|

ورود دو موج بارشی به کشور طی هفته آینده!

دو موج بارشی یکی از اواخر هفته و یکی نیز از اوایل هفته آینده وارد کشور خواهد شد که البته هر دو موج ، از نوع موج های بارشی ضعیف خواهند بود و بارش های آن قابل توجه نخواهد بود .

ورود دو موج بارشی به کشور طی هفته آینده!

به گزارش شرق ؛ دو موج بارشی یکی از اواخر هفته و یکی نیز از اوایل هفته آینده وارد کشور خواهد شد که البته هر دو موج ، از نوع موج های بارشی ضعیف خواهند بود و بارش های آن قابل توجه نخواهد بود .

اما به هرحال بیشتر نقاط کشور تحت تاثیر ناپایداری های جوی این دو موج قرار گرفته و به صورت محدود در بازه زمانی اواخر این هفته تا اواسط هفته آینده شاهد بارش های گذری به شکل برف و باران خواهند بود .

 نکته مهم :خبری که جدیداً در برخی شبکه های مجازی تحت عنوان ۱۰ روز برفی در کشور پخش می شود صرفاً شایعه و مبالغه ای از وضعیت پیش بینی شده می باشد و بارش ها به شکل پراکنده و غالبیت باران خواهند بود.

 

منبع: منیبان

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • گزارش «شرق» از سربازمعلمانی که دو برابر زمان تحصیل کار کردند، اما به آنها کارت پایان خدمت نمی‌دهند
  • گزارش «شرق» از تغییرات اساسی در آیین‌نامه جدید آموزش و پرورش برای ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی
  • گزارشی درباره بخشش خانواده اولیای دم در پی اعلام گذشت از قاتل در پرونده «داریوش مهرجویی و همسرش»‌
  • روایت زندگی و فعالیت‌های حمید مرادی، فعال‌محیط‌زیست جان‌باخته، از زبان خانواده، وستان و همکارانش