|

«رینگ»،  پتلفرم جدید آگهی آنلاین وارد بازار شد

پلتفرم جدید آگهی آنلاین با نام «رینگ» از روز گذشته، تبلیغات خود را در خیابان‌های پایتخت اکران کرد.

«رینگ»،  پتلفرم جدید آگهی آنلاین وارد بازار شد

پلتفرم جدید آگهی آنلاین با نام «رینگ» از روز گذشته، تبلیغات خود را در خیابان‌های پایتخت اکران کرد.

 

این سامانه جدید جذب و توزیع آگهی که تازگی با جملات و شعارهایی برای معرفی فضای خود اقدام به انتشار تبلیغات در سطح شهر کرده است، ظاهراً رقیب تازه‌ای برای پلتفرم‌های مشابه مثل «دیوار» محسوب می‌شود.

بر همین اساس همزمان با انتشار تبلیغات معرفی این سامانه، اپلیکیشن و نسخه تحت وب این مجموعه نیز مدتی است که آغاز به کار کرده و در بخش‌های املاک، وسایل نقلیه، خدمات، خانه و آشپزخانه، سرگرمی، استخدام، دیجیتال، لوازم فردی، صنعتی-اداری و اجتماعی در اختیار کاربران قرار گرفته است.

در بخش درباره ما در سایت این سامانه نوشته شده: «هر گوشه‌ای، یه چیزی منتظره که دوباره دیده بشه. یه گوشی که حالا توی کشو خاک می‌خوره، یا یه موتور که جای خودش رو به یه مدل جدید داده. از اون طرف، همیشه یکی هست که دنبال همون چیزیه که تو داری. یکی که می‌خواد داستان اونو ادامه بده. رینگ، همون حلقه‌ی اتصاله. مثل صدای زنگ تلفنی که خبر یه معامله‌ی خوب رو می‌ده؛ ما خریدار و فروشنده رو توی یه دایره دور هم جمع می‌کنیم. رینگ یعنی جایی که هر چیزی می‌تونه یه صاحب جدید پیدا کنه. جایی که هر آگهی، یه داستان تازه‌ست... .»

photo_2026-06-07_19-20-45

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.