|

وزیر ارتباطات: اینترنت هنوز به شرایط قبل از ۱۸ دی بازنگشته است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که شبکه اینترنت کشور از نظر سرعت و حجم ترافیک همچنان به وضعیت پیش از اعمال محدودیت‌های ۱۸ دی‌ماه بازنگشته است.

وزیر ارتباطات: اینترنت هنوز به شرایط قبل از ۱۸ دی بازنگشته است

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

ستار هاشمی تأکید کرد که فاصله محسوسی میان شرایط فعلی اینترنت و وضعیت پیشین وجود دارد.

هاشمی با اشاره به اختلال در عملکرد فیلترشکن‌ها و کاهش کیفیت شبکه گفت: «واقعیت این است که هنوز به شرایط قبل از هفدهم و هجدهم دی‌ماه نرسیده‌ایم و تمام تلاش ما این است که اینترنت به همان وضعیت بازگردد.»

وزیر ارتباطات با تأیید پایین بودن سرعت و ترافیک اینترنت در مقطع کنونی افزود: برنامه وزارت ارتباطات بازگشت شبکه به شرایط سابق است، اما این موضوع با در نظر گرفتن مصالح ملی و وضعیت کشور دنبال می‌شود.

او در پاسخ به پرسشی درباره استفاده از ابزارهای فنی جدید برای اعمال فیلترینگ بر اینترنت، اظهار داشت که در این زمینه اطلاعی ندارد.

هاشمی در پایان ابراز امیدواری کرد شرایطی فراهم شود که «نیاز مردم به استفاده از فیلترشکن‌ها به حداقل ممکن برسد.

منبع: ایلنا

آخرین اخبار فناوری را از طریق این لینک پیگیری کنید.