|

جزئیات مهم درباره امکان استفاده از تک‌‌ماده در آموزش متوسطه

معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش جزئیات مصوبه جدید شورای عالی آموزش و پرورش را درخصوص افزایش تعداد دروس نهایی برای استفاده از تک‌ماده و نحوه بهره‌مندی دانش‌آموزان از این مصوبه بیان کرد.

جزئیات مهم درباره امکان استفاده از تک‌‌ماده در آموزش متوسطه

به گزارش شبکه شرق، محمدمهدی کاظمی معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش درخصوص مصوبه کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش برای موافقت با «حذف شرط ۲ عنوان درس نهایی و ۲ عنوان درس غیرنهایی از آیین‌نامه آموزشی دوره دوم متوسطه نظری» اظهار کرد: بر اساس این مصوبه، دانش‌آموزان می‌توانند برای ۴ عنوان درس نهایی که نصاب قبولی را کسب نکرده‌اند از «تبصره» استفاده کنند.

وی در ادامه افزود: بر اساس آیین‌نامه آموزشی گذشته، در صورتی که دانش‌آموزی ۲ عنوان درس «نهایی» و ۲ درس «غیرنهایی» را نمره زیر ۱۰ و بالای ۷ (بین ۷ تا ۱۰) کسب می‌کرد، با شرط داشتن معدل بالای ۱۰ می‌توانست با استفاده از تبصره فارغ‌التحصیل شود.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: با توجه به اینکه عمده دروس پایه‌های دهم و یازدهم نیز نهایی شده، معاونت آموزش متوسطه پیشنهاد داد ۲ عنوان درس «غیر نهایی» هم «نهایی» منظور شود. بدین ترتیب، با موافقت کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش، مقرر شد دانش‌آموزان بتوانند جهت فارغ‌التحصیلی، برای ۴ عنوان درس نهایی از این تبصره استفاده کنند.

بنابر اظهارات کاظمی، این مصوبه جدید از سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ اجرا می‌شود و دانش‌آموزان در امتحانات خردادماه از مزایای آن بهره‌مند می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه این بند صرفا برای فارغ‌التحصیلی دانش‌آموزان است، افزود: بنابراین پایه دوازدهمی‌ها و دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه بزرگسالان، از راه دور و داوطلب آزاد می‌توانند از سال تحصیلی فعلی از این تبصره استفاده کنند.

کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش با درخواست معاونت آموزش متوسطه مبنی بر حذف شرط ۲ عنوان درس نهایی و ۲ عنوان درس غیرن‌هایی از مفاد تبصره ۱ ماده ۸۲ آیین‌نامه آموزشی دوره دوم متوسطه روزانه و تبصره ۱ ماده ۶۶ آیین‌نامه آموزشی دوره دوم متوسطه بزرگسالان، آموزش از راه دور، ایثارگران و داوطلبان آزاد داخل کشور موافقت کرد.

باید افزود که مصوبه کمیسیون معین به اطلاع اعضای شورای عالی آموزش و پرورش می‌رسد و چنانچه ظرف مدت ۲ هفته نظر مخالفی ارائه و مطرح نشود، به منزله مصوبه شورای عالی تلقی و به وزارت آموزش و پرورش جهت اجرا ابلاغ می‌شود.

 

منبع: ایسنا
 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها