|

رابطه‌ سمی مردم و سودجو خوشگله

امروز اصلا در مود مکانیسم ماشه و بحث‌های سیاسی نیستیم. حقیقتش کشش‌ آن را هم نداریم. فقط این خبر توجه‌مان را جلب کرد که آقای صمصامی، نماینده مجلس، گفته: «از ماشه داخلی بیشتر نگرانیم». در ادامه هم از سودجویانی گفته که از نوسان بازار ارز سوءاستفاده و به‌اصطلاح خون مردم را در شیشه می‌کنند.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

امروز اصلا در مود مکانیسم ماشه و بحث‌های سیاسی نیستیم. حقیقتش کشش‌ آن را هم نداریم. فقط این خبر توجه‌مان را جلب کرد که آقای صمصامی، نماینده مجلس، گفته: «از ماشه داخلی بیشتر نگرانیم». در ادامه هم از سودجویانی گفته که از نوسان بازار ارز سوءاستفاده و به‌اصطلاح خون مردم را در شیشه می‌کنند. البته این اصطلاح خون و شیشه نقل‌قول مستقیم از ایشان نیست و من از خودم درآورده‌ام. ولی واقعا باعث تعجب است که این ملت مگر چقدر خون دارد که سودجو هر چقدر در شیشه می‌کند تمام نمی‌شود. اصلا این همه شیشه از کجا می‌آید؟

بعید می‌دانم سودجو پول شیشه را از جیب بدهد. احتمالا وقتی خون ما را می‌مکد، یک مبلغی را هم به‌عنوان کارمزد می‌گیرد که با همان می‌رود شیشه می‌خرد. سؤال دیگری که مطرح می‌شود این است که این روند اهدای خون تا کی قرار است ادامه داشته باشد؟ باور کنید این خون قابل شما را ندارد ولی راستش دیگر رنگ به رخسارمان نمانده. ترند امسال (زرد کَره‌ای) شده‌ایم. مرام هم ندارند سودجوها. نامردها نمی‌کنند برای ما که این همه خون ازمان رفته حداقل یک پک شکلاتی، یک لیوان آب‌اناری، دو سیخ جیگری چیزی بخرند که لااقل عکسش را در توییتر بگذاریم و بنویسیم «سودجو خوشگله امروز اینجوری سورپرایزم کرد». عادت کرده‌اند فقط بمکند و بروند. بمک دررو شده‌اند سودجویان.

آقای صمصامی در ادامه ضمن ابراز نگرانی از سودجویان و سفته‌بازان داخلی با بیان مثالی گفته: «صادرکننده قیر، به‌‌جای ارز، طلا وارد می‌کند و طلای وارداتی را با دلار ۱۲۰ هزار تومان در داخل می‌فروشد‌». خیلی هم عالی. ما اینجا زیر فشار قیرمان درآمده، بعد سودجوی قیری‌مقام به ازای هر دلار، ۲۰، ۳۰ هزار تومان سود می‌کند. کسی هم نیست بگوید این قیری‌بازی‌‌ها چیه شما درمیارید. فردا از همین‌ها بپرسیم چرا وضع اقتصاد اینجوری است؟ با ناراحتی می‌گویند تحریمیم دیگر. تحریم که برای تو بد نشد سودجو. تو باید با خوشحالی بگویی تحریمیم دیگر! زیاد ذهن خوشگلت را درگیر این قضایا نکن. برو ویلایت را بساز و عشق و حالت را بکن. چون طبق اصل پایستگی سودجو، دگران روند و آیند و تو همچنان که هستی. ما هم در عبدالکریمی‌لند (از این به بعد به‌جای لالالند از این واژه استفاده می‌کنیم) کیسه‌کیسه میوه می‌خریم و در پارک‌ها بوی کباب راه می‌اندازیم و خوراکی‌های خون‌ساز می‌خوریم که فردا که آمدید خون ما را در شیشه بکنید، خدای نکرده شرمنده نشویم. اگر هم دیدی خون نداشتیم، ما را ضایع کن تا قیر شویم که بعد بتوانی صادرمان کنی. خلاصه ما همه‌جوره در خدمتیم. تعارف نکن.

 

 

 

آخرین مطالب منتشر شده در روزنامه شرق را از طریق این لینک پیگیری کنید.