|

پیش بینی هوای خراسان جنوبی فرداسه شنبه 14 مردادماه/وزش باد شدید، گردوخاک و افزایش دما تا پایان هفته

​کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی با اشاره به تحلیل آخرین نقشه‌ها و داده‌های ماهواره‌ای، از وقوع پدیده‌های جوی ناپایدار شامل وزش تندباد، گردوخاک، کاهش دید و افزایش دما تا پایان هفته در استان خبر داد.

پیش بینی هوای خراسان جنوبی فرداسه شنبه 14 مردادماه/وزش باد شدید، گردوخاک و افزایش دما تا پایان هفته

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی با اشاره به تحلیل آخرین نقشه‌ها و داده‌های ماهواره‌ای، از وقوع پدیده‌های جوی ناپایدار شامل وزش تندباد، گردوخاک، کاهش دید و افزایش دما تا پایان هفته در استان خبر داد

سمیه لطفی،اظهار داشت: بررسی آخرین نقشه‌ها، مدل‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که تا پایان هفته جاری، جو استان تحت تأثیر اختلاف فشار در منطقه، ناپایدار خواهد بود و پدیده غالب در سطح استان، وزش باد شدید همراه با خیزش گردوخاک به‌ویژه در مناطق بادخیز و بیابانی خواهد بود.

وی افزود: این شرایط می‌تواند باعث کاهش میزان دید افقی، افت کیفیت هوا و افزایش آلودگی در مناطق مستعد شود. در برخی نقاط، به‌ویژه در نواحی شرقی استان، احتمال وقوع طوفان گردوخاک و وارد آمدن خسارت دور از انتظار نیست.

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی با بیان اینکه این شرایط جوی به‌صورت متناوب در سطح استان تا اواخر هفته تداوم دارد، گفت: به مردم، به‌ویژه گروه‌های حساس نظیر سالمندان، کودکان و بیماران تنفسی توصیه می‌شود در ساعات اوج پدیده گردوخاک از تردد غیرضروری خودداری کنند.

وی همچنین با اشاره به روند افزایش دمای هوا طی 24 ساعت آینده خاطرنشان کرد: دمای هوا به‌صورت نسبی افزایش خواهد یافت که در کنار وزش باد و گرمای هوا، لزوم توجه جدی به مصرف بهینه انرژی را دوچندان می‌کند.

لطفی در ادامه از شهروندان خواست تا با رعایت توصیه‌های ایمنی، از آسیب‌های احتمالی ناشی از شرایط جوی پیش‌رو جلوگیری کنند و از مدیریت مصرف حامل‌های انرژی به‌ویژه آب و برق غافل نشوند.

 

منبع: تسنیم

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • «شرق» از افزایش طلاق در سالمندان گزارش می‌دهد؛ جدایی‌هایی برخاسته از بحران معیشت و فرسایش عاطفی
  • گزارشی درباره بخشش خانواده اولیای دم در پی اعلام گذشت از قاتل در پرونده «داریوش مهرجویی و همسرش»‌
  • روایت زندگی و فعالیت‌های حمید مرادی، فعال‌محیط‌زیست جان‌باخته، از زبان خانواده، وستان و همکارانش