۴۰ درصد از نانواییهای دیلم دوگانه سوز شدند
فرماندار دیلم گفت:در راستای اهداف پدافند غیرعامل و پایداری پخت و ارائه نان در شرایط موجود، ۴۰ درصد از نانواییهای دیلم دوگانه سوز شدند.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
اسماعیل کاظمی عصر دوشنبه در حاشیه بازدید از نانواییهای سطح شهر دیلم، اظهار کرد: در راستای اهداف پدافند غیرعامل و پایداری پخت و ارائه نان در شرایط موجود، با نظارت دستگاههای متولی، ۴۰ درصد ازخبازیهای شهرستان اقدام به دوگانهسوز کردن نانواییهای خود کردند.
فرماندار دیلم افزود: در گام اول و در راستای هدفمند بودن این موضوع، پخت منظم و بدون قطعی نان و همچنین رضایتمندی مردم، از ۳۰ واحد خبازی شهرستان دیلم ۱۲ خبازی دوگانهسوز شدند.
کاظمی ادامه داد: در حال حاضر این امکان فراهم شده است تا نانواییها در کنار استفاده از گاز شهری برای پخت نان، در صورت نیاز بتوانند به عنوان سوخت جایگزین با گازوئیل اقدام به پخت نان کنند تا طبق روال معمول عرضه نان به مردم ادامه یابد.
آخرین اخبار استان ها را از طریق این لینک پیگیری کنید.