دستگیری خانم دکتر قلابی خوانساری در تهران
فرمانده انتظامی خوانسار گفت: یک خانم که با جعل عنوان پزشک اقدام به کلاهبرداری از رانندگان تاکسیهای اینترنتی و آژانس مسافرتی در شهرستان خوانسار کرده بود، توسط مأموران انتظامی این شهرستان شناسایی و با هماهنگی و همکاری پلیس آگاهی تهران دستگیر شد.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
فرمانده انتظامی خوانسار گفت: یک خانم که با جعل عنوان پزشک اقدام به کلاهبرداری از رانندگان تاکسیهای اینترنتی و آژانس مسافرتی در شهرستان خوانسار کرده بود، توسط مأموران انتظامی این شهرستان شناسایی و با هماهنگی و همکاری پلیس آگاهی تهران دستگیر شد.
سرهنگ رضا هدایتی امروز چهارشنبه ضمن اشاره به اینکه متهم این پرونده ۳۵ ساله است، افزود: این فرد غیربومی و ساکن تهران است.
وی با بیان اینکه طی ۲ ماه اخیر تعدادی از رانندگان تاکسی های اینترنتی خوانسار با مراجعه به نیروی انتظامی از یک خانم شکایت داشتند، اظهار داشت: پلیس فتای این شهرستان بلافاصله این موضوع را مورد بررسی و پیگیری قرار دارد.
فرمانده انتظامی خوانسار ادامه داد: پلیس فتا و آگاهی خوانسار پس از شناسایی مجرم و محل سکونتش، او را ۲ روز قبل در تهران دستگیر و پس از انتقال به خوانسار، متهم را جهت سیر مراحل قانونی، به مرجع قضایی تحویل داده است.
وی با عنوان اینکه در ارتباط با این پرونده تاکنون چهار نفر از مالباختگان به پلیس مراجعه کردند، خاطرنشان کرد: مجرم پس از درخواست خودرو به مقصد بیمارستان فاطمیه، با راننده تماس گرفته و با طرح ادعای نیاز فوری به انتقال وجه، از آنان میخواست مبلغی پول را برای او واریز کنند و وعده میداد در پایان مسیر، مبلغ کرایه و وجه انتقالیافته را بهصورت یکجا پرداخت کند.
هدایتی با اعلام اینکه مبالغ کلاه برداری شده از هفت میلیون تا ۱۰ میلیون ریال ثبت شده، بیان کرد: در این موارد معمولا به دلیل پایین بودن رقم کلاه برداری، بسیاری از مالباختگان پیگیری قضایی انجام نمی دهند و به همین منظور پلیس خوانسار فراخوانی را جهت آگاهی به شهروندان انتشار داده است.
این مقام انتظامی توصیه کرد: رانندگان خودروهای مسافرتی و تاکسیهای اینترنتی باید در تمامی موارد، از جمله حمل بار، جابهجایی مسافران ناشناس یا دارای رفتار و درخواستهای مشکوک، نهایت دقت و هوشیاری را داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب را بلافاصله به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.
شهرستان خوانسار در ۱۶۰ کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.