|

آیت‌الله سید‌مصطفی خامنه‌ای در مراسم بزرگداشت «آقای شهید ایران»‌:

صبر با انتقام منافات ندارد

مراسم بزرگداشت «آقای شهید ایران» حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی خامنه‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سید‌مجتبی خامنه‌ای، با حضور هزاران نفر از اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا، رؤسای قوا،‌ جمعی از مقامات کشوری و لشکری و سفرا و نمایندگان کشورهای خارجی در شبستان مصلای امام خمینی(ره) تهران برگزار شد.

صبر با انتقام منافات ندارد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مراسم بزرگداشت «آقای شهید ایران» حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی خامنه‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سید‌مجتبی خامنه‌ای، با حضور هزاران نفر از اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا، رؤسای قوا،‌ جمعی از مقامات کشوری و لشکری و سفرا و نمایندگان کشورهای خارجی در شبستان مصلای امام خمینی(ره) تهران برگزار شد. بر اساس این گزارش، شبستان مصلای تهران مملو از جمعیتی بود که با مشت‌های گره‌کرده و شعارهای انقلابی، بر تداوم راه شهید انقلاب تأکید داشتند. آیین یادبود با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید و نواختن سرود ملی جمهوری اسلامی ایران به‌طور رسمی آغاز شد و سپس با شعرخوانی حاج محمود کریمی، مداح اهل ‌بیت(ع)، در وصف مقام والای امام مجاهد شهید، ادامه یافت. در این گردهمایی عظیم، جمعیت با برافراشتن پرچم‌های جمهوری اسلامی، تصاویر آقای شهید انقلاب و پلاکاردهایی با محتوا‌یی همچون «ما همه خونخواه شهیدیم»، «راه شهید ادامه دارد» و «انتقام خون شهدا قطعی است»، بر عزم راسخ خود برای ایستادگی در برابر دشمنان و پیمان ناگسستنی با آرمان‌های انقلاب، مقاومت و سربلندی ملی تأکید ورزیدند.

صبر هیچ منافاتی با انتقام و برخورد با اشرار عالم ندارد

در ادامه آیت‌الله سید‌مصطفی خامنه‌ای در مراسم بزرگداشت امام مجاهد شهید، آیت‌الله سید‌علی خامنه‌ای که عصر دیروز با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت: «ابتدا این شهادت بزرگ را به محضر مولای حاضر و ناظرمان، حضرت بقیه‌الله‌الاعظم‌(عج)‌ و سپس به همه امت اسلامی، ملت عزیز ایران و شما برادران و خواهران تبریک و تسلیت عرض می‌کنم. در مواجهه با این مصیبت بزرگ، موضوع «صبر» مطرح است؛ همان‌طور که در قرآن کریم بر آن تأکید شده است‌». او افزود: صبر به معنای حقیقی آن، به این معناست که این مصیبت بزرگ را به‌گونه‌ای تحمل کنیم که راهمان را با صلابت و درستی ادامه دهیم و تا رسیدن به هدف نهایی پیش برویم. بنابراین، صبر هیچ منافاتی با انتقام و برخورد با اشرار عالم که در این جنایت‌های بزرگ دست داشته‌اند، ندارد. وی در ادامه خاطرنشان کرد: نکته دوم اینکه ما در حوادث بزرگ هفته گذشته و در تشییع پیکر امام شهید امت، شاهد جلوه‌ای از توحید بودیم که باید قدر آن را بدانیم. فرزند امام شهید سید‌علی خامنه‌ای افزود: در هر جامعه‌ای اگر امام آن جامعه مِن‌الله باشد، امت آن جامعه که تابع آن امام هستند، به عالم بالا و آسمان متصل خواهند شد. او تأکید کرد: در چند روز گذشته جلوه جدیدی از برکات فراوان الهی جلوه‌گر شد و همه عالم شاهد عظمت آن بودند و باید برای تجلی عظیم توحیدی، به امت اسلامی و ملت شریف ایران تبریک گفت. همه باید منتظر باشند که پس از این، برکات بی‌شمار و فراوان الهی را در محیط الهی خود ببینند. آیت‌الله سید‌مصطفی حسینی‌خامنه‌ای ضمن ابلاغ قدردانی و تشکر رهبر انقلاب از مردم ایران و عراق برای حضور در تشییع میلیونی آقای شهید ایران، گفت: پس از مقدمه‌ای که پیرامون این رستاخیز چشمگیر و بی‌سابقه عرض شد، بنده موظف هستم پیام تشکر و تقدیر رهبری معظم و معزز را به خاطر برپایی این حماسه‌ بزرگ، به همگان ابلاغ کنم. فرزند امام شهید سید‌علی خامنه‌ای افزود: مردم عزیز ایران با وفاداری و بصیرت فوق‌العاده‌ خود، این صحنه را چنان آراستند که تحمل آن برای دشمن بسیار سنگین بود. حضور میلیونی شما در تهران، قم، مشهد و سراسر کشور، معنای خاصی داشت که ان‌شاءالله در آینده شاهد برکات آن خواهیم بود. او تأکید کرد: همچنین لازم است از متصدیان محترم، چه دولت گرامی و چه دستگاه‌های دیگر که در این زمینه تمهیدات فراوانی انجام دادند، قدردانی کنم؛ از برادران عزیز سپاه، بسیج، نیروهای انتظامی و سایر دستگاه‌ها. آیت‌الله سید‌مصطفی حسینی‌خامنه‌ای تصریح کرد: مراتب قدردانی را نسبت به مردم عزیز عراق دارم که با وفا و بصیرت خویش، صحنه‌ای فوق‌العاده را رقم زدند؛ چه در شهرهای نجف و کربلا و چه در مسیر بین نجف و کربلا که برادر عزیزمان به آن اشاره کردند. وی ادامه داد: از همه‌ آنان، از بسیج مردمی عزیز عراق و دولت محترم عراق سپاسگزاری می‌کنم. امیدواریم‌ خدای متعال همه‌ ما را ثابت‌قدم بدارد و توفیق دهد ‌این راه را که خود در مقابل ما گشوده است، به خوبی طی کنیم و به اهداف بلند و متعالی انقلاب اسلامی دست یابیم. در پایان، عرایضم را با سلامی بر وجود مقدس اباعبدالله‌(علیه‌السلام) که تمام این برکات ناشی از خون مقدس او است، به پایان می‌برم: «السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلّت بفنائک، علیک منّی سلام الله ابداً ما بقیت و بقی اللیل و النهار، ولا جعله الله آخر العهد منّی لزیارتکم. السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین‌».

