|

۱۰۰ سازمان و نهاد بین‌الملی درباره وضعیت بحرانی غزه هشدار دادند

بیش از صد سازمان بشردوستانه نسبت به وضعیت بحرانی در غزه هشدار دادند.

۱۰۰ سازمان و نهاد بین‌الملی درباره وضعیت بحرانی غزه هشدار دادند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

بیش از صد سازمان بشردوستانه نسبت به وضعیت بحرانی در غزه هشدار دادند.

بیش از صد نهاد بشردوستانه بین‌المللی با انتشار بیانیه‌ای هشدار دادند که در پی محاصره‌ی غزه توسط دولت اسرائیل، جان میلیون‌ها غیرنظامی در خطر است و کمک‌های نجات‌بخش باید فوراً وارد این منطقه شود.

دفتر بین‌المللی کتاب برای نسل جوان (ibby)  که دفاتر ملی بیش از هشتاد و پنج کشور جهان را نمایندگی می‌کند این بیانیه را امضا کرده  است. 

شورای کتاب کودک به عنوان نماینده دفتر بین‌المللی کتاب برای نسل جوان از امضاکنندگان بیانیه است.

در بخش‌هایی از این بیانیه آمده است:

به‌دلیل محدودیت‌های شدید و توقف ورود کالاهای اساسی، امدادگران نیز مانند سایر مردم ناچار شده‌اند برای تهیه غذا در صف بایستند، آن هم با خطر هدف گلوله قرار گرفتن. هم‌اکنون منابع غذایی، دارویی و بهداشتی کاملاً ته کشیده و کارکنان نهادهای امدادی نیز دچار سوءتغذیه شدید شده‌اند.

در این بیانیه از دولت ها خواسته شده است:

- تمام گذرگاه‌های زمینی به غزه را باز کنند؛

- جریان کامل غذا، آب، دارو، سوخت و اقلام پناهگاهی را از طریق سازوکاری اصول‌محور و به رهبری سازمان ملل از سر بگیرند؛

- محاصره فوراً پایان یابد؛

- و آتش‌بس فوری و پایدار برقرار شود.

سازمان ملل متحد اعلام کرده که از ابتدای جنگ تاکنون، بیش از هزار فلسطینی هنگام جستجوی غذا جان باخته‌اند و هزاران تن دیگر نیز زخمی شده‌اند. گزارش‌ها حاکی از آن است که تنها به‌طور متوسط ۱۹ کامیون در روز وارد غزه می‌شود، که برای جمعیتی بیش از دو میلیون نفر به‌شدت ناکافی است.

سازمان جهانی غذا (WFP) اعلام کرده که شرایط کنونی امکان ادامه فعالیت امدادی را از بین برده است. بیماری‌هایی چون اسهال شدید، سوءتغذیه حاد به‌ویژه در کودکان و سالمندان، و فروپاشی روانی و جسمی در میان جمعیت گسترده شده است. کودکان در شرایطی غیرقابل تصور رشد می‌کنند؛ یکی از مددکاران اجتماعی نقل کرده است که «کودکان به والدین‌شان می‌گویند می‌خواهند به بهشت بروند، چون آنجا غذا هست.»

درحالی‌که انبارهایی پر از مواد غذایی، آب، دارو و سوخت در داخل و اطراف غزه وجود دارد، امدادگران از دسترسی به این منابع محروم مانده‌اند. وعده‌های دولت‌ها برای بهبود وضعیت بدون تغییر واقعی در میدان، بی‌ثمر مانده است.

امضاکنندگان این بیانیه هشدار داده‌اند که ادامه شرایط فعلی به معنای مرگ تدریجی هزاران انسان خواهد بود. آن‌ها خواستار اقدام فوری، توقف ارسال سلاح، رفع محدودیت‌ها، و بازگشت به یک نظام امدادرسانی بی‌طرف، اصول‌محور و تحت نظارت سازمان ملل شده‌اند.

متن کامل این بیانیه به زبان انگلیسی را در این لینک می‌توانید بخوانید  :

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.