|

تغییر ساعت کار در سیستان و بلوچستان

فرمانداری شهرستان هیرمند اعلام کرد: به‌دلیل وقوع طوفان و افزایش غلظت ریزگردها، فعالیت اداره‌ها و بانک‌های این شهرستان امروز (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت‌) برای دومین روز متوالی با ۲ ساعت تعجیل پایان می‌یابد.

تغییر ساعت کار در سیستان و بلوچستان

 

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛  روابط‌ عمومی فرمانداری هیرمند روز دوشنبه اعلام کرد: این تصمیم بنا به مصوبه ستاد مدیریت بحران شهرستان و با هدف حفظ سلامت کارکنان و شهروندان اتخاذ شده است.

بر اساس این اطلاعیه، اداره ها و بانک ها امروز ساعت ۱۱ به کار خود پایان می‌دهند اما مراکز خدمات‌رسان و امدادی از این تصمیم مستثنی هستند و به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

شهرستان هیرمند در شمال استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در روزهای اخیر شاهد طوفان، افزایش چشمگیر گرد و غبار و کاهش کیفیت هوا بوده است.

منطقه سیستان در شمال سیستان و بلوچستان نیز دیروز (۲۸ اردیبهشت) با پدیده طوفان و وزش باد شدید همراه بود به‌طوریکه بیشینه سرعت باد در زابل به ۱۰۴ کیلومتر بر ساعت رسید.

 

منبع: ایرنا