|

هدف اصلی ساپینتو و شاگردانش در مصاف امروز با خیبر

بازگشت به ریل پیروزی از خرم‌آباد

دومین روز هفته چهاردهم رقابت‌های لیگ برتر امروز با برگزاری پنج دیدار پیگیری می‌شود. ملوان در ورزشگاه سیروس قایقران با فجرسپاسی از ساعت 16 دیدار می‌کند. شاگردان مازیار زارع هفته گذشته موفق شدند با متوقف‌کردن استقلال در تهران، با امتیاز ارزشمند به انزلی برگردند. شاگردان جوان زارع، مقابل ستاره‌های دارای اسم و رسم استقلال نمایش خوبی ارائه کردند و نشان دادند که می‌توانند در نیم‌فصل دوم یقه تیم‌های بزرگ را بگیرند.

بازگشت به ریل پیروزی از خرم‌آباد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

شرق: دومین روز هفته چهاردهم رقابت‌های لیگ برتر امروز با برگزاری پنج دیدار پیگیری می‌شود. ملوان در ورزشگاه سیروس قایقران با فجرسپاسی از ساعت 16 دیدار می‌کند. شاگردان مازیار زارع هفته گذشته موفق شدند با متوقف‌کردن استقلال در تهران، با امتیاز ارزشمند به انزلی برگردند. شاگردان جوان زارع، مقابل ستاره‌های دارای اسم و رسم استقلال نمایش خوبی ارائه کردند و نشان دادند که می‌توانند در نیم‌فصل دوم یقه تیم‌های بزرگ را بگیرند. هواداران ملوان که با این تیم به تهران آمده بودند، با خاطره تلخ جام حذفی بارها در طول مسابقه اشتباه داوری در آن مسابقه را به رخ استقلالی‌ها کشیدند. امروز ملوان باید با یک تیم جوان دیگر بازی کند. فجرسپاسی که با پیروز قربانی ابتدای فصل خوب ظاهر شد، ولی به‌تدریج روند افت را در پیش گرفت. فجر هفته گذشته 2 بر یک به چادرملوی اردکان باخت. به نظر می‌رسد که فجری‌ها هم می‌توانند در نیم‌فصل باعث تغییر مسیر قهرمانی تیم‌ها شوند. از آخرین برد ملوان مقابل فجر، بیش از 12 سال می‌گذرد. ملوان به دنبال سه امتیاز این مسابقه است تا به رده‌های بالاتر جدول برسد. شاگردان زارع درحال‌حاضر در رتبه هفتم هستند و فجرسپاسی هم در رتبه نهم قرار دارد.

در یزد چادرملوی اردکان از ساعت 16:15 با استقلال خوزستان دیدار می‌کند. شاگردان سعید اخباری بعد از شکست فجر در هفته سیزدهم به رده چهارم جدول صعود کردند و با استقلال هم‌امتیاز شدند. چادرملو می‌تواند در دو بازی باقی‌مانده تا پایان نیم‌فصل به رده‌های بالاتر هم برسد. اما استقلال خوزستان که مقابل خیبر خرم‌آباد بازی را هفته پیش واگذار کرد، در انتهای جدول و در جمع قعرنشینان در رتبه چهاردهم با 13 امتیاز قرار دارد. حاشیه‌های هفته‌های اخیر این تیم باعث شده که نماینده خوزستان وضعیت ایدئالی در جدول نداشته باشد. نکته ترسناک برای استقلالی‌ها این است که چادرملو در هفت بازی اخیر خود در خانه نباخته است. این آمار می‌تواند نگرانی‌هایی برای استقلال خوزستان به همراه داشته باشد. دربی استان کرمان در ورزشگاه شهید سلیمانی سیرجان بین تیم‌های گل‌گهر و مس رفسنجان از ساعت 16:15 برگزار می‌شود. گل‌گهر هفته گذشته مقابل شمس آذر به تساوی رسید و مس رفسنجان هم با فولاد تن به تساوی داد. مس رفسنجان که در هفته‌های پایانی نیم‌فصل کادر فنی خود را عوض کرد، امیدوار است که با مجتبی جباری در نیم‌فصل دوم شاهد روزهای بهتری باشد و بتواند از انتهای جدول فاصله بگیرد. آمارها نشان می‌داد که گل‌گهر تا به حال به هم‌استانی خود نباخته و اگر بتواند امروز از مس رفسنجان هم امتیاز بگیرد تا نیمه بالایی جدول صعود می‌کند. اما مس که هشت امتیاز دارد و انتهای جدول چسبیده، در صورت برد بعد از 14 هفته یک پله صعود می‌کند. در اهواز فولاد این شهر از ساعت 18:30 میزبان صدرنشین لیگ یعنی سپاهان است. فولادی‌ها در نیم‌فصل اول نتایج خوبی کسب نکرده‌اند و با 13 بازی و 13 امتیاز در جایگاه سیزدهم جدول رده‌بندی قرار دارند. در مسابقه امروز باز هم دست یحیی گل‌محمدی خالی است. ساسان انصاری از ناحیه همسترینگ مصدوم شده است و به این بازی نخواهد رسید. سینا اسدبیگی هم در بازی قبلی اخراج شد و در بازی با سپاهان به دلیل محرومیت غایب خواهد بود. سعید صادقی، وینگر فولاد، با رفع آسیب‌دیدگی به تمرینات گروهی سرخ‌پوشان اهوازی اضافه شده است و می‌تواند در بازی با سپاهان به میدان برود. از اردوی سپاهان هم خبر می‌رسد که کاوه رضایی و مجید علیاری، دو مصدوم سپاهان، بعد از چند هفته غیبت، حالا آماده بازی شده‌اند و در صورت صلاحدید کادر فنی، می‌توانند در بازی با فولاد به میدان بروند. میلاد زکی‌پور مشکلی برای همراهی سپاهان ندارد. سپاهان بعد از برد مقابل آلومینیوم با 24 امتیاز در صدر است و فاصله خود را با استقلال و پرسپولیس بیشتر کرد تا یکی از مدعیان اصلی قهرمانی نیم‌فصل باشد.

