|

اروپا: اتحاد ایران، چین و روسیه خطرناک است

مسئول سیاست خارجی اتحادیه گردهمایی سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در چین را تهدیدی مستقیم برای غرب خواند.

اروپا: اتحاد ایران، چین و روسیه خطرناک است

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

«کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دیدار اخیر ده‌ها نفر از سران کشورها و دولت‌ها در چین را به عنوان یک «گردهمایی اقتدارگرایانه» خواند که به گفته او، چالشی مستقیم برای غرب و نظام بین‌المللی به شمار می‌رود.

طبق گزارش خبرگزاری تاس، کالاس روز چهارشنبه در کنفرانس خبری پس از نشست کمیسیونرهای اتحادیه اروپا در بروکسل اظهار داشت: «حضور رئیس‌جمهور "شی جین‌پینگ" در کنار رهبران روسیه، ایران و کره شمالی در پکن، تنها یک نمایش ضدغربی نیست، بلکه چالشی مستقیم برای نظام بین‌المللی است.»

این اظهارات در حالی مطرح شد که پکن روز چهارشنبه رژه نظامی باشکوهی به مناسبت هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم و پیروزی چین در جنگ دوم چین و ژاپن برگزار کرد.

این مراسم پس از اجلاس سازمان همکاری شانگهای در شهر تیانجین چین برگزار شد که از ۳۱ اوت تا ۱ سپتامبر (۹ تا ۱۱ شهریور) با حضور بیش از ۲۰ رهبر خارجی و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی برگزار شد و بزرگ‌ترین اجلاس این سازمان در تاریخ بود. 

در این اجلاس، سران کشورها بیانیه تیانجین را تصویب کردند

منبع: ايسنا

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.