|

اولین همایش سرمایه گذاری بخش کشاورزی استان همدان :

توسعه پایدار با تحول در زنجیره ارزش در بخش کشاورزی محقق می شود

اولین همایش سرمایه گذاری بخش کشاورزی استان همدان با حضور استاندار همدان و نمایندگان مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی و سرمایه گذاران و اساتید دانشگاه برگزار شد.

توسعه پایدار با تحول در زنجیره ارزش در بخش کشاورزی محقق می شود

به گزارش شرق، رضا بهراملو روز پنجشنبه در اولین همایش سرمایه گذاری بخش کشاورزی استان همدان افزود: از این تعداد واحد 600 واحد نیمه فعال و 200واحد غیر فعال است. وی اظهار داشت: از تعداد واحد های غیر فعال 74واحد غیر قابل احیا است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه 50‌ واحد تولیدی به ارزش هفت هزار میلیارد تومان آماده پذیرش سرمایه هستند. بهراملو ادامه داد: 20 سرمایه گذار به ارزش 350میلیون دلار آماده عقد قرارداد در بخش کشاورزی هستند .

رییس سازمان جهادکشاورزی همدان گفت: 2هزار واحد تولیدی در بخش کشاورزی در این استان وجود دارد که یک هزار و 200واحد آن فعال است. 
 
 
اهمیت کشاورزی در توسعه اقتصادی کشور
 
معاون اقتصادی استاندار همدان گفت: توسعه کشور در گرو دانش، سرمایه و منابع تولیدی است و کشاورزی به عنوان ستون فقرات تأمین امنیت غذایی کشور، ظرفیت بی‌نظیری برای اشتغال‌زایی و توسعه صادرات غیرنفتی به شمار می‌رود.
 
حسینی در اولین همایش سرمایه گذاری بخش کشاورزی افزود: این بخش می‌تواند به ایجاد ارزش افزوده و رونق اقتصادی کشور و استان کمک کند.
 
وی خاطرنشان کرد: در شرایطی که بحران‌های متعدد جهانی، حوزه کشاورزی را تحت تأثیر قرار داده‌اند، از جمله تغییرات اقلیمی و بحران آب، نیاز به توجه ویژه به این حوزه بیش از پیش احساس می‌شود، این چالش‌ها ضرورت تصمیم‌گیری‌های هوشمندانه و سرمایه‌گذاری‌های هدفمند را به همراه دارد.
 
معاون استاندار همدان تاکید کرد: اقدامات متعدد و مؤثری در سال‌های اخیر در حوزه کشاورزی استان انجام شده است. حسینی افزود: این اقدامات نشان‌دهنده عزم و اراده مسئولان برای بهبود وضعیت کشاورزی و بهره‌وری در این بخش است.
 
به گفته وی، برای رقم زدن آینده‌ای روشن در حوزه کشاورزی استان، لازم است که تصمیمات دقیق و هوشمندانه‌ای اتخاذ شود. این تصمیمات می‌توانند به بهبود شرایط و افزایش بهره‌وری در کشاورزی کمک کنند.
 
وی تاکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان و دستگاه‌های زیرمجموعه آن، فرصت‌های سرمایه‌گذاری را آماده کرده‌اند.که این فرصت‌ها می‌توانند به جذب سرمایه‌گذاران و ایجاد همکاری‌های مؤثر در حوزه کشاورزی کمک کنند، علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در این بخش هستند، می‌توانند در نشست‌های مشترکی که بعد از این همایش در اتاق‌های مجاور برگزار می‌شود، شرکت کنند. این نشست‌ها فرصتی مناسب برای تبادل نظر و بررسی فرصت‌های موجود خواهند بود.
 
وی افزود: توجه به کشاورزی و سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌تواند به توسعه پایدار و افزایش امنیت غذایی کشور کمک کند. با همکاری و همفکری، می‌توان به آینده‌ای روشن‌تر در این زمینه دست یافت.
 
توسعه پایدار با تحول در زنجیره ارزش در بخش کشاورزی محقق می شود
 
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه پایدار در بخش کشاورزی با تحول در زنجیره ارزش در بخش های مختلف کشاورزی و دامپروری و گلخانه ها محقق می شود.
 
عباس صوفی در اولین همایش سرمایه گذاری بخش کشاورزی استان همدان افزود: در حوزه کشاورزی، ایران دارای برندهای معتبر جهانی در تولید محصولات مختلف است.
 
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: گردو و گیاهان دارویی از جمله محصولاتی هستند که در سطح بین‌المللی شناخته شده‌اند و می‌توانند به عنوان نمادهای کیفیت ایرانی معرفی شوند.
وی گفت: توسعه زیرساخت‌ها و تقویت زنجیره ارزش در تولیدات کشاورزی از مهمترین وسایلی است که باید مورد توجه قرار گیرد.