|

امسال هرچقدر بخواهم خرج می‌کنم

درویش: با 3 لژیونر صحبت کرده‌ایم

رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، در گفت‌وگویی، پرده از فشارها، محدودیت‌ها و ناملایماتی برداشت که به گفته او، هدفی جز ناکامی پرسپولیس در فصل گذشته نداشته‌اند. او در ابتدای صحبت‌هایش با اشاره به فصل قبل گفت: «قبل از هرچیز باید عذرخواهی کنم به جهت نتایجی که قابل قبول نبود.

درویش:  با 3 لژیونر صحبت کرده‌ایم

رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، در گفت‌وگویی، پرده از فشارها، محدودیت‌ها و ناملایماتی برداشت که به گفته او، هدفی جز ناکامی پرسپولیس در فصل گذشته نداشته‌اند. او در ابتدای صحبت‌هایش با اشاره به فصل قبل گفت: «قبل از هرچیز باید عذرخواهی کنم به جهت نتایجی که قابل قبول نبود.

 

هواداران پرسپولیس عادت کرده‌اند به قهرمانی و این برایشان رؤیا نیست». او سپس با صراحت به برخی سیاست‌های اعمال‌شده در فوتبال کشور تاخت و گفت: «سقف قراردادی که گذاشته‌اند فقط برای پرسپولیس است. خیلی روشن است که یک تئوری را چیده‌اند که پرسپولیس قهرمان نشود». او مدعی شد پرسپولیس عامدانه وارد بحران مدیریتی و مالی شد: «پرسپولیس را دو ماه بعد از استقلال و بعد از شروع لیگ به بانک‌ها واگذار کردند که ما نقل‌وانتقالات خوبی نداشته باشیم». درویش ادامه داد: «امسال هیچ تعهدی به سازمان لیگ نمی‌دهم و هرچقدر بخواهم خرج می‌کنم. سال گذشته بودجه نداشتم. حق ترابی بود صد میلیارد به او بدهیم، ولی پول نداشتیم». مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ به چرایی جدایی برخی ستاره‌ها گفت: «یک‌سری بازیکنان که رفتند درخواست مالی داشتند. گفتیم حق با آنهاست، ولی باید تأمین مالی برای پیش‌پرداخت انجام می‌شد، اما نداشتیم که بدهیم». 

 

درویش از رفتارهای دوگانه در برخورد با برخی تیم‌ها و افراد گلایه کرد و گفت: «دو ماه من را از حضور در محل کار محروم کردند. بعضی‌ها انواع فحش‌ها را دادند، کشاله نشان دادند، ولی هیچ محرومیتی در کار نبود. اتاق فکری درست کردند به اسم اینکه چه کنیم پرسپولیس قهرمان نشود. حکم بیرانوند را بعد از هشت ماه لابی‌کردن، سه هفته قبل اعلام کردند، ولی هنوز ابلاغ نشده است». او درباره جدایی اوسمار نیز توضیح داد: «با اوسمار به توافق قیمتی رسیده بودیم. گفت باید با خانمش به دلیل بیماری‌اش صحبت کند.

 

من گفتم مدارک بیماری را بفرستد، چون دکترهای خوبی داریم. بعد از ۱۵ روز اعلام کرد به دلیل بیماری سخت همسرش قادر به آمدن نیست. ما فکر کردیم می‌توانیم منتظر بمانیم، ولی مشخص شد علاقه‌مند نیست. با ۱۰ مربی وارد مذاکره شدیم و در نهایت با گاریدو به توافق رسیدیم. وقتی او آمد، فقط سه چهار روز تا اردو مانده بود». او شرایط مالکیت باشگاه در فصل قبل را نیز بی‌ثبات دانست و گفت: «ما سه ماه متولی نداشتیم. ۲۵ اردیبهشت هلدینگ، سهام استقلال را خرید، ولی کنسرسیوم بانکی ۲۵ مرداد، یعنی روز قبل از شروع لیگ به پرسپولیس واگذار شد.

 

جایی می‌گفتند پرسپولیس باید برود زیر نظر تأمین اجتماعی». درویش همچنین از برنامه پرقدرت باشگاه در نقل‌وانتقالات تابستانی امسال خبر داد: «پنج بازیکن جدید تقریبا کارشان تمام شده و نهایی شده‌اند». او به‌صورت رسمی نام مجتبی فخریان و محمدامین کاظمیان را به‌عنوان بازیکنانی که قرارداد امضا کرده‌اند اعلام کرد و درباره سایر اهداف نقل‌وانتقالاتی افزود: «یک بازیکن دیگر هم کارتال خواسته بود که با او وارد مذاکره شده‌ایم. با سه لژیونر صحبت کرده‌ایم و اگر قرار باشد به ایران بیایند، قطعا در پرسپولیس بازی خواهند کرد».