استفاده جاعلان از هوش مصنوعی برای تقلید صدا و سبک نوشتاری مارکو روبیو
بر اساس گزارش یک مقام ارشد آمریکایی و سند داخلی وزارت خارجه که به دست واشنگتن پست رسیده است، فردی با استفاده از نرمافزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی، صدای مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، را شبیهسازی کرده و با ارسال پیامهای صوتی و متنی به شیوه نوشتاری او، با چند وزیر خارجه، یک فرماندار آمریکایی و یکی از اعضای کنگره تماس گرفته است.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
بر اساس گزارش یک مقام ارشد آمریکایی و سند داخلی وزارت خارجه که به دست واشنگتن پست رسیده است، فردی با استفاده از نرمافزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی، صدای مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، را شبیهسازی کرده و با ارسال پیامهای صوتی و متنی به شیوه نوشتاری او، با چند وزیر خارجه، یک فرماندار آمریکایی و یکی از اعضای کنگره تماس گرفته است.
مقامات آمریکایی هنوز هویت پشت این اقدامات جعل هویتی را نمیدانند، اما بر اساس یادداشتی که دفتر روبیو برای کارکنان وزارت خارجه ارسال کرده، این فرد احتمالاً قصد دارد مقامات ارشد دولتی را «با هدف دستیابی به اطلاعات یا حسابهای کاربری» فریب دهد.
بر اساس این سند که تاریخ ۳ ژوئیه را دارد، جاعل با استفاده از پیامکوتاه و همچنین اپلیکیشن «سیگنال» – که به طور گسترده در دوران دولت دونالد ترامپ استفاده میشد – «با حداقل پنج فرد خارج از وزارت خارجه، از جمله سه وزیر خارجه، یک فرماندار آمریکایی و یک عضو کنگره آمریکا» تماس گرفته است.
این کمپین جعل هویت از اواسط ژوئن آغاز شده است؛ زمانی که جاعل با ایجاد یک حساب در سیگنال با نام نمایشی «Marco.Rubio@state.gov» – که آدرس ایمیل واقعی روبیو نیست – دیپلماتها و سیاستمداران داخلی و خارجی را هدف قرار داد.
سند وزارت خارجه میگوید: فرد متخلف برای حداقل دو نفر از اهداف خود پیام صوتی در سیگنال گذاشته و در یک مورد نیز پیام متنی ارسال کرده است.
این سند همچنین اشاره میکند که از ایمیل نیز برای جعل هویت سایر کارکنان وزارت خارجه استفاده شده است.
وزارت خارجه در پاسخ به درخواست توضیح درباره این سند گفت که «تحقیقات کامل انجام خواهد داد و اقدامات حفاظتی برای جلوگیری از تکرار چنین اتفاقی در آینده ادامه خواهد یافت». مقامات آمریکایی از بحث درباره محتوای پیامها یا نام دیپلماتها و مقامات که هدف این اقدام خلافکارانه قرار گرفتهاند، خودداری کردند.
هنوز مشخص نیست که آیا هیچ یک از مقاماتی که هدف قرار گرفتهاند، به این فرد پاسخ دادهاند یا خیر.
این اتفاق پس از چندین مورد جعل هویت مقامات بلندپایه آمریکایی رخ داده است. در ماه می، وال استریت ژورنال گزارش داد که فردی به گوشی سوزی وایلز، رئیس دفتر کاخ سفید، نفوذ کرده و با سناتورها، فرمانداران و مدیران کسبوکارها تماس گرفته است. این ماجرا موجب تحقیقات کاخ سفید و افبیآی شد، هرچند ترامپ این موضوع را بیاهمیت خواند و گفت وایلز «زن شگفتانگیزی است» و «از پس آن برمیآید.»
افبیآی درباره فردی که خود را روبیو جا زده است، اظهارنظری نکرد. جعل هویت یک مقام یا کارمند فدرال برای فریب یا کسب چیزی جرم محسوب میشود.
در مارس، مایکل والتز که در آن زمان مشاور امنیت ملی کاخ سفید بود، به طور تصادفی یک روزنامهنگار را به گروه چت سیگنالی اضافه کرد که درباره برنامههای بسیار محرمانه حمله آمریکا به یمن بحث میکرد. این اتفاق به برکناری والتز انجامید و استفاده گسترده از این اپلیکیشن برای جلسات امنیت ملی محدود شد. روبیو پس از آن به عنوان مشاور امنیت ملی ترامپ منصوب شد. اما در سطح فردی، مقامات دولتی در آمریکا و سایر کشورها به دلیل رمزگذاری مطمئن سیگنال، همچنان از آن برای ارتباطات شخصی و حرفهای استفاده میکنند.
سند وزارت خارجه از دیپلماتهای آمریکایی خواسته است هرگونه اقدام مشکوک به جعل هویت را به اداره امنیت دیپلماتیک – که در حال بررسی موضوع است – گزارش دهند. همچنین از مقامات خارج وزارت خارجه خواسته شده به مرکز شکایت جرائم اینترنتی افبیآی اطلاع دهند.
در ماه می، افبیآی هشدار داد که «مهاجمان» در قالب یک «کمپین مخرب پیامکوتاه و صوتی» در حال جعل هویت مقامات ارشد آمریکایی برای هدف قرار دادن دیگر رهبران دولتی هستند. به گفته افبیآی، این کمپین از پیامهای صوتی تولیدشده با هوش مصنوعی استفاده میکند و احتمالاً هدف آنان «اخاذی و یا کسب اطلاعات» میباشد.
افبیآی در آن زمان هشدار داد: اگر پیامی دریافت کردید که ادعا میکند از سوی یک مقام ارشد آمریکایی است، اعتبار آن را قطعی فرض نکنید.
آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.