|

انتشار عکس سارقان طلای زنان سالخورده

فرمانده پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری سارقان حرفه‌ای طلای زنان سالخورده خبر داد.

انتشار عکس سارقان طلای زنان سالخورده

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 فرمانده پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری سارقان حرفه‌ای طلای زنان سالخورده خبر داد.

سرهنگ کارآگاه امین‌اله بیرانوند، فرمانده پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ، از شناسایی و دستگیری سارقان حرفه‌ای طلاجات زنان سالخورده به شیوه متقلبانه خبر داد و اظهار کرد: در پی وصول یک فقره پرونده با موضوع سرقت طلاجات از یک زن سالخورده، رسیدگی تخصصی موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پایگاه چهارم پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: بررسی‌های اولیه نشان داد دو متهم با استفاده از ترفندهای متقلبانه، به‌ویژه در معابر شهری و میادین میوه و تره‌بار تهران، اقدام به شناسایی زنان سالخورده کرده و با بهانه کمک در انتقال خریدها، از طریق چرب‌زبانی اعتماد مالباختگان را جلب و در نهایت طلاجات آنان را به سرقت می‌بردند.

بیرانوند افزود: نخستین پرونده وقوع این سرقت‌ها مربوط به اردیبهشت‌ماه سال جاری در محله هروی تهران است که با انجام سلسله اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، متهمان شناسایی و در یک عملیات پیچیده و غافلگیرانه دستگیر شدند. بررسی سوابق متهمان نشان داد آنان پیش از این نیز سابقه سرقت به همین شیوه را داشته و یکی از متهمان به‌تازگی پس از تحمل 10 سال حبس از زندان آزاد شده است.

فرمانده پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ تصریح کرد: متهمان تاکنون به ارتکاب 9 فقره سرقت دیگر به این شیوه اعتراف کرده‌اند و ارزش طلاجات مسروقه اعلامی از سوی شاکیان تا این لحظه بالغ بر 8 میلیارد تومان برآورد شده است.

وی با اشاره به شناسایی سه نفر مالخر در این پرونده بیان داشت: مالخران شناسایی‌شده پس از تشکیل پرونده، به مرجع قضایی معرفی شده‌اند و تحقیقات تکمیلی در این خصوص ادامه دارد.

سرهنگ بیرانوند در پایان خاطرنشان کرد: حسب دستور بازپرس شعبه پنجم دادسرای ناحیه 15 تهران، تصاویر متهمان به‌منظور شناسایی سایر مالباختگان منتشر می‌شود و شهروندانی که این افراد را به‌عنوان متهم شناسایی کرده و یا خود را بزه‌دیده اقدامات مجرمانه آنان می‌دانند، می‌توانند برای پیگیری موضوع به پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ، واقع در سیدخندان، جنب کلانتری 120 سیدخندان مراجعه کنند.

سارق

منبع: تسنیم

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.