|

روایت تازه از ماجرای جنجالی الفاظ زشت مداح قمی علیه پروین و روشن به خاطر هایده و معین/ ویدئو

پیداست که صداوسیما برای جبران ریزش و کاهش مخاطب قدری آسان‌گیر شده، اما آن طرف قضیه با مشکل رو‌به‌رو شده‌اند. کما اینکه ویدیویی منتشر شده که آقایی به نام حاج یدالله حسینی، رئیس هیات خادم الشهدای قم از صداوسیما به شدت انتقاد کرده چرا به جای دو ستاره پیشین فوتبال از رزمندگان دعوت نکرده‌اند تا در ماه رمضان خاطره بگویند!

روایت تازه از ماجرای جنجالی الفاظ زشت مداح قمی علیه پروین و روشن به خاطر هایده و معین/ ویدئو

به گزارش شبکه شرق، احتمالا رئیس هیات خادم الشهدای قم نمی‌داند خود «حسن روشن» برادر شهید است. چرا که برادر ارتشی او روز اول یا دوم جنگ- مهر ۱۳۵۹- به شهادت رسید و یکی از دلایل افت تیم ملی ایران در بازی‌های آسیایی کویت همین اتفاق بود. جدای این مگر بچه‌های جانباز که از طرف آن‌ها صحبت می‌کند، فوتبالی و به این دو علاقه‌مند نبوده‌اند؟ میوه تلخ درخت خودی- غیرخودی را مگر در انتخابات نچیدید و نچشیدید که می‌خواهید گردن بجوید؟

در یک برنامه تلویزیونی در ایام نوروز وقتی مجری، محمدحسین میثاقی، از دو میهمان مشهور «حسن روشن و علی پروین» می‌خواهد نام خواننده مورد علاقۀ خود را بگویند اولی (روشن، ستاره قدیمی استقلال/تاج و تیم ملی) می‌گوید: معین. پروین کاپیتان و مربی پیشین پرسپولیس و تیم ملی هم می‌گوید: هایده! و این یعنی هر دو از خط قرمز صدا و سیما عبور کردند، چون مطابق معیار‌های صدا وسیما کسی این دو خواننده را نباید بشناسد! چه رسد به این که اسم بیاورد و چه رسد به این که علاقه داشته باشد! روزگاری نوار کاست و نوار ویدیوی آن‌ها را هم توقیف می‌کردند!

مجری پرسید و آن‌ها بی ریاکاری پاسخ دادند و جمعیت هم تشویق کرد و پسندید و تازه در یک برنامه دیگر هم تا نام «ابی»- ابراهیم حامدی- آمد، حاضران کف زدند.

پیداست که صداوسیما برای جبران ریزش و کاهش مخاطب قدری آسان‌گیر شده، اما آن طرف قضیه با مشکل رو‌به‌رو شده‌اند. کما اینکه ویدیویی منتشر شده که آقایی به نام حاج یدالله حسینی، رئیس هیات خادم الشهدای قم از صداوسیما به شدت انتقاد کرده چرا به جای دو ستاره پیشین فوتبال از رزمندگان دعوت نکرده‌اند تا در ماه رمضان خاطره بگویند!

احتمالا ایشان تصور کرده ویژه برنامه ماه رمضان بوده در حالی که رمضان امسال با نوروز مقارن است و این برنامه نوروزی است.

او از میهمانان برنامه به خاطر نام بردن از هایده و معین خواننده با الفاظی، چون «آشغال» و «کثافت» یاد کرده و درباره مجری هم گفته: من اگر در استودیو بودم گلوی مجری (میثاقی) را می‌جویدم و در ادامه گفته: این همه شهید دادیم و هر آشغالی نباید به تلویزیون بیاید. ۴۲ هزار جانباز داریم که برخی از آن‌ها جانباز اعصاب و روان هستند. مگر ۲۰۰ هزار شهید در جنگ ندادیم؟ خاک بر سرتان با این صداوسیمای‌تان. رفیقان ما کشته شدند... یکی پا نشد بگوید: برادر جان! جانبازان هم شهروند همین مملکت‌اند. به خنده و برنامه‌های مفرح نیاز ندارند؟ خیلی‌های‌شان فوتبالی‌اند یا بوده‌اند و با علی پروین و حسن روشن خاطره دارند. پس چگونه با ادعای وکالت از طرف آن‌ها الفاظ زشت را به جرم بیان نام خواننده مورد علاقه بر زبان می‌آورید؟

به این بهانه می‌توان ۱۵ نکته را یادآور شد:

۱. چنان که اشاره شد گویا ایشان تصور کرده ویژه برنامه ماه رمضان است در حالی که برنامه نوروزی بوده.

۲. میثاقی پرسیده به چه خواننده‌ای علاقه‌مندید؟ آن‌ها هم پاسخ داده اند. وقتی مسئولیت با جواب دهنده است چرا گردن مجری را باید جَوید؟!

۳. آیا توقع داشتند پروین و روشن اسامی دیگری را می‌گفتند یا از خواننده مورد علاقه آقای منتقد یاد می‌کردند؟

۴. مگر پروین و روشن یا حتی هایده و معین عامل جنگ و شهادت جوانان ما بودند؟ وقتی با خود صدام حسین اعلام آتش‌بس کردیم و چندی بعد از ختم جنگ، وزیر بهداری وقت ما به بغداد رفت و دست او را به اقتضای سیاست فشرد و او را به اجلاس سازمان کنفرانس اسلامی در تهران هم دعوت کرد چرا به پروین و روشن و هایده و معین گیر داده‌اید؟ آن موقع ایشان چه حسی داشت و گردن کی را می‌خواست بجود؟ گردن دکتر مرندی را؟

۵. یکی از اتهامات عادل فردوسی‌پور که به تعطیلی برنامه ۹۰ انجامید، این بود که ظریف را دعوت کرده بوده. یعنی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را. میثاقی جانشین عادل شده و به جای ظریف، پروین و روشن را دعوت کرده است. نمی‌شود که هم عادل-ظریف را تحمل نکنید و هم میثاقی- پروین را!

