|

مقابله علنی سندرز علیه سازمان لابی‌گر تل‌آویو در آمریکا

سناتور ارشد حزب دموکرات آمریکا به‌صراحت سازمان لابی‌گر «آیپک» را مورد حمله قرار داد و از همه اعضای حزب دموکرات خواست تا روابط خود را با این نهاد قطع کنند.

مقابله علنی سندرز علیه سازمان لابی‌گر تل‌آویو در آمریکا

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سناتور ارشد حزب دموکرات آمریکا به‌صراحت سازمان لابی‌گر «آیپک» را مورد حمله قرار داد و از همه اعضای حزب دموکرات خواست تا روابط خود را با این نهاد قطع کنند.

 «برنی سندرز»، سناتور دموکرات آمریکایی در پیامی صریح در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق)، به‌شدت از کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل (AIPAC) انتقاد کرد و خواستار قطع کامل روابط حزب دموکرات با این سازمان شد.

وی نوشت: «با توجه به جنگ غیرقانونی و غیراخلاقی که نتانیاهو علیه مردم فلسطین به راه انداخته، هیچ دموکراتی نباید از آیپک – سازمانی که به پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات کمک کرد – پول بگیرد.»

در کنار این پیام، سندرز ویدئویی از «بن رودز»، مشاور رئیس‌جمهور پیشین آمریکا «باراک اوباما» منتشر کرد که در آن گفته می‌شود: «آیپک بخشی از مجموعه نیروهایی است که این کشور را به دستان دونالد ترامپ سپردند.»

رودز در این ویدئو می‌افزاید: «این افراد، همان‌هایی هستند که از نتانیاهو و دونالد ترامپ حمایت می‌کنند. من نمی‌خواهم رهبرانم و حزبم به این افراد نزدیک شوند.»

در انتخابات آمریکا، کمک‌های مالی، به آنچه مردم عادی و سازمان‌های مردم‌نهاد به‌شکل مستقیم به ستادهای تبلیغاتی کمک می‌کنند، خلاصه نمی‌شود. یک شهروند آمریکایی می‌تواند به شکل غیرمستقیم و بدون هرگونه ارتباطی با ستاد تبلیغاتی یک نامزد، مبالغی را برای تبلیغ به نفع او یا علیه رقبایش خرج کند. شهروندان، سازمان‌ها و لابی‌گرهای آمریکایی این کار را از طریق سازمان‌های خصوصی به نام «کمیته اقدام سیاسی» یا «پک» انجام می‌دهند.

ایپک هم به عنوان سازمان لابی‌گر رژیم اشغالگر در ایالات متحده، یک کمیته اقدام سیاسی موسوم به «ایپک پک» دارد که با پول‌پاشی‌های خود، در سیاست‌های ایالات متحده نفوذ کرده است.

برنی سندرز که یکی از چهره‌های شاخص جریان «چپ ترقی‌خواه» در ایالات متحده محسوب می‌شود، در طول جنگ غزه، بارها از رژیم صهیونسیتی و حتی دولت فعلی آمریکا انتقاد کرده است.

از جمله، در نوامبر ۲۰۲۴، او پیش‌نویس قطع‌نامه‌ای را در کنگره آمریکا مطرح کرد که خواستار توقف فروش برخی سلاح‌ها به رژیم اشغالگر بود. سندرز دلیل این اقدام را بحران انسانی در غزه عنوان کرده بود.

این قطع‌نامه که با حمایت چهار سناتور دموکرات همراه شد، اعلام کرد ایالات متحده در جنگ تمام‌عیاری که نخست‌وزیر این رژیم علیه مردم فلسطین به راه انداخته، شریک شده است.

بر اساس مفاد این قطع‌نامه، توقف ارسال حدود ۳۳ هزار گلوله تانک ۱۲۰ میلی‌متری، شامل گلوله‌های انفجاری چندمنظوره M۱۱۴۷ با قابلیت ردیابی (HEMP-T) و گلوله‌های ضدزره چندمنظوره M۸۳۰A۱ با قابلیت ردیابی (MPAT) پیشنهاد شده بود.

همچنین اقلامی همچون مهمات متنوع ۱۲۰ میلی‌متری، جعبه‌های حمل مهمات، هزینه‌های حمل‌ونقل، نشریات، مستندات فنی، و خدمات مهندسی، فنی و پشتیبانی لجستیکی دولت و پیمانکاران آمریکایی نیز در این درخواست گنجانده شده بود.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.