• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    مجید سمیعی، پزشک و بهترین جراح مغز و اعصاب حال حاضر ایران

    پروفسور مجید سمیعی در ۲۹ خرداد ۱۳۱۶ خورشیدی در تهران به دنیا آمد.

    مجید سمیعی، پزشک و بهترین جراح مغز و اعصاب حال حاضر ایران

    پروفسور مجید سمیعی در ۲۹ خرداد ۱۳۱۶ خورشیدی در تهران به دنیا آمد.

    پدر او از خانواده‌های سرشناس رشت و مادرش اصالتی شیرازی داشت.

    خانواده او در ابتدا ساکن تهران بودند، اما پس ازبازگشت خانواده‌ از تهران به شهر رشت، در محله ی تلفن خانه این شهر ساکن شدند. او پس از پایان دوره ابتدایی، تحصیلات خود را در دبیرستان شاپور رشت به اتمام رسانید.

    سمیعی پس از پایان دوره متوسطه برای ادامه تحصیل به کشور آلمان مهاجرت نمود.

    او در رشته پزشکی در دانشگاه ماینز مشغول به تحصیل شد.

    مجید سمیعی پس از پایان تحصیل در رشته پزشکی و نیز به پایان رساندن تحصیلات بیولوژی، در دانشگاه ماینتس شروع به ادامه تحصیل تخصصی در رشته مغز و اعصاب با نظارت کورت شورمن نمود.

    پروفسور مجید سمیعی زمانی که ۱۹ سال سن داشت در سال ۱۳۳۵ با دختر عمو خود مهشید سمیعی ازدواج نمود. او دارای دو فرزند به نام های امیره سمیعی و امیر سمیعی است.

    امیره سمیعی فارغ تحصیل رشته اقتصاد است. پروفسور امیر سمیعی یکی از پروفسورها و جراحان معروف مغز و اعصاب در موسسه بین المللی اعصاب در شهر هانوفر آلمان است.

    سمیعی فعالیت های علمی خود را در بیمارستان مغز و اعصاب، با سمت استادیاری و معاونت شروع نمود.

    وی در ادامه توانست در بخش جراحی مغز و اعصاب اطفال، سرپرستی این قسمت را نیز بر عهده بگیرد.

    پروفسور مجید سمیعی از دانشگاه ماینتس موفق به کسب درجه ی پروفسوری جراحی مغز و اعصاب در سال ۱۳۵۱ شد.

    او در حین فعالیت های پزشکی و تدریس، از تحقیق و پژوهش لحظه ای غافل نمی شد. وی مطالعات ارزنده ای در زمینه ی متورم شدن مغز و بازسازی و ترمیم جراحی اعصاب محیطی انجام داد.

    وی نخستین دوره از ادوار آموزشی جراحی میکروسکوپی را در سال ۱۳۵۱ شروع نمود. او به کمک موسسه فولکس واگن اولین لابراتوار تمرین جراحی میکروسکوپی کشور آلمان را در سال ۱۳۵۶ تاسیس کرد.

    مدیریت کرسی جراحی مغز و اعصاب را، دانشگاه ماینتس در سال ۱۳۶۶ به او پیشنهاد کرد.

    او  با قبول کردن کرسی جراحی مغز و اعصاب در سال ۱۳۶۷ در دانشگاه هانوفر آلمان شروع به کار کرد.

    در سال ۱۳۶۷ رئیس جمهور آلمان غربی، مدال درجه ۱ خدمت دولت آلمان را برای تجلیل از مقام علمی و تجربه های بسیار ارزشمند او و نیز به پاس فعالیت هایی که برای پیشرفت جراحی مغز و اعصاب انجام داده بود به او اهدا کرد.

    جایزه علمی ایالت نیدرزاکسن کشور آلمان هم در سال ۱۳۶۷ به خاطر فعالیت های ارزنده در راه توسعه جراحی مغز و اعصاب به او اهدا گردید.

    پروفسور مجید سمیعی تجربیات پزشکی خود را در بیش از ۲۰۰ کنگره علمی در طی چندین دهه درو  سخنرانی های بیشماری ارائه نموده است.

    او ریاست مجمع بین المللی قاعده ی جمجمه، بین سال های ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۱ را بر عهده داشت.

    در رشته مغز و اعصاب در دنیای پزشکی پروفسور سمیعی به عنوان جراح پیشرو شناخته می شود، او از طرف انجمن های علمی پزشکی دنیا جایزه های مختلف و لوح های تقدیر بسیاری دریافت نموده است.

    او بیشتر از ۳۵ سال است که ریاست عظیم ترین مرکز بین المللی علوم اعصاب را به عهده دارد و به عنوان ابداع کننده و پایه گذار روش جدید جراحی قاعده جمجمه شناخته می شود.

     

    سمیعی در ۱۰ مهر ۱۳۹۰ به دریافت عنوان استاد افتخاری دانشگاه تهران نائل شد.

    پروفسور مجید سمیعی در سال ۱۳۹۱ همه‌ی مدال ها و جوایز خود را به موزه تاریخ علوم پزشکی کشور اهدا نمود، که از این میان می توان به : جوایز نوبل، مدال فدراسیون جهانی انجمن جراح های مغز و اعصاب دنیا، مدال اهدا شده توسط رییس جمهور کشور آلمان غربی، کاپ اهدا شده دانشگاه هاروارد و…. اشاره کرد.

     

     

     

     

     

    مرکز تحقیقات سرطان‌شناسی رشت

    در ۱۱ شهریور ۱۳۹۳ عملیات اجرایی احداث بزرگترین مرکز تحقیقات سرطان‌شناسی خاورمیانه با حضور سمیعی در رشت  و با هدایت وی آغاز شد. این مرکز در سایت دانشگاه علوم پزشکی لاکان رشت اعلام کردند که در مدت دو سال ساخته خواهد شد. برای ساخت این مرکز در زمینی با مساحت ۴ هکتار و زیربنای ۲۰ هزار متر مربع ۶۵۰ میلیارد ریال هزینه می‌شود. سمیعی با اشاره به کلنگ احداث مرکز بین‌المللی سرطان خاورمیانه در رشت گفت:

    مطئمن هستیم این پروژه با سایر پروژه‌ها متفاوت است و این مرکز در دو سال آینده با حضور همه مردم افتتاح می‌شود، مرکزی که اساس آن روی علم و دانش است.

    کلید طلایی رشت

    در شهریور۱۳۹۶ شهرداری رشت نخستین کلید طلایی رشت را در مراسمی به سمیعی اهدا کرد.

    وی در هنگام دریافت این جایزه گفت:

    امروز شهردار رشت کلید طلایی شهر را از طرف شما مردم عزیز به من دادند و این جمله آقای روحانی را به من یادآوری نمودند که ما با کلیدهایمان می‌خواهیم درها را باز کنیم، و من نیز با دریافت این کلید طلایی می‌گویم: ما با این کلید می‌خواهیم درهای علم و دانش را برای تمام کشور عزیزمان ایران باز کنیم و اسم این کلید را در آینده باید کلید طلایی شهر رشت برای بازکردن درهای علم و دانش نه در گیلان بلکه سراسر ایران بگذاریم.

     

     

    حجم فایل :16.02M | مدت زمان :00:07:00