|

سومین عضو شورای شهر کرمانشاه بازداشت شد

​منابع آگاه از بازداشت ۶ نفر از کارکنان شهرداری و دستگیری قریب الوقوع سومین عضو شورای شهر خبر می‌دهند؛ پرونده‌ای که با پیگیری سربازان گمنام در جریان است.

سومین عضو شورای شهر کرمانشاه بازداشت شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

منابع آگاه از بازداشت ۶ نفر از کارکنان شهرداری و دستگیری قریب الوقوع سومین عضو شورای شهر خبر می‌دهند؛ پرونده‌ای که با پیگیری سربازان گمنام در جریان است.

منابع آگاه از ادامه روند شناسایی و برخورد با تخلفات اداری و مالی در مجموعه مدیریت شهری کرمانشاه خبر داده و اعلام کردند که ۶ نفر از پرسنل شهرداری کرمانشاه در همین ارتباط بازداشت شده‌اند.

این منبع آگاه با اشاره به گستردگی این پرونده گفت: پیگیری‌ها همچنان ادامه دارد و بر اساس اطلاعات موجود، یکی از اعضای شورای اسلامی شهر کرمانشاه نیز به زودی و در ادامه همین روند بازداشت خواهد شد.

وی افزود: دستگاه‌های اطلاعاتی استان با دقت و حساسیت ویژه، تخلفات مرتبط با مدیریت شهری را زیر نظر دارند و اراده جدی برای برخورد با هرگونه فساد اداری و مالی در جریان است.

این اقدامات توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان کرمانشاه انجام گرفته و در هماهنگی با دیگر مجموعه‌های نظارتی دنبال می‌شود.

گفتنی است طی روزهای گذشته نیز دو عضو شورای اسلامی شهر کرمانشاه به همراه تعدادی از مدیران و پرسنل شهرداری، پس از شناسایی و رصد اطلاعاتی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه کرمانشاه و اداره کل اطلاعات استان بازداشت شده بودند. این دستگیری‌ها بخشی از روند رسیدگی به پرونده‌های متعدد تخلفات مالی و اداری در مجموعه مدیریت شهری عنوان شده است.

این منبع آگاه تأکید کرد که برخورد با فساد در سطوح مختلف مدیریت شهری با جدیت ادامه خواهد داشت و هیچ فردی در صورت احراز تخلف، مصونیت از پیگیری قضائی و امنیتی نخواهد داشت.

 

منبع: مهر

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.