• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    ماجرای ارسال پیامک‌های تهدیدآمیز به نمایندگان مجلس چیست؟

    رئیس مجمع نمایندگان استان تهران گفت: انتخابات هیات رئیسه مجلس فردا برگزار می شود و ما پیش‌بینی می‌کنیم که تغییرات زیادی در ترکیب کنونی هیات رئیسه رخ ندهند و تغییرات محدود خواهد بود.

    ماجرای ارسال پیامک‌های تهدیدآمیز به نمایندگان مجلس چیست؟

    رئیس مجمع نمایندگان استان تهران درباره پیامک های تهدیدآمیز ارسالی به نمایندگان مجلس در آستانه انتخابات هیات رئیسه، گفت: در بسیاری از مواقع این پیامک‌ها با متن واحد ارسال می شود که نشان می دهد این پیام ها مدیریت شده از مراکزی خاص و با هدف تحت تاثیر قراردادن نمایندگان ارسال می شود.

    سید علی یزدی خواه روز دوشنبه درباره انتخابات هیات رئیسه مجلس گفت: انتخابات هیات رئیسه مجلس فردا برگزار می شود و ما پیش‌بینی می‌کنیم که تغییرات زیادی در ترکیب کنونی هیات رئیسه رخ ندهند و تغییرات محدود خواهد بود.

    وی با اشاره به پیامک های تهدید آمیز ارسالی برای نمایندگان مجلس درمورد انتخابات هیات رئیسه بیان کرد: پیامک‌هایی از این دست برای نمایندگان بسیار ارسال می شود مثلا در موضوعات مختلف مثل مباحث استخدامی، بحث کنکور و بحث مذاکرات ما شاهد ارسال این پیامک ها هستیم که صدها و هزاران پیامک برای ما هم در مجلس ارسال می شود و می خواهند نمایندگان را تحت تاثیر قرار دهند.

    رئیس مجمع نمایندگان استان تهران گفت: در بسیاری از مواقع این پیامک‌ها با متن واحد ارسال می شود که نشان می دهد پیام ها مدیریت شده و از مراکزی خاص ارسال می شود و می خواهند نمایندگان را تحت تاثیر قرار دهند.

    یزدی خواه ادامه داد: این پیامک ها اگر نگوییم نتیجه عکس خواهد داشت، خیلی نمی تواند در نظر نمایندگان تاثیرگذار باشد، زمانی که نماینده ای پیامکی را باز می کند که در آن نوشته به فلانی رای ندهید یا رای بدهید او وادار به موضع گیری درونی می شود که چرا اینقدر اصرار می کنند که به فلانی رای بدهم یا ندهم.

    این نماینده تهران ، ری، اسلامشهر و شمیرانات با بیان اینکه نمایندگان طبق قانون اساسی برای رای دادن آزادند گفت: با این پیامک ها نمایندگان برایشان این سوال مطرح می شود که چرا یک عده سعی دارند ما را مدیریت بکنند این خودش نشانه این است که طرف مقابل از جهت درک و فهم سیاسی نماینده را در تراز مثلاً نمایندگی نمی‌بیند که می خواهد این گونه نظرش را القا کند.

    دومین انتخابات هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، درحالی فردا برگزار خواهد شد که ترکیب نخستین هیات رئیسه این مجلس، هشتم خرداد سال ۱۴۰۳ انجام شد.

    در اجلاسیه دوم گمانه زنی‌ها، شایعات و اخبار متفاوت درباره نمایندگانی که قرار است برای حضور در هیأت رئیسه نامزد شوند، بسیار بالا است و در کنار رایزنی‌های رسمی و قانونی برای کسب رای، بازار ارسال پیامک های به گفته نمایندگان (رودبار، اسفراین، درود وازنا) که حاوی مطالب تهدید آمیز، مشکوک و غیر طبیعی است، در فضای مجلس جنجال آفرین شده است.

    در همین باره مهرداد لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس در گفت وگویی مدعی شد ارسال پیامک تهدید آمیز علیه رئیس فعلی مجلس کار تندروها است که همیشه خلاف جهت آب شنا می‌کنند و این روش درستی نیست. چرا که اگر نامزد توانمندی برای اداره مجلس دارند بیایند در جهت درست، رقابت انتخاباتی کنند و از فرد مورد نظر خودشان دفاع کنند.

    منبع: ایرنا