|

دختر داریوش مهرجویی‌: ما قصاص نمی‌خواهیم

حکم قصاص برای قاتلان مهرجویی و همسرش تأیید شد. در واکنش به تأیید حکم قصاص قاتلان مهرجویی، مونا مهرجویی، دختر کارگردان سرشناس سینمای ایران، اعلام کرد آنها قصاص نمی‌خواهند.

دختر داریوش مهرجویی‌: ما قصاص نمی‌خواهیم

حکم قصاص برای قاتلان مهرجویی و همسرش تأیید شد. در واکنش به تأیید حکم قصاص قاتلان مهرجویی، مونا مهرجویی، دختر کارگردان سرشناس سینمای ایران، اعلام کرد آنها قصاص نمی‌خواهند. او در استوری اینستاگرامی خود اعلام کرد خانواده‌اش خواستار اجرای حکم اعدام برای متهمان این پرونده نیستند. او در این پیام نوشت: «درباره پرونده قتل مادر و پدرم، حکم قاتلان صادر شده و یک نفر به اعدام محکوم شده؛ من و خانواده‌ام درخواست اعدام نداریم». این متن که در استوری اینستاگرام مونا مهرجویی منتشر شده، بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی داشته است. این موضع‌گیری در حالی منتشر می‌شود که افکار عمومی همچنان پرسش‌های زیادی درباره یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌های جنایی تاریخ ایران دارند. به گزارش ایسنا، رئیس کل دادگستری استان البرز، حسین فاضلی هریکندی، با اعلام تأیید رأی پرونده قتل داریوش مهرجویی در دیوان عالی کشور گفت: «رأی دو بار قصاص نفس متهم ردیف اول تأیید و جهت طی فرایند اجرا ارسال شد».

او به بیان جزئیات رأی صادره برای چهار متهم پرونده در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز پرداخت و متذکر شد: متهم ردیف اول به اتهام ارتکاب دو فقره قتل عمد به دو بار قصاص نفس و به اتهامات دیگر از‌جمله سرقت به حدود ۲۷ سال حبس محکوم شد و برای سه متهم دیگر به اتهامات مختلف از قبیل شروع به قتل عمدی و معاونت در آن، ضرب‌و‌جرح عمدی و سرقت مجموعا ۷۷ سال حبس تعیین شد. رئیس کل دادگستری استان البرز با بیان اینکه حکم شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز در تاریخ ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ صادر شده بود، بیان کرد: با فرجام‌خواهی متهمان، پرونده به دیوان‌ عالی کشور ارسال شد که دیوان عالی با ذکر مواردی برای تکمیل تحقیقات، پرونده را به شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز اعاده کرد که پس از رفع موارد اعلامی شعبه دیوان عالی کشور و تشکیل مجدد جلسات رسیدگی، رأی مجدد در تاریخ ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ با همان کیفیت رأی سابق صادر شد که این بار دیوان عالی کشور همان رأی اولیه از‌جمله حکم به دو بار قصاص نفس متهم ردیف اول را با توجه به دلایل متقن پرونده تأیید کرد.

 

آخرین اخبار روزنامه را از طریق این لینک پیگیری کنید.