|

درگیری مجدد طالبان و مرزبانان پاکستانی در جنوب افغانستان

​منابع محلی در ولایت قندهار بار دیگر از وقوع درگیری محدود میان نیروهای طالبان و مرزبانان پاکستانی در شهرستان «شورابک» قندهار خبر داده‌اند.

درگیری مجدد طالبان و مرزبانان پاکستانی در جنوب افغانستان

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

منابع محلی در ولایت قندهار بار دیگر از وقوع درگیری محدود میان نیروهای طالبان و مرزبانان پاکستانی در شهرستان «شورابک» قندهار خبر داده‌اند.

منابع محلی به رسانه‌های افغانستان گفته‌اند که درگیری میان نیروهای طالبان و مرزبانان پاکستانی نزدیک به نیمه شب گذشته در شهرستان شورابک آغاز شد و تا صبح ادامه داشت. این درگیری در امتداد خط دیورند رخ داد و هزاران نیروی طالبان به سمت خط مرزی اعزام شدند.

این منابع همچنین اعلام کرده‌اند که نیروهای امنیتی افغانستان در پاسخ به حمله راکتی پاکستان، مواضع و پاسگاه‌های مرزی این کشور را هدف قرار دادند.

تاکنون منابع رسمی از سوی طالبان و پاکستان درباره جزئیات تلفات و خسارات واکنشی نشان نداده‌اند.

خبرنگاران محلی نیز ظهر امروز 22 مهرماه گفته‌اند وضعیت در حال حاضر آرام شده و درگیری متوقف شده است، اما منطقه همچنان در شرایط حساس و متشنج قرار دارد.

این رویداد پس از درگیری 11 اکتبر رخ داده که در آن نیز هر دو طرف ادعا کردند خسارات سنگینی به طرف مقابل وارد کرده‌اند.

خط دیورند که مرز مشترک افغانستان و پاکستان را تشکیل می‌دهد، طی سال‌های اخیر همواره صحنه تنش‌های مرزی و درگیری‌های مسلحانه بوده است. این منطقه به دلیل حضور گروه‌های مسلح و حساسیت‌های امنیتی، به یکی از نقاط پرتنش برای هر دو کشور تبدیل شده است.

درگیری‌های اخیر نشان می‌دهد که حتی با تلاش‌های دیپلماتیک و امنیتی، تنش‌ها در امتداد مرزهای جنوبی افغانستان و پاکستان همچنان ادامه دارد و هرگونه تشدید تنش می‌تواند بر ثبات منطقه تأثیر بگذارد.

 

منبع: تسنیم

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.