۶. تا قبل از ۸۸ از هر که در تلویزیون می‌پرسیدند خواننده مورد علاقه‌ات کیست، برای این‌که شر نشود، می‌گفت شجریان. بعد از حمایت او از راه‌پیمایی ۲۵ خرداد در اعتراض به تعبیر «خس و خاشاک» او مغضوب شد و اگر می‌گفتند شجریان بار سیاسی پیدا می‌کرد. تازه وقتی اهل شجریان نیستند و هایده و معین گوش می‌کنند دروغ بگویند؟!

۷. احتمالا رئیس هیات خادم الشهدای قم نمی‌داند خود حسن روشن برادر شهید است. چرا که برادر ارتشی او روز اول یا دوم جنگ- مهر ۱۳۵۹- به شهادت رسید و یکی از دلایل افت تیم ملی ایران در بازی‌های آسیایی کویت همین اتفاق بود و نیز نگرانی عبدالرضا برزگری بازیکن خوزستانی بابت خانواده‌اش.

علی پروین هم در اوج انقلاب و پاییز ۵۷ به اتفاق بازیکنان تیم ملی از مقابل امجدیه حرکت کرده و به راه پیمایی بزرگ پیوسته بود. تمام سال‌های بعد از انقلاب هم در ایران بوده. حالا چطور ناگهان آشغال شد؟ وقتی با آقای صادق لاریجانی عکس انتخاباتی می‌گرفت ساکت بودند و، چون نام خواننده مورد علاقۀ خود را گفته آشغال شد؟

جدای این‌ها مگر بچه‌های جانباز که از طرف آن‌ها صحبت می‌کند فوتبالی و به این دو علاقه‌مند نبوده اند؟ میوه تلخ درخت خودی-غیرخودی را مگر در انتخابات نچیدید و نچشیدید که می‌خواهید گردن بجوید؟

۸. مگر اصل حرف سه‌گانه اخراجی‌های مسعود ده‌نمکی که کارگردان مورد علاقه این طیف است این نیست که بخشی از رزمندگان آدم‌های معمولی جامعه با همه تعلقات دنیوی بودند و همه عارف و صوفی نبودند. با این نگاه چه تعارضی است با رزمندگان؟ کاراکتر‌های اخراجی‌ها هم چه بسا معین گوش می‌دادند.

۹. چگونه است که اگر آقای وزیر ارشاد اسم معین را بیاورد اشکال ندارد، ولی حسن روشن بگوید مشکل ساز می‌شود؟

۱۰. اصلا آن دو آشغال و گردن مجری را هم جویدید. حاضران چه؟ آن‌ها همه تشویق کردند و این یعنی شکست سیاست‌های فرهنگی برای یکسان‌سازی.

۱۱. نظر جناب رئیس هیات درباره حضور آقای عباس قادری در دیدار اخیر با آقای رئیس‌جمهور چیست؟

۱۲. هایده و معین بد. شروین که فرزند همین انقلاب است. برای او چرا حکم حبس و مطالعۀ اجباری صادر شده؟ اگر پروین و روشن می‌گفتند شروین حاجی‌پور نظر ایشان چه بود؟

۱۳. ریزش مخاطب صداوسیما بحران امنیتی ایجاد می‌کند و تصمیم به ترمیم گرفته‌اند. ملت پای تلویزیون جمهوری اسلامی بنشینند و اسم معین و هایده را از زبان روشن و پروین بشنوند خطرناک است یا بیننده ایران اینترنشنال باشند؟

۱۴. وقتی میرزا رضا کرمانی ناصرالدین شاه قاجار را ترور کرد نظم الدوله به او گفت کی پشت دروازه شهر منتظر الخلافه بود که قبلۀ عالم را کشتی؟ حالا از مخالفان شجریان و موسیقی دستگاهی ایرانی می‌توان پرسید انتظار داشتید در غیاب آنان از چه کسانی یاد شود؟

۱۵. علی پروین همان پاسخی را داد که قریب ۵۰ سال قبل داده بود. این برادران، اما یک روز برای احمدی نژاد تلاش می‌کنند و روز دیگر از او سرخورده می‌شوند.

ضمن این که در اوج جنگ آن که چراغ فوتبال را برای ادامه روال زندگی روشن نگاه داشت همین پروین بود و البته ناصر خان حجازی و جامعه دو قطبی نبود. ظهر هاشمی رفسنجانی نماز جمعه می‌خواند و تشییع جنازه شهیدان برگزار می‌شد و غروب در امجدیه استقلال بازی داشت. دولت هم شکر را با کوپن از قرار هر کیلو ۲۸ ریال (نه ۲۸ هزار تومان فعلی) عرضه می‌کرد.

برادر! پرسش میثاقی و علاقه پروین و روشن به جایی ضربه نمی‌زند. آنچه ضربه زده، انتقال ملک متعلق به مدرسه علمیه یا حوزه علمیه‌ای است که نام امام خمینی را بر آن گذاشته اند در حالی که تولیت آن دو خط حکم هم از امام دریافت نکرده بود. همه شهر دارند درباره ادعای جعل و انتقال باغ ازگل از مالکیت حوزه به شرکت صدیقی و پسران (مثل سوهان فلانی و پسران) صحبت می‌کنند و شما نگران اسم هایده و معین هستید؟!

منبع: عصر ایران
 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها