یک باند ۳ نفره سارقان منازل منهدم شد
در پی وقوع سرقتهای متعدد با کنترل و رصد مجرمان سابقهدار، پلیس آگاهی استان موفق به شناسایی و دستگیری یک باند ۳ نفره سرقت از منازل مسکونی شد.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از شناسایی، دستگیری و انهدام یک باند ۳ نفره سارقان منازل و کشف بخش زیادی از اموال مسروقه در شهرکرد خبر داد.
سردار حسین امجدیان با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی وقوع سرقتهای متعدد با کنترل و رصد مجرمان سابقهدار، پلیس آگاهی استان موفق به شناسایی و دستگیری یک باند ۳ نفره سرقت از منازل مسکونی شد.
وی افزود: اعضای این باند طی یک عملیات ضربتی دستگیر و اموال مسروقه به ارزش۱۶۰میلیارد ریال کشف شد.
به گفته فرمانده انتظامی استان، در این عملیات مجموعاً ۸ فقره سرقت منزل کشف و سه مجرم سابقهدار دستگیر شد.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، امجدیان تأکید کرد: پلیس استان با جدیت و قاطعیت به مقابله با سارقان ادامه خواهد داد و با همکاری مردم، امنیت اجتماعی را تثبیت و ارتقاء میدهد.
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.