در مهم‌ترین دیدار امروز، خیبر خرم‌آباد از ساعت 16:15 میزبان استقلال تهران است. خیبر هفته گذشته استقلال خوزستان را برد و به رتبه پنجم رسید، اما استقلال در خانه مقابل ملوان متوقف شد. استقلال که پس از چهار برد پیاپی، چهار امتیاز در دو بازی اخیر از دست داده، این هفته به خانه خیبر می‌رود و می‌خواهد از خرم‌آباد به ریل پیروزی بازگردد. قضاوت این مسابقه را احمد محمدی برعهده دارد که این فصل دو بار دیگر برای استقلال هم قضاوت کرده است. این روزها نقطه قوت استقلال آمادگی بالای یاسر آسانی است؛ بازیکنی که در نیمه دوم مقابل ملوان مهار شد و استقلال را از فاز تهاجمی خارج کرد. آدان این روزها به دروازه‌بان اول آبی‌ها تبدیل شده و فرعباسی که از ملوان به این تیم آمده بود، فعلا نیمکت‌نشین است. اما نیمکت‌نشین اصلی آبی‌ها که هر لحظه می‌تواند باعث ایجاد حاشیه شود، رامین رضاییان است. بازیکنی که بارها ویدئوهایی از تمرینات اختصاصی خود منتشر کرده، همچنان به نیمکت آبی‌ها زنجیر شده است. قرار است بعد از دیدار امروز عارف آقاسی به تمرینات استقلال باز‌گردد. او در کمیته انضباطی باشگاه استقلال حاضر شد و درباره حاشیه‌های پیش‌آمده در گذشته با مسئولان کمیته انضباطی استقلال صحبت کرد. سازمان لیگ هم به کمک استقلال آمد و هافبک ازبکستانی استقلال، پس از تأیید سازمان لیگ و ثبت‌نامش در فهرست آبی‌ها، بار دیگر آماده حضور در رقابت‌های لیگ برتر شد. قرارداد معتبر جلال‌الدین ماشاریپوف با استقلال باعث شد بازگشت او ارتباطی به بسته یا باز‌بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی نداشته باشد. این بازیکن طی هفته‌های اخیر در تمرینات گروهی حضور داشته و از نظر پزشکی شرایط مطلوبی دارد. ساپینتو بعد از چندین برد و به‌دست‌آوردن دل هواداران، مدتی است که از فرم خوب خود فاصله گرفته است. ساپینتو امیدوار است که بار دیگر بتواند نوار تساوی‌ها را بریده و با برد، خرم‌آباد را ترک کند؛ اتفاقی که در دو هفته پایانی تا انتهای نیم‌فصل برای این تیم می‌تواند حکم طلا را داشته باشد. سه تیم نزدیک صدر بیش از آنکه حواس‌شان به خود باشد، به لغزش رقیبان امیدوارند.

تنها مسابقه باقی‌مانده این هفته چهارشنبه در اصفهان بین تیم‌های ذوب‌آهن و شمس آذر قزوین از ساعت 15:30 برگزار می‌شود.

 

آخرین مطالب منتشر شده در روزنامه شرق را از طریق این لینک پیگیری کنید.