|

«باغ اناری» عنوان نمایشگاه نقاشی علی خسروی است که از 27 مهر تا 10 آبان‌ در گالری سهراب برپا می‌شود

گالری سهراب باغ انار می‌شود

علی خسروی درباره نمایشگاه باغ اناری گفت: باغ اناری گزیده‌ای از نقاشی‌های من است که تاکنون به نمایش گذاشته نشده‌اند. این مجموعه دربرگیرنده 52 نقاشی با تکنیک اکرولیک در ابعاد مختلف است. بزرگ‌ترین اثر این مجموعه 200 در 150 و کوچک‌ترین اثر نیز 70 در 50 است.

علی خسروی درباره نمایشگاه باغ اناری گفت: باغ اناری گزیده‌ای از نقاشی‌های من است که تاکنون به نمایش گذاشته نشده‌اند. این مجموعه دربرگیرنده 52 نقاشی با تکنیک اکرولیک در ابعاد مختلف است. بزرگ‌ترین اثر این مجموعه 200 در 150 و کوچک‌ترین اثر نیز 70 در 50 است.

او افزود: بیشتر نقاشی‌های این مجموعه را در یک سال اخیر کشیده‌ام و بقیه آثار این مجموعه نیز از دوران کرونا به این سو خلق شده‌اند. همه نقاشی‌های مجموعه فیگور زن است و عنوان این مجموعه را «مهربانوان خنیاگر» گذاشته‌ام. این زنانِ خنیاگر همگی نوازنده هستند و سازهای ایرانی می‌نوازند. آثار این مجموعه آناتومی دقیق یک انسان را ندارد و کشیدگی اندام‌ها تداعی‌کننده وجود زنانه است. به غیر از ساز ایرانی، انار یکی از موتیف‌های تکرارشوند در این مجموعه به شمار می‌رود.

این هنرمند افزود: شیوه کار از جهت ضربه‌های قلم و رنگ‌های روشن و فضاهای بیرون، متأثر از امپرسیونیسم اما متفاوت از آن است؛ چراکه بیشتر یک شیوه شخصی را دنبال کرده‌ام و برعکس هنرمندان امپرسیونیست، این آثار در آتلیه اجرا شده‌اند.

خسروی که در عرصه طراحی و گرافیک نیز از هنرمندان شناخته‌شده به شمار می‌رود، درباره فاصله طولانی برای برپایی نمایشگاه‌های نقاشی‌اش گفت: من به عنوان طراح گرافیک در انتشارات سروش کار می‌کردم و پس از بازنشستگی به دنبال عشقم، نقاشی رفتم و همین امر موجب شده که نمایشگاه‌های کمی بگذارم و فاصله طولانی میان نمایشگاه‌هایم بیفتد. البته در یک سال گذشته تاکنون چهار نمایشگاه انفرادی برپا کرده‌ام و آثارم در چندین نمایشگاه گروهی به نمایش گذاشته شده است.

خسروی که تاکنون کتاب‌های متعددی منتشر کرده، قصد دارد گزیده‌ای از نقاشی‌هایش را در قالب کتاب منتشر کند.

علی خسروی، طراح گرافیک، تصویرساز و نقاش متولد ۱۳۲۷ در کرمان و فارغ‌التحصیل رشته گرافیک از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. او عضو انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران است و از سال ۱۳۵۳ به مدت ۲۰ سال با بخش گرافیک انتشارات سروش همکاری داشته است. شرکت در نمایشگاه‌های انفرادی و گروهی نقاشی و دوسالانه‌های گرافیک در داخل و خارج از ایران از دیگر سوابق هنری اوست. انتشار کتاب «نقشی به یاد» مجموعه تصویرسازی از چهره هنرمندان موسیقی ایران (چاپ اول ۱۳۷۰ - چاپ دوم با اضافات ۱۳۸۴)، انتشار کتاب گزیده آثار گرافیک و تصویرسازی چاپ و نشر نظر ۱۳۹۴، طراحی بیش از 400 پوستر از شخصیت‌های فرهنگی و هنری ایران، طراحی بیش از هزار چهره از شخصیت‌های فرهنگی و هنری ایران و شرکت در سیزدهمین و شانزدهمین حراج تهران، از دیگر فعالیت‌های فرهنگی این هنرمند است.

نمایشگاه باغ اناری تا 10 آبان‌ماه در گالری سهراب به نشانی خیابان سمیه، بین مفتح و رامسر، شماره ۱۴۲ میزبان علاقه‌مندان است.

 

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها