• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    هشتمین قهرمانی در جام‌ حذفی با هدایت «هشت ناجی» رقم خورد

    موج شادی در اردوگاه آبی

    فینال جام حذفی فوتبال ایران در فصل ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴، عصر پنجشنبه در ورزشگاه امام خمینی شهر اراک میان تیم‌های استقلال و ملوان برگزار شد. دیداری که در ۹۰ دقیقه با تساوی بدون گل به پایان رسید و بازی به وقت‌های اضافه رفت. در نیمه اول این دیدار با نمایشی با‌احتیاط از سوی هر دو تیم، موقعیت‌های کمی روی دروازه‌ها خلق شد؛ با‌این‌حال، استقلال عملکرد بهتری داشت و توانست یکی، دو فرصت روی دروازه ملوان خلق کند. سفید‌پوشان ملوان هم روی یک فرصت می‌توانستند دروازه استقلال را باز کنند، ولی شوت محمد عمری را سیدحسین حسینی مهار کرد.

    موج شادی در اردوگاه آبی

    شرق: فینال جام حذفی فوتبال ایران در فصل ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴، عصر پنجشنبه در ورزشگاه امام خمینی شهر اراک میان تیم‌های استقلال و ملوان برگزار شد. دیداری که در ۹۰ دقیقه با تساوی بدون گل به پایان رسید و بازی به وقت‌های اضافه رفت. در نیمه اول این دیدار با نمایشی با‌احتیاط از سوی هر دو تیم، موقعیت‌های کمی روی دروازه‌ها خلق شد؛ با‌این‌حال، استقلال عملکرد بهتری داشت و توانست یکی، دو فرصت روی دروازه ملوان خلق کند. سفید‌پوشان ملوان هم روی یک فرصت می‌توانستند دروازه استقلال را باز کنند، ولی شوت محمد عمری را سیدحسین حسینی مهار کرد.

     

    در نیمه دوم باز هم دو تیم بازی محتاطی به نمایش گذاشتند و فرصت‌های کمی روی دروازه‌ها خلق شد؛ با‌این‌حال استقلال ‌مانند نیمه نخست، فرصت‌های بهتری برای بازکردن دروازه ملوان داشت. در دو وقت ۱۵‌دقیقه‌ای نیز ‌مانند ۹۰ دقیقه قانونی بازی، فوتبالی هجومی از دو تیم شاهد نبودیم و بازی بیشتر در میانه زمین در جریان بود. در شرایطی که به نظر می‌رسید دو تیم و هوادارانشان مهیای ضیافت پنالتی‌ها می‌شوند،‌ روزبه چشمی اجازه نداد این اتفاق بیفتد؛

     

    در دقیقه ۱۱۹، روی حرکتی که اندونگ از سمت راست انجام داد و ارسال این بازیکن، توپ درون محوطه جریمه ملوان به روزبه چشمی رسید و این بازیکن هم با یک شوت پای راست، گل برتری و قهرمانی تیمش را به ثمر رساند. به این ترتیب، استقلال که فصل بسیار بد و عجیبی را در لیگ‌ برتر بیست‌چهارم سپری کرد، در نهایت موفق شد با سرمربیگری مجتبی جباری که در دوران بازی‌اش لقب «هشت شاکی» را یدک می‌کشید، با قهرمانی در جام حذفی، سهمیه سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا را کسب کند. در‌واقع مجتبی ناجی آبی‌های پایتخت شد و فعلا لقب «هشت ناجی» بیشتر به او می‌آید.

     

    این برد باعث شد استقلال با هشت قهرمانی، عنوان پرافتخارترین تیم جام‌ حذفی را از آن خود کند. پرسپولیس با هفت قهرمانی، سپاهان با پنج قهرمانی، ذوب‌آهن با چهار قهرمانی و ملوان با سه قهرمانی، در رده‌های بعدی پرافتخارترین تیم‌های جام حذفی قرار دارند. صادق ورمزیار پس از قهرمانی این تیم گفت: «به هواداران، بازیکنان و کادر فنی تبریک می‌گویم. هواداران یک سال سختی کشیدند و ناکامی دیدند و امیدوارم این قهرمانی پوششی بر مشکلات تیم نباشد و مسئولان از همین فردا کار را آغاز و مشکلات را برطرف کنند تا تیم خوبی را برای فصل آینده آماده کنند‌». این پیش‌کسوت استقلال درباره بازی هم گفت: «شاهد یک بازی بدون موقعیت در این دیدار بودیم، اما در جام حذفی اولین اشتباه آخرین اشتباه است. بازی ‌جذابیت خاصی نداشت و تنها جذابیت بازی گلی بود که توسط پاس گل اندونگ ایجاد شد و روزبه چشمی وارد دروازه ملوان کرد که واقعا دلچسب بود‌».

     

    صحبت‌های مهم جباری و بازیکنان

     

    مجتبی جباری درباره اینکه به نظر می‌رسد همدلی‌ای‌ که او در تیمش ایجاد کرده جواب داده و استقلال در نهایت یک جام به دست آورد، اظهار کرد: «‌نمی‌خواهم همدلی جای کار فنی و تاکتیکی ما را بگیرد. فکر می‌کنم این همدلی در ادامه یک کار خوب و پیدا‌کردن استراتژی درست شکل می‌گیرد. شاید اگر این‌طور بگویید یعنی ما فقط یک بزرگ‌تر بودیم، ولی کادر فنی خیلی خوب مسائل را رعایت کرد تا این موفقیت حاصل شود. بی‌اندازه از آقای چراغپور تشکر می‌کنم که ما را همراهی کرد. تیم ما لیاقت قهرمانی را داشت‌». سرمربی تیم فوتبال استقلال افزود: «خوشحالم توانستیم ثابت کنیم فوتبال چیزی به‌جز حاشیه هم دارد و درایت و متنی هم در آن هست که می‌توان روی آنها کار کرد.

     

    بچه‌ها هم در این مدت کوتاه این موضوع را عالی انجام دادند. واقعا خیلی شیرین بود. لحظه‌ای که روزبه گل را زد، فوق‌العاده بود و چند ماه می‌توانم از آن لذت ببرم. از هواداران خوب‌مان تشکر می‌کنم که خیلی خوب حمایت‌مان کردند‌». روزبه چشمی که گل قهرمانی آبی‌ها را به ثمر رساند،‌ گفت: «‌لطف خدا بود که با گل من قهرمان شدیم. بازیکنان تحت فشار بودند و باید نتیجه می‌گرفتیم. تبریک به هواداران که زیاد و بازیکنان خیلی بیشتر اذیت شدند. این قهرمانی مبارک‌شان باشد. فصل که خیلی خوب نبود، اما حداقل آخرش شاد تمام شد‌».

     

    رامین رضاییان که بسیار خوشحال بود، صحبت‌های درخور توجهی داشت: «خوشحالم فیلمی که پیش از آغاز فصل گرفتم و قولی که دادم، عملی شد. همچنین خوشحالم امسال را با جام تمام کردیم. هواداران استقلال بی‌نظیر بودند و انتهای حمایت‌شان، این جام بود که به آن رسیدند‌». مدافع‌-‌هافبک تیم فوتبال استقلال خاطر‌نشان کرد: «خدا را شکر که همه چیز بین من و استقلال خوب تمام شد. نمی‌دانم در آینده چه اتفاقی می‌افتد، مهم این است که جنگیدیم و قهرمان شدیم. هیچ صحبتی از سوی باشگاه با من نشده است. آنها هر تصمیمی که دوست دارند، می‌توانند بگیرند. یک‌سری ناراحتی‌ها بوده است، اما من زحمتم را کشیدم و خدا را شکر شرمنده نشدیم‌».

     

    در این میان، دروازه‌بان استقلال بدون اینکه از کسی نام ببرد، مدعی شد افرادی که روی سکوهای ورزشگاه‌ها یا مقابل باشگاه استقلال علیه او شعار دادند، با «خط‌دهی» چنین کاری کردند. سیدحسین حسینی گفت: «‌فصل خیلی‌ سختی بود. در بسیاری از دیدارها فکر نمی‌کردم کسی به ورزشگاه بیاید، اما از هواداران استقلال تشکر می‌کنم که از ما حمایت کردند. هر‌کسی جای من بود، نمی‌توانست فشارها را تحمل کند. فشارهای خط‌دهی‌شده‌ای روی من بود؛ من را یک نیم‌فصل با فشارهای خودشان خُرد کردند. روی سکوها یا مقابل باشگاه استقلال آدم فرستادند تا علیه من شعار «حیا کن، رها کن» سر بدهند. با‌این‌حال، من جام آوردم؛ چون خدا پشت من است. با خودم عهد کردم که اگر نتوانم قهرمان شوم، برای همیشه از استقلال جدا شوم. اما حالا اگر همه چیز «اوکی» باشد که همین‌گونه است، در خانه خودم می‌مانم‌».