|

رکود سفر در فصل سفر

کاهش 70درصدی بازاراقامت پس ازجنگ 12روزه

پلتفرم های اقامتی مطمئن‌ترین ابزار برای رزرو محل اقامت در سفر می باشند. خدمات پشتیبانی همیشه اطمینان و امنیت لازم را برای کاربران ایجان می کند. در این گزارش تحلیل رفتار مسافران در ایام جنگ و این نکته که چه میزان مراجعه به این پلتفرم ها انجام شده و عوامل تاثیرگذار بر این مراجعات بررسی شده است.

کاهش 70درصدی بازاراقامت پس ازجنگ 12روزه

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

کمپین همدلی که در ایام جنگ 12روزه در بین مسافران و میزبانان جاباما برقرار شد بار دیگر حس همدلی و انساندوستی بین هموطنان را تقویت کرد.

 با شروع حملات اسراییل به ایران واحساس ناامنی در برخی ازشهرها، سفرهای شتابزده، بی هدف و ناشی ازترس بسیاری ازهموطنان آغاز شد. سفرهایی بدون در نظرگرفتن زیرساخت های حداقلی مقصد و تنها با هدف خروج ازشهرهای مورد حمله.ترافیک سنگین جاده ها وعدم رزرومحل اقامتگاه و گاها همراه نداشتن حداقل وسایل اولیه سفرچالش این مسافران بود.

پلتفرم جاباما در این گزارش به اختصار رفتار کاربران خودر را طی این 12 روز بررسی و منتشرکرده است: 

 

روند جست‌وجو در جنگ ۱۲روزه

میزان جست‌وجو در پلتفرم جاباما بین 25 تا 28 خرداد ماه با اوج‌گیری تنش‌ها و خروج از تهران 125% افزایش یافت. با شروع اختلال اینترنت  ۶۷% کاهش یافت. شاید بتوان یکی ازدلایل کاهش جست‌وجو در روزهای بعد از 28 خرداد را اختلال گستره در اینترنت کشوردر نظر گرفت که متاسفانه منجر به عدم دسترسی مسافران به پلتفرم های اسکان شد. در کل طی این 12 روز جست‌وجو در جاباما نسبت به زمان مشابه غیر از جنگ 50% افت کرده است.

 

22222

 

پشتیبانی کاربران در جنگ ۱۲روزه و پیش از آن

در طول این دوره  کاربران (مسافران) ازطریق مرکز تماس و پلتفرم بصورت پیوسته مورد حمایت و راهنمایی جاباما قرار می گرفتند. میزان تماس‌ها در مقایسه با مدت مشابه پیش از جنگ 51% و تیکت‌ها 37% رشد داشته است. این در حالیست که میزان چت درون پلتفرم 42% کاهش داشته است.

*روند لغو رزرو و استرداد: رزروهای لحظه آخری بیش از ۳برابر رشد کرد و از نوروز و تعطیلات خرداد بیشتر شد. همزمان، درخواست برای لغو رزرو و استرداد نیز  ۶۴ % بیشتر از تعطیلات خردادماه بود.

 *میانگین اتاق شب: متوسط مدت اقامت به بیش از ۲ روز افزایش یافت که نسبت به تعطیلات نوروز و خرداد بیشتر بود و متوسط  تعداد نفرات هر رزرو با 9%  افزایش به حدود ۴ مهمان رسید.

*تغییرات قیمت اقامتگاه‌های  شهرهای پرفروش در جنگ  ۱۲روزه در مقایسه با تعطیلات خرداد

 

تحت تأثیر جنگ  ۱۲روزه

اقامتگاه‌های شهرهای کردان و سوادکوه به ترتیب 10% و 4% افزایش قیمت داشتند. این در حالیست که تنکابن با 42% کاهش در راس و به ترتیب بابلسر، بندر انزلی، چالوس، ماسال، رامسر، رشت، چهار باغ و متل قو بیشترین کاهش قیمت اقامتگاه و بالاترین میزان همدلی بین میزبان و کاربران را دارا بودند.

 

تغییر رتبه شهرها از نظر میزان جست‌وجو در جنگ  ۱۲روزه و مدت مشابه سال قبل

بیشترین شهرهای مورد جست‌وجو در این ایام مربوط به شهرهای کردان، رامسر، تهران، رشت، چالوس، نوشهر، ماسال، دماوند، سوادکوه و بندر انزلی بوده است.

درنهایت متاسفانه با شروع حملات و پس از جنگ  ۱۲روزه بازار اقامت در ایران نزدیک به 70%افت کرده است و این منجر به کاهش درآمد میزبانان در شهرستان‌ها خواهد شد.

آخرین اخبار میراث فرهنگی و گردشگری را از طریق این لینک پیگیری کنید.