بازیگرانی که نانوا و میوهفروش شدهاند
بعضی از بازیگران به تاسیس کافه یا رستوران روی آوردهاند و بعضی دیگر از مهارتهای دیگر خود برای امرار معاش استفاده کرده اند. برخی از سادهترین شغلهای دوم بازیگران ایرانی را در ادامه این مطلب مشاهده میکنید.

به گزارش گروه رسانه ای شرق، بازیگران مشهور ایرانی علاوه بر فعالیت در عرصه هنر، به شغلهای دیگری نیز مشغول هستند. از کافهداری تا نانوایی، شغل دوم این چهرهها گاهی ساده و دور از ذهن است، اما برایشان فرصتی تازه و جذاب ایجاد کرده است.
در همه کشورهای دنیا، چهرههای مشهور به سراغ شغلهایی جدید میروند تا بتوانند علاوه بر کسب درآمد بیشتر، فضاهای جدیدی را تجربه کنند و همچنین پس از دوران بازیگری وسیلهای برای امرار معاش داشته باشند. به این ترتیب بسیاری از بازیگران سینما و تلویزیون ایران هم علاوه بر بازیگری شغل یا شغلهای دیگری دراند که با آن امرار معاش میکنند.
بعضی از آنها به تاسیس کافه یا رستوران روی آوردهاند و بعضی دیگر از مهارتهای دیگر خود برای امرار معاش استفاده کرده اند. برخی از سادهترین شغلهای دوم بازیگران ایرانی را در ادامه این مطلب مشاهده میکنید.
پیام دهکردی: نانوا
پیام نادری دهکردی (زادهی ۲۰ اردیبهشت ۱۳۵۶ شهرکرد) بازیگر و کارگردان تئاتر، سینما و تلویزیون ایرانی است.
پیام دهکردی با مدرک کارشناسی ارشد در رشته تئاتر از دانشگاه تهران است. پیش از آن دهکردی مدرک کارشناسی خود را در رشتهی ادبیات دراماتیک (نمایشی) از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گرفته بود.
شغل جدید پیام دهکردی کاملا متفاوت با بازیگرای معروف دیگر. پیام دهکردی در روستای کوره بر لاهیجان نانوایی احداث کرده است.
سیروس همتی: معلم ریاضی
سیروس همتی متولد سال ۱۳۵۱ در تهران است. وی با بازی در فیلم سینمایی مارمولک به کارگردانی کمال تبریزی و سریال مناسبتی ماه رمضان خداحافظ بچه به کارگردانی منوچهر هادی او را بیش از پیش مورد توجه و علاقه هنردوستان قرارداد. همتی غیر از کار در دنیای هنر معلم ریاضی نیز هست.
بهروز بقایی: میوه فروشی
بقایی در سال ۱۳۳۲ در تهران به دنیا آمد. دبستان و دبیرستان را در رودسر، هرزویل و رشت گذراند و پس از دریافت دیپلم برای تحصیل بازیگری و کارگردانی تئاتر در دانشکده هنرهای دراماتیک به تهران آمد. او پس از ورود به صحنهی حرفهای تئاتر وارد تلویزیون و سینما شد.
بقایی فعالیت خود در زمینه تئاتر را با نمایش «لبخند با شکوه آقای گیل» به کارگردانی رکنالدین خسروی در سال ۱۳۵۲ آغاز کرد و در سال ۱۳۵۹ با فیلم سینمایی «تاریخسازان» به کارگردانی هادی صابر فعالیت سینمایی خود را نیز آغاز کرد. بقایی دانشآموختهی بازیگری و کارگردانی در سال ۱۳۵۷ است.
بقایی همواره همکاری نزدیکی با بیژن بیرنگ و مسعود رسام داشته که از آنجمله میتوان به سریالهای تلویزیونی همسران، سیب خنده، خانهی سبز، قطار ابدی، نوعی دیگر، دنیای شیرین و دنیای شیرین دریا اشاره کرد. از آخرین فعالیتهای تلویزیونی وی میتوان کارگردانی سری دوم سریال بازهم زندگی را نام برد.
وی همچنین در یکی از قسمتهای سری نخستین این سریال با عنوان جناب مستطاب آشپزی با شرکت نجف دریابندری و همسرش فهیمه راستکار، به موضوع کتاب مستطاب آشپزی نوشتهی نجف دریابندری میپرداخت و در یک گزارش به کندوکاو در آبگوشت فروشیهای تهران پرداخت.
یوسف تیموری: لوستر فروشی
یوسف که بیشتر با نقشهای طنز مخصوصا نقش یک پسر دست و پاچلفتی احساساتی و بانمک در ذهن مخاطبان جاخوش کرده به عنوان شغل دوم خود لوستر فروشی را انتخاب کرده است.
یوسف تیموری فعالیت هنری خود را از اواسط دهه ۷۰ آغاز کرد. او با حضور در مجموعههای تلویزیونی کوتاه نقشهای فرعی ایفا میکرد، اما خیلی زود استعدادش در ژانر طنز مورد توجه کارگردانان قرار گرفت. نقطهی عطف کارنامه هنری تیموری، بازی در سریال محبوب زیر آسمان شهر به کارگردانی مهران غفوریان بود.
او در این مجموعه نقش «پولاد» را بازی میکرد؛ شخصیتی سادهدل، بامزه و بسیار دوستداشتنی که باعث شد به شهرت فراوانی دست پیدا کند. پس از موفقیت در این سریال، تیموری به یکی از چهرههای ثابت سریالها و فیلمهای طنز تلویزیونی تبدیل شد و در آثار دیگری حضور یافت.
پیمان معادی: گالری ساعت
پیمان معادی که علاوه بر بازیگری به کارگردانی و فیلمنامهنویسی هم مشغول است به دلیل علاقه وافرش به ساعت، در شهرک غرب تهران صاحب گالری ساعت است.
محمدپیمان معادی در ۹ تیر ۱۳۴۹ در نیویورک زاده شد. پدرش آن زمان در دانشگاه کلمبیا مشغول به تحصیل بود و او و برادر بزرگترش در این شهر به دنیا آمدند. هنگامی که تحصیلات پدرش به پایان رسید، او ششساله بود که خانوادهاش به ایران بازگشت. رشتهی تحصیلی معادی مهندسی متالوژی بوده و از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج فارغالتحصیل شده است.