|

وزیر خارجه روسیه با رهبر کره شمالی دیدار کرد

استقبال گرم کیم جونگ اون از لاوروف + ویدئو

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی دیدار کرد.

استقبال گرم کیم جونگ اون از لاوروف + ویدئو

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

کره شمالی و روسیه سال گذشته «توافق‌نامه جامع شراکت راهبردی» را امضا کردند؛ پس از سفر ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه به کره شمالی، اکنون  وزیر خارجه روسیه نیز به این کشور سفر و با «کیم جونگ اون» رهبر این کشور دیدار کرد.

به نقل از ریانووستی، وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه در جریان سفر به کره شمالی، با «کیم جونگ اون»، رهبر این کشور دیدار کرد.

به نوشته وزارت خارجه روسیه، این دیدار در شهر بندری «وونسان» رقم خورد؛ «سرگئی لاوروف» که جمعه شب برای سفری سه‌روزه وارد پیونگ‌یانگ، پایتخت کره شمالی شده است، در ابتدا به نقش سربازان کره شمالی اعزامی به منطقه کورسک در آزادسازی این منطقه از تصرف اوکراین اشاره و از آنها تمجید کرد.

کره شمالی و روسیه

سفر لاوروف در ادامه سفر ماه ژوئن سرگئی شویگو، مقام ارشد امنیتی روسیه به کره شمالی انجام شده است. شویگو در آن سفر با رهبر کره شمالی دیدار و اعلام کرد که این کشور هزاران کارگر ساختمانی و متخصص مین‌روبی را به منظور بازسازی منطقه کورسک روسیه، به این کشور اعزام خواهد کرد.

کره شمالی در حمایت از روسیه در جنگ این کشور با اوکراین، هزاران نیرو به خط مقدم جبهه نبرد مسکو و کی‌یف اعزام کرد.

خبرگزاری مرکزی کره شمالی پیش‌تر به نقل از کیم جونگ اون نوشت که به‌باور رهبر کره شمالی، «مشارکت نیروهای مسلح پیونگ‌یانگ در این جنگ، ماموریتی مقدس بود که با هدف صیانت از حیثیت کره شمالی انجام شد.»

اواخر خردادماه سال گذشته با سفر ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه به کره شمالی و پس از گفتگوهای دوجانبه، سران دو کشور کره شمالی و روسیه «توافق‌نامه جامع شراکت راهبردی» را امضا کردند.

منبع: مهر

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.