|

احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب

در ابلاغیه قضایی صادر شده برای صادق زیباکلام آمده است که او باید ساعت ۹:۱۵ روز ۲۹ اردیبهشت برای رسیدگی به شکایت مبنی بر نشر اکاذیب (اقدام رسانه‌ای و تبلیغی در جهت تائید رژیم صهیونیستی) در این شعبه دادگاه انقلاب تهران حاضر شود.

احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛صادق زیباکلام، استاد بازنشسته علوم سیاسی دانشگاه تهران، به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی تهران احضار شد.

به گزارش فرارو، در ابلاغیه قضایی صادر شده برای این استاد دانشگاه آمده است که او باید برای ساعت ۹:۱۵ روز ۲۹ اردیبهشت برای رسیدگی به شکایت مبنی بر نشر اکاذیب (اقدام رسانه‌ای و تبلیغی در جهت تائید رژیم صهیونیستی) در این شعبه دادگاه انقلاب تهران حاضر شود.

بهمن ۱۴۰۳، سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد که زیباکلام در حالی که مشغول گذراندن «دوران حبس ۱۸ ماهه خود با اتهام فعالیت علیه نظام» بود، به علت بیماری و با تشخیص پزشکی قانونی برای درمان به مرخصی استعلاجی اعزام شده است.

منبع: عصر ایران