 حماسه حضور کم‌نظیر مردم در مراسم تشییع رهبر شهید در جهان اسلام پیام روشنی دارد

سرلشکر رحیم‌صفوی‌ نیز در حاشیه مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب، با اشاره به حضور حماسی مردم در تشییع جنازه اخیر گفت: این حماسه کم‌نظیر در جهان اسلام پیام روشنی دارد و امیدواریم مسئولان سیاسی کشور از این ظرفیت عظیم مردمی که صدها شبانه‌روز در میدان هستند، برای پیشبرد اهداف کشور استفاده کنند. او با اشاره به موضوع تنگه هرمز تأکید کرد: طبق حقوق بین‌الملل، تنگه هرمز حق دولت ساحلی (ایران) است و در شرایط کنونی که در جنگ هستیم، استفاده از این حق برای ایران قانونی است؛ هرچند در این تنگه، کشور عمان نیز سهیم است. صفوی با هشدار درباره حفظ وحدت ملی گفت: نباید تفرقه، دوگانگی یا دو‌قطبی بین مردم و دولت ایجاد شود؛ چراکه در شرایط جنگی، همه قوا، نیروهای مسلح و مردم زیر پرچم رهبری باید متحد باشند تا سایه جنگ را از کشور دور کنیم. او در پایان اظهار امیدواری کرد: با توجه به برگزاری انتخابات کنگره آمریکا در آبان‌ماه و نیز تحولات مرتبط با صهیونیست‌ها، پیش از آن انتخابات بتوانیم یک پیروزی آشکار به دست آوریم.

انتقام از قاتلان و آمران ترور امام شهید و کودکان شهید ایران هرگز فراموش نخواهد شد

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نیز در حاشیه این مراسم گفت: مواضع دفاعی کشور به‌صورت کلی و اصلی از سوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص) و ستاد کل نیروهای مسلح اعلام می‌شود و ارتش و سپاه نیز اطلاع‌رسانی رویدادهای عملیاتی جنگ را بر عهده دارند. او افزود: وزارت دفاع در چارچوب سیاست‌ها و راهبردهای قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص) و ستاد کل نیروهای مسلح، به‌ویژه در حوزه‌های پشتیبانی فنی، صنعتی، خدماتی و آمادی، به‌صورت فعال از نیروهای مسلح حمایت می‌کند. وزارت دفاع ‌مانند گذشته، در تکرار شکست‌های دشمن آمریکایی و صهیونیستی، نقش مؤثری در عملیات پشتیبانی ایفا می‌کند. انتقام از قاتلان و آمران ترور امام شهید و کودکان شهید ایران هرگز فراموش نخواهد شد و مجازات عاملان این جنایت‌ها، به تقویت بازدارندگی، احیای امنیت ملی، امنیت منطقه‌ای و امنیت جهانی کمک مؤثری خواهد کرد. لازم به ذکر است‌ در این مراسم ‌جمعی از مسئولان عالی‌رتبه کشوری و لشکری از‌جمله رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان، محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهوری و جمعی از اعضای هیئت دولت، فرزندان رهبر شهید، محمدباقر قالیباف، علی باقری‌کنی، حجت‌الاسلام ابطحی، حجت‌الاسلام اژه‌ای و محمود احمدی‌نژاد نیز حضور داشتند.

 

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.