|

تلکام ۱۴۰۴ به تعویق افتاد

شورای سیاستگذاری نمایشگاه تلکام اعلام کرد نمایشگاه تلکام ۱۴۰۴ که قرار بود در تاریخ دوم تا پنجم بهمن ماه سال ۱۴۰۴ برگزار شود، به تعویق افتاده است و تاریخ جدید برگزاری این رویداد به زودی اعلام خواهد شد.

تلکام ۱۴۰۴ به تعویق افتاد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

شورای سیاستگذاری نمایشگاه تلکام طی اطلاعیه‌ای خبر از تغییر تاریخ تلکام داده است.

نمایشگاه تلکام ۱۴۰۴ که قرار بود در تاریخ دوم تا پنجم بهمن ماه سال جاری برگزار شود، با هدف آمادگی بیشتر، تکمیل ظرفیت سالن های اختصاص یافته و نشان دادن پتانسیل‌های این حوزه به تعویق افتاده است و تاریخ جدید برگزاری این رویداد به زودی اعلام خواهد شد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: متولیان نمایشگاه تلکام از تمام علاقه‌مندان و شرکت‌کنندگان درخواست می‌کنند که به‌منظور دریافت اطلاعیه‌های تکمیلی و جزئیات بیشتر، پیگیر اخبار از ستاد خبری نمایشگاه تلکام باشند.

شورای سیاستگذاری نمایشگاه تلکام تاکید کرده است: نمایشگاه تلکام هر ساله با حضور برترین شرکت‌ها و متخصصان صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می‌شود و تاخیر اندک در برگزاری آن برای ارتقای کیفیت و اهمیت دادن به اعتبار این رویداد بزرگ و تخصصی است.

 

منبع: سیتنا

آخرین اخبار فناوری را از طریق این لینک پیگیری کنید.