• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: مشارکت بیمه‌شدگان باید مبنای صندوق بیمه روستایی باشد

    احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در مراسم بیستمین سالروز تأسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تاکید کرد که صندوق بیمه روستاییان نباید صرفاً به عنوان محلی برای پرداخت یارانه سالمندی عمل کند، بلکه باید بر اساس مشارکت واقعی افراد در پرداخت حق بیمه شکل گیرد.

    وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: مشارکت بیمه‌شدگان باید مبنای صندوق بیمه روستایی باشد

    به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛ میدری با اشاره به خدمات موثر خیرین در حوزه‌های مختلف مانند مدرسه‌سازی و سلامت، گفت: در کنار خیرینی که خدمات ملموس ارائه می‌دهند، گروهی از خیرین سیاست‌گذار نیز وجود دارند که با برنامه‌ریزی‌های دقیق، زیرساخت‌های پایدار و مؤثری ایجاد می‌کنند، هرچند نامشان کمتر شناخته شده است.

    وی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر را ساختاری چابک و متمرکز بر بهبود خدمات بیمه‌ای دانست و افزود: برخلاف برخی صندوق‌ها که به سمت بنگاه‌داری گسترده رفته‌اند، این صندوق بر خدمت‌رسانی بیمه‌ای تمرکز دارد و از شفافیت مناسبی برخوردار است.

    وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین با تاکید بر ضرورت مدیریت حرفه‌ای دارایی‌های صندوق‌ها گفت: اگر محاسبات بیمه‌ای به درستی انجام نشود، در آینده دولت‌ها ناچار به چاپ پول خواهند شد که بحران‌های جدیدی را به همراه خواهد داشت.

    وی خاطرنشان کرد که صندوق بیمه کشاورزان بر پایه مشارکت داوطلبانه شکل گرفته که در جهان نمونه‌ای کم‌نظیر است، اما نوسانات درآمدی روستاییان باعث کاهش تعداد بیمه‌شدگان می‌شود. به همین دلیل، میدری پیشنهاد داد که دولت بخشی از درآمدهای بخش کشاورزی، مانند عوارض آب و معاملات کشاورزی را به عنوان حق بیمه روستاییان اختصاص دهد، چرا که نمی‌توان مشارکت را کاملاً داوطلبانه رها کرد.

    وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان، از تلاش‌های مدیران و کارشناسان صندوق قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود که با همکاری جمعی، صندوق به الگویی پایدار و قابل اتکا برای آینده تبدیل شود.