلین تأکید کرد و افزود: «رشته پزشکی مسیر بلندی دارد، پس از طی دوران هفت‌ساله عمومی، دوره‌های تخصص، فوق‌تخصص و فلوشیپ آغاز می‌شود که در این مراحل، دانشجویان غالبا متأهل و دارای فرزند هستند. طبیعتا این گروه نیازمند فضاهای خوابگاهی متناسب با شرایط زندگی خانوادگی هستند.