|

درصورت کسری بودجه دولت لایحه می دهد

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: اگر دچار مشکلاتی از جمله کسری بودجه شویم و نیاز باشد که اقدامات جدی‌تر انجام دهیم آن وقت دولت لایحه خواهد داد.

درصورت کسری بودجه دولت لایحه می دهد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 سیدحمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه و معاون رئیس جمهور در پایان جلسه هیئت دولت  درباره موضوع کسری بودجه دولت، گفت: دولت در خصوص برخی از قیمت‌ها که بایستی آن را اصلاح می‌کرد از جمله موضوع بنزین این کار را انجام نداده است و یا عقب انداختن وصول مالیات‌ها موجب شده است که طبیعتاً درآمدهای دولت وصول نشود.

وی افزود: اگر در ظرفیت‌هایی که قانون‌گذار به ما اجازه داده است بتوانیم مدیریت لازم را انجام دهیم که نیازی به لایجه نیست کما اینکه تا الان مدیریت کرده‌ایم و لایحه نمی‌دهیم اما اگر دچار مشکل و از جمله کسری بودجه شویم و نیاز باشد که اقدامات جدی‌تر انجام دهیم آن وقت دولت لایحه خواهد داد.

 

 

منبع: ایلنا

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.