|

افشاگری یک نماینده مجلس درباره پرونده بانک آینده؛ می‌خواستند کل سهام را به شرکت جدید انصاری منتقل کنند!

یک نماینده مجلس گفت که عده‌ای با تصویب در یک کمیسیون تخصصی می‌خواستند بانک آینده را به سهامداران متخلف برگردانند.

افشاگری یک نماینده مجلس درباره پرونده بانک آینده؛ می‌خواستند کل سهام را به شرکت جدید انصاری منتقل کنند!

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

میثم ظهوریان، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره پشت پرده طولانی شدن فرآیند گزیر بانک آینده گفت: برخی گفتند ما فرآیند را در سکوت پیش می‌بردیم و سر و صدای عده‌ای موجب شد انحراف در این فرآیند ایجاد شود.

وی افزود: همان افراد اشاره نمی‌کنند که در همان دورانِ سکوت در موضوع بانک آینده، در یکی از کمیسیون‌ها تصمیمی گرفته شد مبنی بر این‌که سهام بانک دوباره به سهام‌داران متخلف بازگردانده شود؛ همان سهام‌دارانی که به‌صورت نیابتی و وکالتی سهام را خریداری کرده بودند. در آن تصمیم تصویب شد شرکتی وابسته به همان فرد متخلف (انصاری) تأسیس شود تا کل سهام بانک به آن شرکت منتقل شود.

ظهوریان ادامه داد: با این حال می‌گویند که تقصیر نامه ۱۵۶ نماینده مجلس است که به سران قوا نامه نوشتند و باعث اجرای این فرآیند شد. همان زمان، بخشی از آقایان چنین تصمیمی را در یکی از کمیسیون‌های زیرمجموعه اتخاذ کرده بودند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: متأسفانه، تحلیل‌های فلج‌کننده‌ای که در اطراف برخی از آقایان شکل گرفت، موجب شد این تصمیم حدود ده تا دوازده سال به تعویق بیفتد.

ظهوریان اظهار داشت: البته امروز ما این تصمیم را اقدامی مثبت و رو به جلو می‌دانیم، اما همان تحلیل‌های نادرست باعث شد زیان انباشته بانک از حدود ۸۰ همت به بیش از ۵۰۰ همت افزایش یابد.

منبع: فارس

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.