|

تلاش های دیپلماتیک پاکستان برای بازگشت ملوانان ایرانی

​وزیر خارجه پاکستان اعلام کرد: این کشور آماده‌ است تا بازگشت ایمن شهروندان ایرانی به کشورشان را تسهیل کند.

تلاش های دیپلماتیک پاکستان برای بازگشت ملوانان ایرانی

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

وزیر خارجه پاکستان اعلام کرد: این کشور آماده‌ است تا بازگشت ایمن شهروندان ایرانی به کشورشان را تسهیل کند.

محمد اسحاق دار وزیر خارجه پاکستان اعلام کرد: از سنگاپور درخواست حمایت در تسهیل رفاه و بازگشت 11 ملوان پاکستانی و 20 ملوان ایرانی، که سوار بر کشتی‌های توقیف شده توسط مقامات آمریکایی، در نزدیکی آب‌های سنگاپور هستند، را داشتم.

وی افزود: با ایران هماهنگ هستیم و با همتای ایرانی هم خود در مورد بازگشت ملوانان ایرانی از کشتی‌های توقیف شده در نزدیکی سنگاپور صحبت کردم.

 وزیر خارجه پاکستان اعلام کرد این کشور آماده‌ است تا بازگشت ایمن شهروندان ایرانی به کشورشان را از طریق خاک پاکستان تسهیل کند.

وزیر خارجه پاکستان ضمن قدردانی از همکاری و حمایت سنگاپور در این زمینه تصریح کرد:  پاکستان، از طریق وزارت امور خارجه و مقامات مربوطه، از نزدیک با مقامات ایالات متحده و دیگران هماهنگ است تا ایمنی، رفاه و بازگشت هر چه سریعتر اتباع خود را فراهم کند.

منبع: تسنیم

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.