با هدف ایجاد زیر ساخت به منظور تاسیس پارک آبی پردیسان :
جلسه مدیر شهرداری منطقه ۳ با مدیر آب منطقه ای همدان
اجرای پارک آبی موضوعی بسیار مهم است که برای تضمین کیفیت تفریح مردم، نیازمند بهره گیری از تخصص و دقت فراوان می باشد.

به گزارش شرق ، اجرای پارک آبی موضوعی بسیار مهم است که برای تضمین کیفیت تفریح مردم، نیازمند بهره گیری از تخصص و دقت فراوان می باشد. این پروژه ها نه تنها فضایی برای سرگرمی و تفریح ارائه می دهند بلکه به عنوان یک ابزار توسعه شهری نیز شناخته می شوند.
از این رو و باتوجه با حساسیت های موجود و ایجاد زیر ساخت های لازم مدیر شهرداری منطقه ۳ در دفتر مدیر آب منطقه ای همدان حضور یافت و راهکار های لازم به منظور اخذ مجوز برای تامین آب انجام شد .
مدیر آب منطقه ای همدان ضمن تقدیر از شهرداری به منظور اجرای طرح های توسعه ای و تفریحی افزود : در راه رفاه مردم و ایجاد فضایی که به توسعه شهر همدان منجر بشود تمام توانمان را پای کار خواهیم آورد .
اخلاص مند در ادامه گفت : توسعه پارک آبی در پارک پردیسان اقدامی خوبی است که مجوعه آب منطقه ای نیز برای بحث اخذ مجوز اقدامات لازم را انجام خواهد داد
مدیر شهرداری منطقه ۳ همدان نیز به موضوع ایجاد امکانات برای رفاه شهروندان و توسعه شهر همدان تاکید کرد و افزود این مجموعه در پارک پردیسان ایجاد خواهد شد و رویکرد اصلی اجرای این طرح فرمایشات پیامبر اسلام (ص) است
محمد رضا فیضی منش با بیان اینکه مجموعه پینت بال و مجموعه سوارکاری کودکان (پونی کلاب) به زودی شروع به کار خواهد کرد افزود : زیرساخت های لازم در پارک آبی در حال انجام است که به زودی کلنگ این قسمت هم به زمین خواهد خورد.
آخرین اخبار همدان را از طریق این لینک پیگیری کنید.