|

ماجرای یک سرقت قدیمی از ویترین باشگاه استقلال خوزستان

دزد ناشی به کاهدان نزد

روز گذشته فرناندو دخسوس دروازه‌بان سابق این تیم با انتشار یک استوری از جای خالی جام قهرمانی این تیم عکسی منتشر کرد و نوشت: «سرقت جام قهرمانی ما، نمادی از سخت‌کوشی و فداکاری ما، عملی شرم‌آور که دستاورد ما را پاک نمی‌کند. باشد که پلیس، مسئولان این کار را شناسایی و دستگیر کند». همین یک استوری کافی بود تا داستان قدیمی سرقت جام پانزدهم که استقلال خوزستان به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به پرسپولیس از آن خود کرد، بار دیگر توجه رسانه‌ها را به این داستان معطوف کند.

دزد  ناشی به  کاهدان نزد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

شرق: روز گذشته فرناندو دخسوس دروازه‌بان سابق این تیم با انتشار یک استوری از جای خالی جام قهرمانی این تیم عکسی منتشر کرد و نوشت: «سرقت جام قهرمانی ما، نمادی از سخت‌کوشی و فداکاری ما، عملی شرم‌آور که دستاورد ما را پاک نمی‌کند. باشد که پلیس، مسئولان این کار را شناسایی و دستگیر کند». همین یک استوری کافی بود تا داستان قدیمی سرقت جام پانزدهم که استقلال خوزستان به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به پرسپولیس از آن خود کرد، بار دیگر توجه رسانه‌ها را به این داستان معطوف کند. یکی از مسئولان باشگاه استقلال خوزستان که نمی‌خواست نامش برده شود تاریخ دقیق سرقت را به یاد دارد: «27 خرداد 1397، روز بعد از عید فطر که یکشنبه بود. اطلاعات بیشتر چی بدهم؟» او در پاسخ به اینکه آیا باشگاه دنبال این ماجرا بوده، با کلافگی و ذره‌ای عصبانیت می‌گوید: «رفتیم آگاهی، دنبالش بودیم ولی پیدا نشد. چرا الان یادتان افتاده که باید دنبال جام باشید. چرا دخسوس الان یادش افتاده، انگار با اصحاب کهف بوده که بعد از هفت سال فهمیده، از خودش بپرسید که چرا از تیم ما رفت... ببین خانم هفت تا مدیرعامل این تیم عوض کرده، دخسوس چرا الان فهمیده...».

تماس‌های متعدد با باشگاه استقلال خوزستان برای پیداکردن سرنخ بازگشایی این پرونده در نهایت به گفت‌وگو با کیوان بابادی مدیرعامل این تیم رسید. «ببینید خانم من درباره این مسئله دیروز صحبت کردم. اگر هم دوباره مصاحبه کنم به من می‌گویند سلطان مصاحبه. برنامه رادیو را گوش کنید و هرچه خواستید از آن استفاده کنید».

کیوان بابادی به تازگی در گفت‌وگویی رادیویی درباره این اتفاق گفت: «من از سال 1400 به باشگاه آمدم و پیگیر ماجرا شدم. اما احساس کردم که نیرویی مقابل من هست که اجازه نمی‌دهد من این داستان را پیگیری کنم. فقط جام قهرمانی دزدیده نشده، بلکه دوربین، دوربین فیلم‌برداری، لپ‌تاپ هم دزدیده شده. به نظرم بخش حقوقی باشگاه باید پیگیر این موضوع باشد». او تأکید می‌کند که کسی نیست از دخسوس سؤال کند که این هفت سال کجا بوده است. بابادی تأکید کرده که این جام ارزش معنوی دارد و می‌خواستیم آن را دوباره برایمان بسازند که 250 میلیون تومان هزینه داشت. اما شاه‌بیتی که بابادی به آن اشاره می‌کند حاوی نکات عجیبی است. او گفته: «من احساس می‌کنم دوستان درباره این مسئله اغماض و چشم‌پوشی کردند. می‌دانستند که چه کسی این جام را دزدیده است. من فکر می‌کنم سارق در محل جرم حضور دارد».

آیا کیوان بابادی می‌داند که دزد این جام کیست؟ اگر می‌داند چرا از طریق مبادی قانونی اقدام نمی‌کند؟ همان‌طورکه همه تأکید کرده‌اند، ارزش مالی ندارد و حتی در یک برنامه ورزشی تلویزیونی داستان این دزدی برای دو مجری بیشتر خنده‌دار بود تا تعجب‌برانگیز. ولی دلیل نمی‌شود که هر مالی که ارزش مادی نداشته باشد به راحتی دزدیده شود. آیا مدیران عامل قدیمی این باشگاه درخواست حقوقی برای پیگیری این سرقت داشته‌اند؟ مگر می‌شود به همین راحتی جامی از ویترین یک باشگاه دزدیده شود و یک نفر ادعا کند که می‌داند دزد در محل جرم همچنان حضور دارد؟

فرناندو دخسوس چطور بعد از هفت سال از ماجرا آگاه شده است؟ به نظر می‌رسد او در بی‌خبری محض به سر می‌برد. آیا کیوان بابادی که مدعی است موانعی برای پیگیری‌های او وجود داشته این قدرت را دارد تا بار دیگر پرونده این سرقت را به جریان بیندازد؟ او فعلا به عنوان متولی باشگاه استقلال خوزستان باید حافظ بخشی از تاریخ این باشگاه هم باشد. اینکه فرد یا افرادی نمی‌گذارند که تحقیقات انجام شود برای هواداران این تیم قابل قبول نباید باشد. البته که آن‌قدر صنم هست که یاسمن در آن گم است. ولی به عنوان یک باشگاه فرهنگی مدیرعامل و هیئت‌مدیره نباید به راحتی اجازه دهند که جام قهرمانی به راحتی از باشگاه دزدیده شود. از قدیم می‌گفتند که دزد ناشی به کاهدان می‌زند ولی دزد باشگاه استقلال خوزستان خیلی هم ناشی نبوده و هر چه را ارزشمند بوده به جیب زده است.

 

آخرین اخبار روزنامه را از طریق این لینک پیگیری کنید.