|

مدیریت رسانه‌ای بازارهای فرهنگی

کتاب «مدیریت رسانه‌ای بازارهای فرهنگی» نوشته برند رایتز و با ترجمه «جواد دلیری» روزنامه‌نگار و دانش‌آموخته مدیریت رسانه در ۵۶۰ صفحه منتشر شد. این کتاب به مبانی، کارکرد، استراتژی‌های مدیریت رسانه‌ای و مدل‌های کسب وکار در صنعت رسانه، سینما، تلویزیون، موسیقی و بازی و... می‌پردازد و قصد دارد برخی مفاهیم جدید را در حوزه مدیریت رسانه بشکافد و نسبت آنها را با تحولات فناورانه و رسانه‌ای کلان نشان بدهد.

مدیریت رسانه‌ای بازارهای فرهنگی

کتاب «مدیریت رسانه‌ای بازارهای فرهنگی» نوشته برند رایتز و با ترجمه «جواد دلیری» روزنامه‌نگار و دانش‌آموخته مدیریت رسانه در ۵۶۰ صفحه منتشر شد. این کتاب به مبانی، کارکرد، استراتژی‌های مدیریت رسانه‌ای و مدل‌های کسب وکار در صنعت رسانه، سینما، تلویزیون، موسیقی و بازی و... می‌پردازد و قصد دارد برخی مفاهیم جدید را در حوزه مدیریت رسانه بشکافد و نسبت آنها را با تحولات فناورانه و رسانه‌ای کلان نشان بدهد. مدیریت رسانه پیش از اینکه یک علم باشد، اکنون راهکار و ابزاری برای جامعه جدید رسانه‌ای و کسب‌و‌کارهای دیجیتالی است. کتاب «مدیریت رسانه‌ای بازارهای فرهنگی» در ۱۲ فصل به معرفی شرایطی می‌پردازد که تأثیری بالقوه بر مدیریت در بنگاه‌های رسانه‌ای دارند. در فصل اول، ابتدا تعریفی از واژگان مناسب ارائه می‌شود، سپس محیط فعالیت بنگاه‌های رسانه‌ای مورد مطالعه قرار می‌گیرد و به تبع آن، بیشترین میزان توجه این بخش به توسعه‌های اخیر در بازارهای رسانه‌ای اطلاعاتی و ارتباطاتی و در کنار آن‌، دغدغه‌های اصلی موجود در صنعت رسانه است. فصل دوم، مبانی و ویژگی‌های مرتبط با مدیریت رسانه را ارائه می‌دهد. این فصل، نوعی طبقه‌بندی‌ نظری و اصطلاحی از حوزه مدیریت رسانه ارائه داده و ویژگی‌های بازار‌های رسانه‌ای و همچنین محصولات آن را بررسی می‌کند.

در فصل سوم، نظام‌های تولید ارزش بنگاه‌های رسانه‌ای ارائه شده و ساختارهای تولید ارزش، نقاط‌ قوت و مهارت‌های کاربردی و همچنین مدل‌های کسب‌و‌کار برای بنگاه‌های رسانه‌ای توضیح داده می‌شود. در فصل چهارم، کارکردهای مدیریت رسانه واکاوی شده است. در فصل‌های بعدی (پنجم تا دوازدهم) به بحث‌های منحصر به شاخه‌هایی از مدیریت رسانه در انواع بازارهای رسانه‌ای و فرهنگی پرداخته می‌شود. در فصل‌های سیزدهم و چهاردهم مواردی با عنوان مدیریت رسانه‌های بین‌المللی و بنگاه‌‌های رسانه‌ای و چندرسانه‌ای یکپارچه بررسی می‌شوند. در فصل آخر چند مطالعه موردی از شاخه‌های مختلف ارائه می‌شود.

این کتاب که در انتشارات ایران منتشر شده، می‌تواند مخاطبانی مانند مدیران رسانه‌ای و مدیران فرهنگی و صاحبان کسب‌و‌کارهای فرهنگی داشته باشد.

 

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها