• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    وزیر آموزش و پرورش: ضرب‌وشتم مدیر یک مدرسه را پیگیری می‌کنیم

    وزیر آموزش و پرورش گفت: درباره ضرب و شتم مدیر یک مدرسه از سوی خانواده یک دانش‌آموز اقدامات قانونی انجام می‌شود.

    وزیر آموزش و پرورش: ضرب‌وشتم مدیر یک مدرسه را پیگیری می‌کنیم

    علیرضا کاظمی در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه) هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره آزمون استخدامی آموزش و پرورش نیز گفت: اشکالاتی جزئی ایجاد شده چون می‌دانید بخشی از این سهمیه‌ها را باید بنیاد شهید و بخشی را سازمان بهزیستی با توجه به ظرفیت‌هایی که در استان‌ها دارند توزیع کنند و این مقداری زمان‌بر شده است. ظرفیت جذب در آزمونی که برگزار می‌کنیم یک بخش خدمتگزاری است که حدود ۷ هزار نفر است و بخشی هم دبیری و آموزگاری و کیفت‌بخشی است که نزدیک به ۳۰ هزار نفر است.

    وی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه قرار بود مدارس کانکسی و سنگی جمع‌آوری شود، گفت: در مورد مدارس سنگی و کانکسی اینطور نیست که امروز بگوییم جمع‌آوری می‌کنیم و فردا هم بگوییم بیایید عکس بگیرید. دیروز افتتاحیه و آغاز حذف مدارس سنگی را با بنیاد مستضعفان در ارودگاه امام خمینی داشتیم و به صورت ویدئو کنفراسی در ۵ استان این عملیات آغاز شد. این‌ امر فرایندی دارد که بخشی شناسایی و بخشی تامین زمین و منابع است. همه مقدمات انجام و کارها آغاز شده و پیش‌بینی و تلاش می‌کنیم برای مهر امسال بخش اعظمی از این‌ها را در اختیار آموزش و پرورش و دانش‌آموزان قرار دهیم.

    کاظمی درباره لورفتن سوالات امتحانی، تاکید کرد: لورفتن سئوالات امتحاناتی کذب محض و شایعه و کلاهبرداری است. سازمان سنجش و مرکز سنجش آزمون‌ها این موضوع را توضیح داده و تبیین کرده است.

    منبع: دیده بان ایران