|

تمام آنچه از تو باقی مانده

حمایت برخی چهره‌های هالیوود از مردم غزه ادامه دارد. مارک رافالو و خاویر باردم، بازیگرانی که پیش‌تر با حمایت‌های خود از حقوق فلسطینیان و انتقاد از سیاست‌های اسرائیل شناخته شده‌اند، به ‌عنوان تهیه‌کنندگان اجرائی فیلم اردنی «تمام آنچه از تو باقی مانده» معرفی شده‌اند.

تمام آنچه

از تو باقی مانده

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

حمایت برخی چهره‌های هالیوود از مردم غزه ادامه دارد. مارک رافالو و خاویر باردم، بازیگرانی که پیش‌تر با حمایت‌های خود از حقوق فلسطینیان و انتقاد از سیاست‌های اسرائیل شناخته شده‌اند، به ‌عنوان تهیه‌کنندگان اجرائی فیلم اردنی «تمام آنچه از تو باقی مانده» معرفی شده‌اند. این فیلم نماینده اردن در بخش بهترین فیلم بین‌المللی جوایز اسکار است.

‎فیلم به کارگردانی شِریِن دابیس، کارگردان فلسطینی-آمریکایی، نخستین نمایش خود را در جشنواره ساندنس تجربه کرده و داستان چندنسلی یک خانواده فلسطینی را روایت می‌کند که در سال ۱۹۴۸ از یافا اخراج شدند. در خلاصه داستان آمده است که وقتی یک نوجوان فلسطینی در کرانه باختری اشغالی در جریان یک اعتراض گرفتار می‌شود و با لحظه‌ای خشونت‌آمیز روبه‌رو می‌شود که خانواده‌اش را تکان می‌دهد، مادر او جریان‌های سیاسی و احساسی منجر به آن لحظه سرنوشت‌ساز را روایت می‌کند.

‎این درام هفت دهه را در بر می‌گیرد و امیدها و دردهای یک خانواده بی‌خانمان را به تصویر می‌کشد و نشان می‌دهد که با وجود جراحت‌های ناشی از تبعید، روحیه بقا همچنان شکست‌ناپذیر است. خاویر باردم در بیانیه‌ای گفت: «فیلمِ زیبا، هوشمندانه و عمیقا تأثیرگذار شِریِن دابیس، داستان واقعی فلسطین را به روشی هنری و اصیل روایت می‌کند که پیش‌ از این هرگز گفته نشده بود». همچنین جنیفر لارنس، بازیگر هالیوود، در نشست خبری فیلمش در جشنواره سن سباستین اسپانیا گفت: «من وحشت کرده‌ام. آنچه در غزه می‌گذرد، چیزی جز نسل‌کشی نیست و پذیرفتنی نیست. برای بچه‌های‌مان و همه بچه‌ها وحشت کرده‌ام. همه باید به یاد داشته باشند که هرگاه شما چشمان‌تان را به روی آنچه در آن سوی جهان روی می‌دهد می‌بندید، به‌زودی خود شما گرفتارش خواهید شد». او در بخشی از سخنانش به طور کم‌رنگ حملات اسرائیل به غزه را «نسل‌کشی» توصیف کرد.

لارنس برای دریافت جایزه افتخاری «دونستیا» در این جشنواره حضور دارد.

 

آخرین مطالب منتشر شده در روزنامه شرق را از طریق این لینک پیگیری کنید.