|

تا زمانی که عدالت منطقه‌ای محقق نشود نمی‌توان از توسعه پایدار سخن گفت

مسعود پزشکیان بر ضرورت «توسعه متوازن و عدالت‌محور» در کشور گفت: «تا زمانی که عدالت منطقه‌ای محقق نشود، نمی‌توان از توسعه پایدار سخن گفت. دولت باید فرصت‌های رشد را میان همه استان‌ها به‌صورت عادلانه توزیع کند.»

تا زمانی که عدالت منطقه‌ای محقق نشود نمی‌توان از توسعه پایدار سخن گفت

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 در جریان سفر یک‌روزه مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان، به استان کردستان و در نشست فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران، چند پروژه مهم عمرانی و اقتصادی با حضور وی و به‌صورت آنلاین به بهره‌برداری رسید.

این طرح‌ها شامل بهره‌برداری از دو هزار هکتار از اراضی پایاب سد گاران، طرح توسعه کارخانه پنجره آریا، پروژه آبرسانی از سد قوچم به شهر دهگلان و گلخانه پنج هکتاری بوژانه طراوت طبیعت است.

هدف از اجرای این پروژه‌ها توسعه زیرساخت‌های اقتصادی، افزایش بهره‌وری منابع آب، ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار و کاهش مهاجرت از مناطق روستایی عنوان شده است.

مسعود پزشکیان در این مراسم با تأکید بر ضرورت «توسعه متوازن و عدالت‌محور» در کشور گفت: «تا زمانی که عدالت منطقه‌ای محقق نشود، نمی‌توان از توسعه پایدار سخن گفت. دولت باید فرصت‌های رشد را میان همه استان‌ها به‌صورت عادلانه توزیع کند.»

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش در نشست فعالان اقتصادی استان کردستان افزود:«برای مشارکت‌های مردمی و افزایش ارتباط با جامعه اعلام کردیم که محله‌محوری در دستور کار باشد. در این راستا با استانداران گفت‌وگو کردیم؛ مردم دغدغه‌هایی دارند که مسئولان باید آن را بشنوند و با کمک مردم و بر اساس همان دغدغه‌ها مشکلات را حل کنند.»

پزشکیان با اشاره به ضرورت هم‌فکری میان دولت و مردم گفت: «قرار نیست من یک فکری بکنم و مردم فکر دیگری داشته باشند؛ به همین دلیل محله‌محوری را راه‌اندازی می‌کنیم تا مسجدها و سازمان‌های مردم‌نهاد محور تصمیم‌گیری‌های محلی شوند و هر مجموعه با جمعیت مشخص، خدمت و کار مشخصی را انجام دهد.»

به گفته کارشناسان، تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت منطقه‌ای و محله‌محوری می‌تواند به‌ویژه در استان‌های کمتر برخوردار مانند کردستان، رویکردی تازه در برنامه‌ریزی‌های توسعه‌ای دولت باشد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.