|

دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در گیلان

سرهنگ جوانمردی با اشاره به اینکه متهمان ۳۱، ۴۰ و ۴۱ ساله دستگیر شده از اراذل و اوباش سابقه‌دار شهرستان رودسر هستند تصریح کرد: یک زن ۵۲ ساله و یک مرد ۳۹ ساله نیز در بین دستگیر شدگان بودند.

دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در گیلان

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

فرمانده انتظامی رودسر گیلان گفت: ۵ نفر از افراد فریب خورده که در راستای همکاری با رژیم صهیونیستی در شبکه‌های اجتماعی اقدام به توهین به مقدسات و تشویش اذهان عمومی می‌کردند، دستگیر شدند.
 
سرهنگ سیدجلال‌الدین جوانمردی در تشریح این خبر اظهار کرد: انسجام ملی و همدلی تمامی افراد با سلایق مختلف رمز موفقیت در پیروزی برابر جنایات رژیم صهیونیست است و پلیس به افراد فرصت طلب و خودفروخته اجازه جولان دادن در جامعه و اخلال در نظم و امنیت عمومی را نخواهد داد.
 
وی در ادامه افزود: در پی انتشار مطالبی در فضای مجازی مبنی بر توهین به مقدسات، فرماندهان شهید سپاه پاسداران، تطهیر اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی و بازنشر کلیپ‌های حمایتی از این رژیم منحوس و همچنین انتشار مطالب توهین آمیز علیه مسئولان کشور، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان رودسر گفت: برابر بررسی‌های به عمل آمده توسط کارشناسان پلیس‌های فتا و امنیت عمومی شهرستان رودسر، هویت و محل اختفا عاملان این پرونده‌ها مشخص شد.
 
این مقام انتظامی تصریح کرد: برابر هماهنگی قضائی به عمل آمده متهمان در اقدامات ضربتی متعدد توسط پلیس در بخش‌های کلاچای رحیم‌آباد و بخش مرکزی شهرستان رودسر دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند.
 
سرهنگ جوانمردی با اشاره به اینکه متهمان ۳۱، ۴۰ و ۴۱ ساله دستگیر شده از اراذل و اوباش سابقه‌دار شهرستان رودسر هستند تصریح کرد: یک زن ۵۲ ساله و یک مرد ۳۹ ساله نیز در بین دستگیر شدگان بودند.
 
فرمانده انتظامی شهرستان رودسر در پایان با اشاره به عزم جدی پلیس در مبارزه با افراد خود فروخته و عاملان و حامیان رژیم صهیونیستی بیان داشت: متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
 
 
منبع: مهر

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.