|

«محمد عباسخانی» از مدیرعاملی «حرکت اول» کناره‌گیری کرد/ «مهدیار آقانصیر» مدیرعامل جدید شد

​محمدعباسخانی اعلام کرده که از امروز دیگر مدیرعامل حرکت اول نخواهد بود‌، ولی همچنان در هیئت مدیره این شرکت به کار خود ادامه خواهد داد.

«محمد عباسخانی» از مدیرعاملی «حرکت اول» کناره‌گیری کرد/ «مهدیار آقانصیر» مدیرعامل جدید شد

محمدعباسخانی اعلام کرده که از امروز (۲۳ اردیبهشت) دیگر مدیرعامل حرکت اول نخواهد بود‌، ولی همچنان در هیئت مدیره این شرکت به کار خود ادامه خواهد داد. همچنین در مراسمی با حضور مدیران ارشد همراه اول،  «مهدیار آقانصیر» به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت انتخاب شد. 

حرکت اول بازوی سرمایه‌گذاری اپراتور همراه اول است که در سال‌های گذشته روی بخش قابل توجهی از شرکت‌های استارتاپی سرمایه‌گذاری کرده است.

شرکت سرمایه‌گذاری حرکت اول در آخرین گزارش سالانه خود اعلام کرد که با داشتن 32 کسب‌وکار استارتاپی و 3 صندوق سرمایه‌گذاری ارزش این شرکت در سال 1403 به 5 هزار و 300 میلیارد تومان رسیده است. طبق این گزارش دیجی‌کالا، آچاره، فلای‌تودی، میاره و همراه‌ مکانیک بزرگترین پرتفوی این شرکت سرمایه‌گذاری را تشکیل می‌دهند.

طبق گزارش عملکردی که این شرکت سرمایه‌گذاری منتشر کرده، خرید 40 درصد سهام گروه دیجی‌کالا توسط گروه همراه اول به ارزشی برابر با 8 هزار و 400 میلیارد تومان، بزرگترین سرمایه‌گذاری حرکت اول بوده است.

عباسخانی که سال ۱۴۰۳، به عنوان رئیس هیئت مدیره دیجی‌کالا انتخاب شد، در پیام خداحافظی کد از سمت مدیرعاملی حرکت اول، در لینکدین نوشته است: 

«تلاش ۶ سال و ۷ ماه در ساخت حرکت اول بعنوان بازوی سرمایه گذاری همراه اول تجربه منحصر بفردی بود. از اولین سرمایه گذاری در گروه ساناگستر سبز در سال ۱۳۹۷ تا آخرین سرمایه گذاری در گروه تجارت الکترونیک دی جی کالا در سال ۱۴۰۳ تجربیات و خاطرات خوبی برای من ساخت.»

او ابراز امیدواری کرده که در حرکت اول بعنوان عضو هیات مدیره همچنان کنار سایر اعضای هیئت مدیره به رشد و بالندگی این شرکت کمک کند.

همچنین در مراسم تودیع و معارفه، آقانصیر در سخنرانی خود با تأکید بر ادامه مسیر تحول دیجیتال در گروه همراه اول، نقش حرکت اول را در این مسیر «کلیدی» خواند و گفت: 

«در ادامه عبور همراه اول از یک اپراتور صرف مخابراتی به سمت یک شرکت فناوری، حرکت اول بازوی سرمایه‌گذاری هوشمند همراه تک خواهد بود و تمرکز خود را بر ارزش‌آفرینی هوشمند در زیست‌بوم دیجیتال کشور قرار خواهد داد».

 در سوابق آقانصیر می‌توان به ریاست هیئت‌مدیره شرکت‌های «پارت‌نت» و «تالیا»، مدیرعاملی شرکت «بهارتل»، مدیریت کل خرید همراه اول و همچنین مشاور بین‌الملل مدیرعامل همراه اول اشاره کرد.